התפקדות חודש אוגוסט

BashSister

New member
גם אני כאןןן

שם: סיוון גיל: 16.5 פרק אהוב מהחודש האחרון: 1.19 "מקור" סצינה אהובה מהחודש האחרון: שדין אומר לסאם בפרק 19 "Marry that girl", ובערך כל סצינה של דין מפלרטט עם כל מה שזז ומדבר על זה עם סאם אח"כ, אני לא מפסיקה לצחוק, הטקסטים שלו הורסים אותייייי סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): לא בטוחה שקיימת... גם הסצינות המגעילות היו בעיקר מצחיקות חחח דמות אהובה: דין כמובןןן
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| סדרות אהובות: O.C, עכשיו טורי (כי זה ממש מצחיק והיא ממש מושפלת), השיר שלנו, שני גברים וחצי (מומלץ חחחח)... שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): אנג'לינה ג'ולי, ג'וני דפ, ג'וש הארטנט, קולין פארל, לינדזי לוהאן, אמנדה ביינס, ברוס וויליס, ניקולאס קייג', יו ג'קמן אהבת חיי
משפט לאומה: אמממ... מה ששנוא עלייך עשה לחברייך לפני שהם יעשו לך (?)

Xx SharoN xX

New member
מתפקדת!../images/Emo9.gif

שם:שרון
פרק אהוב מהחודש האחרון (לתזכורת הפרקים שהיו 1.16 "צל", 1.17 "בית גיהנום", 1.18 "משהו מרושע", 1.19 "מקור", 1.20 "דמו של איש מת": מממ ראיתי רק את 19 ו-20 אזז 19 המועדף שלי
סצינה אהובה מהחודש האחרון: שדין אומר לסאם שהוא עדיין מחכה לסרט של צופן דה וינצי ומייבש אותו
וגם פרק 20 אני חושבת שהם דיברו בהתחלה על המלח
סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): אין
דמות אהובה:דין
סדרות אהובות:ממ על טבעי
אבודים
סמולוויל
ונביא החושך
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):אממ לא יודעת יש הרבה
משפט לאומה:? You mean like "protection against demons" salt or "oops, I spilled the popcorn" salt
טוב לא בדיוק משפט לאומה אבל מצחיק >< אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:
הוא מדהים!!!

Charmed Or

New member
אני?../images/Emo112.gif

שם: אור גיל: 16 אוטוטו פרק אהוב מהחודש האחרון (לתזכורת הפרקים שהיו 1.16 "צל", 1.17 "בית גיהנום", 1.18 "משהו מרושע", 1.19 "מקור", 1.20 "דמו של איש מת": 1.20, כ"כ. סצינה אהובה מהחודש האחרון: נמ, לודעת. יש מלא. סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):לא נראה לי שיש. דמות אהובה: שניהם. סדרות אהובות: מכושפות, חברים וזיווגים. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): אין לי כוח לחשוב. משפט לאומה: הייתי באילת ואף אחד לא שם לב!!!!!!!!!11111 [מירה תעשי לי ילד
]. אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: לא רוצה

מתפקדת..

שם: לירון גיל: 14 וחצי פרק אהוב מהחודש האחרון (לתזכורת הפרקים שהיו 1.16 "צל", 1.17 "בית גיהנום", 1.18 "משהו מרושע", 1.19 "מקור", 1.20 "דמו של איש מת": בית הגהנום סצינה אהובה מהחודש האחרון: אהמ.. כל התעלולים של סאם ודין סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): אהמ.. לא זכורה לי סצנה כזו דמות אהובה: תמיד דין סדרות אהובות: על טבעי, האנטומיה של גריי, אי צדק, נמלטים, טירוף בבית, איף פגשתי את אמא, מגרש ביתי... שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'נסן, בראד פיט, וונטוורת.. אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:

למעלה