אני לא יודעת מה איתכם, אבל...
אני לא כל כך מחבבת את איך ש2 הפרקים הראשונים בנויים. בפרק הראשון לא ידענו כלום. בפרק השני הבנו מי אלה הילדים שצרחו בתחילת הפרק הראשון, וגילינו בדיוק מהי ההתמחות של כל אחד. אבל איך לכל הרוחות ציירת, מוזיקאית, והאקר קשורים זל"ז? סתומרת... טוב נו, הבנו שהם גאונים וזה, אבל מה שרואים בפרסומת (2 ילדים משחקים משהו שנראה כמו שחמט, מישהי עפה ומשפריצה צבע לכל עבר, מישהו עובד עם מחשב, מישהי מנגנת בצ'לו (נראה לי)... איזה פרוייקט סודי יכול לשתף את כולם? מה המטרה?... אם זה הולך להיות יותר מדי מדע בדיוני כזה, זה יזכיר לי מאוד את הסרט "הנשכחים", שהרעיון בו ממש ממש מקסים, רק חבל שהסיבה לזה שהכל קורה שם זה איזה מישהו מהחלל... אם החבורת ילדים הזאת תעשה דברים מדהימים מדי, זה קצת יאבד את היופי של זה בעיני. כמובן שאם נגלה שכל המטרה של הפרוייקט זה פשוט לפתח את המיומנויות שלהם, זה גם ייאבד את היופי שבסדרה. וחבל, יש לסדרה הזאת פוטנציאל. חבל שאנחנו לא יודעים יותר על הפרוייקט. אם לא נגלה בקרוב, זה עלול להיות מעיק למדי, ולאבד רייטינג
... שלא לדבר על להיות מסקרן מדי. וחבל שהפרקים קצרים כל כך... זה באמת מעצבן... אין זמן ללמד אותנו יותר מדי. צריך להכפיל אותם... לעשות 2 פרקים ברצף, למשל. ועכשיו לצדדים הטובים... הרעיון של הסדרה הוא ממש יפה. הילדים הגאונים מכל רחבי הארץ שעובדים ביחד, ועם המדען הזה שהגדיל ת'ילדים שלו וזה... ממש רעיון מקורי (כן אני יודעת שזה נשמע ציני. זאת לא הכוונה.). הסדרה נראית מעניינת, וכמובן מסקרנת, שזה דבר מבורך
. וואו, כתבתי הרבה... כדאי שאני אשתוק עכשיו
.