התפקדות חודש אוגוסט

MelindaW

New member
../images/Emo103.gifהתפקדות חודש אוגוסט../images/Emo103.gif

שם:
פרק אהוב מהחודש האחרון (לתזכורת הפרקים שהיו 1.16 "צל", 1.17 "בית גיהנום", 1.18 "משהו מרושע", 1.19 "מקור", 1.20 "דמו של איש מת":
סצינה אהובה מהחודש האחרון:
סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):
דמות אהובה:
סדרות אהובות:
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):
משפט לאומה:
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:

m i c k e y 15

New member
../images/Emo103.gifאני פה../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

שם: מיכל
פרק אהוב מהחודש האחרון (לתזכורת הפרקים שהיו 1.16 "צל", 1.17 "בית גיהנום", 1.18 "משהו מרושע", 1.19 "מקור", 1.20 "דמו של איש מת": אממ "בית גיהנום"
סצינה אהובה מהחודש האחרון: אממ מ"בית גיהנום" שסאם הדביק לדין את הבקבוק בירה ליד ואז לחץ על הבובה הזאתי שצוחקת חחח והוא כזה צחק גם חח זה היה כל כך חמוד ומצחיקק
סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): אין
דמות אהובה: דין כי הוא מצחיק חח
סדרות אהובות: נמלטים(פרק אחרון היום
) אממ מכושפות,אוסי, מגרש ביתי ויש עוד..חח
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): אממ קירסטין דאנסט, ג'סיקה אלבה,טובי מגוויר,אלייז'ה ווד,ג'סי מקרטני
משפט לאומה: " תתייחס לאחרים כמו שהיית רוצה שהתייחסו אליך"
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: כמובן של על טבעי- שרונוש שלחה לי חיחי אבל רק התמונה אני שמה חח והיא ברקע..

היי פיפל! ../images/Emo9.gif

שם: דנוש גיל: 18 וחצי פרק אהוב מהחודש האחרון: אומנם אני לא רואה כי אין לי יס..אבל אני בוחרת בבית גיהנום כי ראיתי כמה סצינות והמתיחות של האחים היו קורעותתתת
סצינה אהובה מהחודש האחרון: דין שם לסאם שנרדם בנסיעה כפית בפה ומעיר אותו עם המוזיקה ומתחיל להתפרע על ההגה אוי הוא ענקקקקק
סצינה שנואה מהחודש האחרון: כל סצינה שבה איזה פוסטמה מתקרבת יתר על המידה לדין.. דמות אהובה: דינצ'וקקקק
סדרות אהובות: VMARS RULZ, חיים שלי
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מSN): מייקל מוני המושלםםםםם
וקריסטן בל!!
משפט לאומה: ג'נסן פשוט שיא השלמות
הנה ג'נסן החתיך

dance13

New member
מתפקדת!

שם:גל גיל:12 פרק אהוב מהחודש האחרון (לתזכורת הפרקים שהיו 1.16 "צל", 1.17 "בית גיהנום", 1.18 "משהו מרושע", 1.19 "מקור", 1.20 "דמו של איש מת":צל!!(לצערי הרב לא ראיתי את פרק 18..) סצינה אהובה מהחודש האחרון:הכל! סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):אין! דמות אהובה:דין! סדרות אהובות:יש הרבה..אני יגיד רק כמה:אבודים נמלטים איך פגשתי אמא שני גברים וחצי..... שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):שחקן:איאן סומלהדר(בון), שחקנית:זאת שמשחקת את שרה!!! משפט לאומה:על טבעי שולט!! יש לי יום הולדת החודש(ב15 לאוגוסט!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lirchu

New member
עונה!

שם: לירייייייייייייייייייייייייייייייייי גיל: עוד4 ימים 17!!!! ייאי פרק אהוב מהחודש האחרון (לתזכורת הפרקים שהיו 1.16 "צל", 1.17 "בית גיהנום", 1.18 "משהו מרושע", 1.19 "מקור", 1.20 "דמו של איש מת": אני אישית סיימתי לראות את העונה לפני שניםםםםם אז אני יגיד שהפרק האהוב הוא האחרון!! סצינה אהובה מהחודש האחרון: לאדעתתתת סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): לא חושבת שיש כזאת!! דמות אהובה: סאמצ'ו ברור! סדרות אהובות: ורוניקה מארס, גילמור וSN שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): קריססססטן בל, ריאן הנסן, מייקל מיוני, טדי דאן, ג'ארד פדלקי דההה XD אמממ, אני
! משפט לאומה: איי לאבבב מייקל מיוני בגלל שהוא רוצה לפגוש אותייייי כפרעליווווו! אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: ברוווור that's the fun part!
>>> ריאנצ'ו אהובי והפוניייי ראארר

michalushK

New member
פה =]

שם: מיכל גיל: 14 וחצי פרק אהוב מהחודש האחרון: בית הגיהנום בגלל כל המתיחות
סצינה אהובה מהחודש האחרון: בפרק שח בית הגיהנום , שסאם הדביק לדין תיד לבירה בבית הקפה ואז לחץ על הבובה הזאת וצחק [ישלו צחוק ממש חמוד] סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): אין דמות אהובה: דין
סדרות אהובות: מכושפות , נמלטים מגרש ביתי האנטומיה של גריי איך פגשתי את אימא ועוד.. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): וונטרוורת' מילר זאת שמשחקת את שרה [היא מסאמרלנד לא?] ועוד כל מיני.. משפט לאומה: ג'נסן יותר שווה מג'ארד

Batelg

New member
גאמני!! ../images/Emo26.gif

שם: בתאל גיל: עוד 18 ימים 18!! פרק אהוב מהחודש האחרון: פרק 18 "משהו מרושע" סצינה אהובה מהחודש האחרון: בפרק צל כשדין וסאם פוגשים את אבא שלהם סצינה שנואה מהחודש האחרון: ממש אבל ממש אין! דמות אהובה: דין!!!! סדרות אהובות: השיר שלנו, חברים, או.סי מגרש ביתי, נמלטים האנטומיה של גריי... שחקנים אהובים: יש יותר מידי.. אין כוח לפרט.. משפט לאומה: החיים לא מסובכים אלה אנחנו שמסבכים אותם!

