ארוךךךךךךך ... ה-ר-ע-י-ם שרוני או אריאל
P Princss Yaelosh New member 1/1/06 #62 ../images/Emo182.gifשרוני היא פשוט משחקת מדהים (אבל פחות מרנוש ) למרות שגם אני אוהבת את אריאלי אז קשה להחליט... אממממ אליענה או אפרת
../images/Emo182.gifשרוני היא פשוט משחקת מדהים (אבל פחות מרנוש ) למרות שגם אני אוהבת את אריאלי אז קשה להחליט... אממממ אליענה או אפרת
ס ספיריתוש New member 2/1/06 #63 אליענה השיר שלנו או רוקדים עם כוכבים? (לא קשור לרן אלא לאליענה חעחע...?)
G groovachick New member 2/1/06 #64 השיר שלנו שליטה!!!!!!! כמובן כמובן... אליענה עם תלתלים [עונה 1] או אליענה עם שיער חלק [עונה 2]?? מתוחכם....חח
השיר שלנו שליטה!!!!!!! כמובן כמובן... אליענה עם תלתלים [עונה 1] או אליענה עם שיער חלק [עונה 2]?? מתוחכם....חח
N netapet2 New member 2/1/06 #68 סינדרלה 2005 כמה זמן לא נכנסתי לפה רן עם שיער ארוך (עונה 2) או רן עם שיער קצר (עונה 1)????
ח ח נ ו ו ו ש New member 2/1/06 #69 שאלו את השאלה הזאת כבר 20 פעמים!!! ארוך עונה שנייה מבחנים או עבודות??
S shachari New member 2/1/06 #70 לעע זההה ולעע זהה אבלל .. עבודהה אמממ... שיעורים בעעע מתמטיקה או מדעים / ביולוגיהה ..
G groovachick New member 2/1/06 #72 חיוך... עכשיו אני חוזרת ברשותכם לשיר שלנו... המילה/מילים שהוזכרו הרבההה בשיר שלנו: מאמי / שזה אי אפשר לתאר
חיוך... עכשיו אני חוזרת ברשותכם לשיר שלנו... המילה/מילים שהוזכרו הרבההה בשיר שלנו: מאמי / שזה אי אפשר לתאר
מ מאמיייייייייי New member 2/1/06 #73 שזה אי אפשר לתאר מאמי נטחן יותר מדי רן בעונה ה2 או ה1? (בלי קשר לשיער שלו...)
G groovachick New member 3/1/06 #74 יישרתי../images/Emo13.gif נראה לי בעונה הראשונה... למרות שלא ראיתי את כולה.. אבל בעונה השנייה עשו ממנו סמרטוט ולא לא כיף לראות אותו ככה.. הפאב של שימי או הלאונג' של רוני?
יישרתי../images/Emo13.gif נראה לי בעונה הראשונה... למרות שלא ראיתי את כולה.. אבל בעונה השנייה עשו ממנו סמרטוט ולא לא כיף לראות אותו ככה.. הפאב של שימי או הלאונג' של רוני?
G gal255 New member 3/1/06 #75 הלאונג'! דואט מהפרק האחרון של רנינט: אהבנו (עונה 1) או יקירתי (עונה 2)?
G gal255 New member 4/1/06 #77 אני מעדיפה דורון עם שיער קצר (עונה1 רן מחופש לאישה? (יש לי אהוב בסיירת חרוב - עונה 1) או רן מחופש ליוסף המכוער?
אני מעדיפה דורון עם שיער קצר (עונה1 רן מחופש לאישה? (יש לי אהוב בסיירת חרוב - עונה 1) או רן מחופש ליוסף המכוער?
מ מאמיייייייייי New member 4/1/06 #78 חחחחחחח יוסף המכוער כי יש לי את הסרטון וראיתי אותו משהו כמו 58284 פעמים השיר "איש הברק" או מחרוזת שירי גשם של נינט מהפסטיגל של שנה שעברה?
חחחחחחח יוסף המכוער כי יש לי את הסרטון וראיתי אותו משהו כמו 58284 פעמים השיר "איש הברק" או מחרוזת שירי גשם של נינט מהפסטיגל של שנה שעברה?
G gal255 New member 5/1/06 #79 איש הברק! אם רן לא היה בפסטיגל ונינט לא הייתה בשיר נולד. מה יותר טוב? פסטיגל או שיר נולד?
S shachari New member 5/1/06 #80 פסטיגל ../images/Emo70.gif אמממ.. בלי קשר לרני .. זמרת השנה שילכם : שירי מימון או מירי מסיקהה