טוקרה רואים עונה 4 או לא?
J JULI4561 New member 12/7/05 #40 בטח שאני יראה רק שתתחיל קודם ... מי היתם מעדיפים שתיהיה מנחה ... ג'ניס או טיירה ???...
O OhBaby New member 12/7/05 #41 טיירה אם ג'ניס הייתה המנחה היה צריך לעדות ביפפפפפ על כל מילה שניה שלה. ליאה או ויקטוריה קצמן מהדוגמניות?
טיירה אם ג'ניס הייתה המנחה היה צריך לעדות ביפפפפפ על כל מילה שניה שלה. ליאה או ויקטוריה קצמן מהדוגמניות?
J JULI4561 New member 13/7/05 #46 עצמאית בהתחלה היא ממש ממש היתה תלותית עכשיו זה כבר דיי עבר לה . אמנדה או יה יה
L libi155 New member 13/7/05 #47 יה יה יה יה הרבה יותר חמודה ויפה מאמנדה אני לא יודעת למה אבל תמיד אן מזכירה לי ביופי את אדריאן אז מי אתם יותר אוהבים? אדריאן או אן?
יה יה יה יה הרבה יותר חמודה ויפה מאמנדה אני לא יודעת למה אבל תמיד אן מזכירה לי ביופי את אדריאן אז מי אתם יותר אוהבים? אדריאן או אן?
D Dark Force New member 13/7/05 #48 אדריאן..../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif|פגרה| אדריאן שולטת אין מה להוסיף לגבי זה.. צילומים עם נחש או עם עכביש
אדריאן..../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif|פגרה| אדריאן שולטת אין מה להוסיף לגבי זה.. צילומים עם נחש או עם עכביש
נ נ ו נ י י י י New member 14/7/05 #52 ../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifקמיל!!! מרסדס או אווה?
N niranat New member 15/7/05 #53 מרסדס! אווה לדעתי בכלל לא משהו, ומרסדס הייתה כוסית על! עונה 2: מחנה הדוסיות (שאנון ורובין) או הדעות של איליס?
מרסדס! אווה לדעתי בכלל לא משהו, ומרסדס הייתה כוסית על! עונה 2: מחנה הדוסיות (שאנון ורובין) או הדעות של איליס?