זה או זה?

tOmMy GiRl 1

New member
הקצרה, הרבה יותר מחמיאה לה...

הגובה של אווה או הגודל של טוקרה???

הגובה של אווה

כי יש גם דוגמניות למידות שמנות, זה לא כזה נורא........ השער של אמנדה (אחרי השינוי) או השיער של אן (אחרי השינוי)?

JULI4561

New member
השיער של אמנדה

טוקרה או מארי ((זאת שלא עלתה באודישנים)) ??

הצי'יואוה שלו! חמודון כזה...

מזכיר אותו באף לא?! הגשר של נורל או פצעי הבגרות הדוחים ביותר של יה-יה שמתפרצים להם.. בעעע ..

niranat

New member
הגשר של נורל

כי למרות אהבתי
ליה-יה
פצעי בגרות זה מגעיל וגשר זה חמוד כזה. מה עדיף - להיות ביצ'ית שמודה בזה, כמו אווה, או להיות ביצ'ית בתחפושת של אמא אוהבת ודואגת, כמו אמנדה? [תום רק שלא תחטוף לי פה התקף לב חח]

הלווווווווווווווווווווווווווווווו!!

חמודה שמרי על הפה שלך...חח.. היא באמת אמא אוהבת ודואגת ויפהה
פשוט היא לפעמים טועה.. ואחר כך היא מבקשת סליחה!! תבינו אנשים היא לא רעה!! היא מאמי אמיתיי!! אני מבקש לחסוך מילים על אמנדוש.. תודה
וכמובן שעדיף את אמנדה
למרות שאני גם בעד אווה אבל יותר בעד אמנדה! אני===> עונה 1 2 או 3?

OhBaby

New member
עונה 3

מה עדיף? הבוטוקס של ג'ניס דיקנסון, או החימצון של מיסטר ג'יי??

עונה ראשונה,

מה עדיף, להיות נערה עם חיים קשים (בלי משפחה וזה....) אבל להיות יפה, או עשירה עם חיים טובים ומשפחה אבל מכוערת? (אני יודעת שהשאלה קצת דפוקה אבל לא נורא).

niranat

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

ברור שעדיף להיות עשירה עם חיים טובים ומשפחה אבל מכוערת על להיות יפה בלי כל זה! יופי זה לא הכל בחיים, זה נחמד שיש את זה וזה יכול לעזור אבל זה בטח לא הכל בחיים, וחוצמזה - אפילו בשביל מישהי שיופי נראה לה כמו הכל בחיים, כשאת עשירה את יכולה להיות מטופחת ולבושה יפה ונראית טוב, כשאין לך כסף ומשפחה וכל הדברים האלה שנכללים בחיים טובים, את נראית רע אפילו אם יש לך פנים יפות. ג'י, איזה שאלה
והשאלה של מיכל (OhBaby): מה עדיף? הבוטוקס של ג'ניס דיקנסון, או החימצון של מיסטר ג'יי??

oOBAGIRAOo

New member
ברור שראשונה!

קודם כל יש איליס
!!!!!!!! ודבר שני-עונה ראשונה תמיד הכי שווה. ולשאלתי הקודמת, בגלל שאפח לא ענה: קאסי (עונה 1) או קאסי (עונה 3)

purple rain2

New member
לא זוכרת מי זו קאסי מהעונה ה-1../images/Emo6.gif

אז זה אומר קאסי מהעונה ה-3
אמממ טיירה בנקס או נעמי קמפבל?

niranat

New member
נעמי קמבל

טיירה ממש מעצבנת אותי בסדרה הזאת. ושוב אני חוזרת על השאלה של מיכל (OhBaby) כי היא לא זוכה לתשובה
: מה עדיף? הבוטוקס של ג'ניס דיקנסון, או החימצון של מיסטר ג'יי??

niranat

New member
ממממ שאלה קשה ../images/Emo67.gif

מתלבטת, מתלבטת, מתלבטת... באופן כללי כל הניתוחים הפלסטיים עשו אותה ממש מפלצתית
אבל איכשהו המראה המנותח הזה כל כך מתאים לה לאופי. אז נראה לי שאחרי הניתוחים, אבל אני לא סגורה על זה.. פחח איזה התלבטות קשה. וכדי שכל השאלות יקבלו תשובה, הנה השאלה של Pink Angel1: פוטושוט עונה ראשונה בצרפת או עונה שניה באיטליה?

למעלה