MelindaW

New member
me../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

שם: מירה
פרק אהוב מהחודש האחרון (לתזכורת הפרקים שהיו 1.16 "צל", 1.17 "בית גיהנום", 1.18 "משהו מרושע", 1.19 "מקור", 1.20 "דמו של איש מת": 1.16 "צל"
סצינה אהובה מהחודש האחרון: התעלולים שדין וסם עשו אחד לשני
סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): אין כזה
דמות אהובה:
דין
סדרות אהובות: אבודים, מכושפות, האנטומיה של גריי, הבית הלבן, הרקיע השביעי, 24, מגרש ביתי, רוזוול וכו'
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): שאנן, הולי, ג'נסן, הילרי, ג'וני דפ, אורלנו בלום, קריסטן דאנס
משפט לאומה:
טוב להיות |ארנב| רשע עם נעלי בית
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: רקע שיש לי על מסך

INBAR1116

New member
עונה...

שם: ענבר...
פרק אהוב מהחודש האחרון: אני חושבת שכל הפרקים היו טובים...אבל אהבתי במיוחד את "צל" ו"דמו של איש מת"
סצינה אהובה מהחודש האחרון: הסצינה של סאמי ושרה מתנשקים מהפרק "מקור" ואת כל הסצינות המצחיקות של סאם ודין ב"בית הגיהנום".
סצינה שנואה מהחודש האחרון: ברור שאין כזאת...
דמות אהובה: כמובן שאני אוהבת את סאם ודין אבל החודש אהבתי יותר את הדמות של ג'ון אבא שלהם...
סדרות אהובות: על טבעי כמובן, מגרש ביתי, נמלטים שנגמר היום, האנטומיה של גרי, ועוד כמה..
שחקן/ית אהוב/ה: יש כלכך הרבה כאלה...
משפט לאומה: אין לי משהו כרגע

שלי

שם:גילי גיל:עוד מאט 15 פרק אהוב מהחודש האחרון (לתזכורת הפרקים שהיו 1.16 "צל", 1.17 "בית גיהנום", 1.18 "משהו מרושע", 1.19 "מקור", 1.20 "דמו של איש מת":"דמו של איש מת" סצינה אהובה מהחודש האחרון: שסאם צועק על אבא שלו בפרק האחרון שהיה. סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):אין. דמות אהובה: אמממממ.... אבא שלהם. ג'ון. ראיתי אותו משחק גם באנטומיה של גריי והוא ממש חמוד. הוא משחק ממש יפה. סדרות אהובות:עקרות בית נואשות, על טבעי, או.סי, מגרש ביתי, אבודים. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'וני דפ(אני ממש תופסת ממנו הרבהכשחקן), אורלנדו בלום,ג'ייק גילנהול, טובי מגוויר(ספיידרמן שולט!!!!)ו..אני אוהבת גם את.... ג'סיקה אלבה ואת דרו ברימור ואת...עוד הרבה. משפט לאומה: אמממממ....."תאכלו הרבה ירקות?" אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:.. נו.. ברור!!!

G Baby

New member
מתפקדת! ../images/Emo13.gif

שם: איריס גיל: 18 פרק אהוב מהחודש האחרון: 1x17 פרק גדול!! סצינה אהובה מהחודש האחרון: אויי היו הרבה, במיוחד בפרק 17. אבל נראה לי הכי אהבתי בפרק 18 כשדין וסאם מגיעים לחדר של הזקנה בביה"ח ודין מתקרב אליה ממש קרוב והיא מבהילה אותו..ואותי
סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): לא ממש שנואה, יותר מגעילה אותי עד עמקי נשמתי, בפרק 19 כשדין, סאם ושרה מגיעים לבית של הזקנה שקנתה את התמונה ושרה נוגעת בה קצת ואז הראש שלה מתחיל ליפול אחורה..במילה אחת איוו!! הדמות אהובה: דין!!
סדרות אהובות: SN, נמלטים, חברים, מגרש ביתי, ורוניקה מארס, האנטומיה של גריי ויש עוד המוןן. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'נסן אקלס, ריס ווית'רספון. משפט לאומה: "I don't care what you write about me, just make sure you spell my name right" אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: איזה חמודייי

darklighter

New member
ME TOO../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: מופלג פרק אהוב מהחודש האחרון (לתזכורת הפרקים שהיו 1.16 "צל", 1.17 "בית גיהנום", 1.18 "משהו מרושע", 1.19 "מקור", 1.20 "דמו של איש מת": מתלבטת בין 19 ל-20.... סצינה אהובה מהחודש האחרון: המתיחות מ"בית גיהנום" היו קורעות
סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): אין.... דמות אהובה: דין כמובן
סדרות אהובות: רשום בעולם שלי
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): אין לי כוח לפרט משפט לאומה: חננות בריטים זה שקסי
וגם טוב להיות חמוס רשע עם סנדלים תנ"כיות(כן כן זה מבוסס על המשפט של מירה) אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:

darklighter

New member
חח שמתי לב שכולם פה אוהבים מגרש

ביתי
מירה יש לך קשר לעניין

למעלה