חיובי
O oOBAGIRAOo New member 6/8/05 #25 יואנה, כמה שאת מדהימה, כמה שהפנים שלך מושלמות וכמה שנראה לי שאת היחידה שיכולה להצתלם עם וואחד קסדה על הראש ולצאת פשוט מ=ו=ש=ל=מ=ת, אני בוחרת בחתול. כי חתולים זה מושלם, את לא.
יואנה, כמה שאת מדהימה, כמה שהפנים שלך מושלמות וכמה שנראה לי שאת היחידה שיכולה להצתלם עם וואחד קסדה על הראש ולצאת פשוט מ=ו=ש=ל=מ=ת, אני בוחרת בחתול. כי חתולים זה מושלם, את לא.
O oOBAGIRAOo New member 7/8/05 #31 אני לא. אמרתי שלמרות שהיא מדהימה ובלה-בלה אני בוחרת בחתול כי הוא מושלם והיא לא. היא מדהימה-לא מושלמת.
אני לא. אמרתי שלמרות שהיא מדהימה ובלה-בלה אני בוחרת בחתול כי הוא מושלם והיא לא. היא מדהימה-לא מושלמת.
J JULI4561 New member 7/8/05 #32 אבל כתבת. ... "שנראה לי שאת היחידה שיכולה להצתלם עם וואחד קסדה על הראש ולצאת פשוט מ=ו=ש=ל=מ=ת," אני בוחרת בחתול. כי חתולים זה מושלם, את לא. עזבי כנראה שבמקום לכתוב מדהימה כתבת מושלמת ..
אבל כתבת. ... "שנראה לי שאת היחידה שיכולה להצתלם עם וואחד קסדה על הראש ולצאת פשוט מ=ו=ש=ל=מ=ת," אני בוחרת בחתול. כי חתולים זה מושלם, את לא. עזבי כנראה שבמקום לכתוב מדהימה כתבת מושלמת ..
ס סוכריה16 New member 6/8/05 #18 אדריאן ואן.. שתיהן מהממות אני הכי אוהבת את היופי של שתיהן ואני לא ממש יודעת מי יותר!! חח.. אז שתיהן..
אדריאן ואן.. שתיהן מהממות אני הכי אוהבת את היופי של שתיהן ואני לא ממש יודעת מי יותר!! חח.. אז שתיהן..
P perfecta New member 9/8/05 #40 יה-יה באופי אני מעדיפה את אמנדה-אבל יה יה יותר מדהימה........ |שמאלה| יה-יה, או אלישיה קיז?
O oOBAGIRAOo New member 9/8/05 #39 התכנית עשתה לה רק טוב. לא יודעים להצתלם בתכנית, יודעים להצתלם אחרי.