BashSister
New member
גם אני כאןןן
שם: סיוון גיל: 16.5 פרק אהוב מהחודש האחרון: 1.19 "מקור" סצינה אהובה מהחודש האחרון: שדין אומר לסאם בפרק 19 "Marry that girl", ובערך כל סצינה של דין מפלרטט עם כל מה שזז ומדבר על זה עם סאם אח"כ, אני לא מפסיקה לצחוק, הטקסטים שלו הורסים אותייייי סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): לא בטוחה שקיימת... גם הסצינות המגעילות היו בעיקר מצחיקות חחח דמות אהובה: דין כמובןןן
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| סדרות אהובות: O.C, עכשיו טורי (כי זה ממש מצחיק והיא ממש מושפלת), השיר שלנו, שני גברים וחצי (מומלץ חחחח)... שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): אנג'לינה ג'ולי, ג'וני דפ, ג'וש הארטנט, קולין פארל, לינדזי לוהאן, אמנדה ביינס, ברוס וויליס, ניקולאס קייג', יו ג'קמן אהבת חיי
משפט לאומה: אמממ... מה ששנוא עלייך עשה לחברייך לפני שהם יעשו לך (?)
שם: סיוון גיל: 16.5 פרק אהוב מהחודש האחרון: 1.19 "מקור" סצינה אהובה מהחודש האחרון: שדין אומר לסאם בפרק 19 "Marry that girl", ובערך כל סצינה של דין מפלרטט עם כל מה שזז ומדבר על זה עם סאם אח"כ, אני לא מפסיקה לצחוק, הטקסטים שלו הורסים אותייייי סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): לא בטוחה שקיימת... גם הסצינות המגעילות היו בעיקר מצחיקות חחח דמות אהובה: דין כמובןןן