חמישה דברים שלא ידעתם על...

../images/Emo103.gifחמישה דברים שלא ידעתם על...../images/Emo103.gif

אז ככה המשחק הולך..... כל אחד כותב 5 דברים לפחות שלא ידעתם עליו.. דברים מעניינים או דברים שקרו לו(מתומצטים) בקיצור...זו דרך נפלאה להכרות קצת יותר עמוקה והכל.. אז....יאלה תתחילו..

MANY MEN

New member
אוקיי .

1.) שאני יודע לצייר . 2.) אני כותב ראפ . 3.) אני שונא את המשפחה שלי (הורים ואחים בלבד) . 4.) כולם חושבים שאם יש לי כיפה זהו אני דתי (אני ממש לא כזה) . 5.) אין לי חברה . 6.) אני מעשן (LM) . 7.) שונא מוזיקה מזרחית (כולל הכל) . 8.) אני כעת לא עובד . 9.) כל מילה שלישית שלי זה מהפאק ביצ`ס . 10.) והיום (שישי) עשיתי היכרות מחודשת עם בחורה (הסבר:אז ככה לפני 4 עברנו דירה מהשכונה שהיינו גרים בה , ואותה משפחה תוך כדי גם כן עברו , לפני חצי שנה חזרנו לגור בשכונה של פעם{אחלה של שכונה} , זאת בחורה שחזרה בשאלה [אני בדרך] ואף פעם לא יצא לנו לדבר , והנה היום הלכתי לחבר כרגיל משעמם , ובתזמון מופלא היא באה לחבר אחר , חבר שלי לא יצא מהבית שלו , החבר שלה לא היה בדירה . והיא ביקשה סיגריה ואז הכל זרם אמרתי סבבה מה המצב. . . .וכו . וזהו בינתיים סגרתי מעגל)

אוקי אבל זה לא ממש מענין

1)לא היתי פה הרבה זמן 2)אני מחבבת יותר מידי ילד הומו 3)שנה שעברה הצעתי לילד חברות הוא אמר לא והיה לי מזה פדיחות 4)עברתי ת'טיול שנתי בשלום ועוד 5 חודשים יש טיול שנתי של כיתות ח' וגם אני יהיה שם אם ילד לא הרס לנו 5)מחר אני פוגשת שטן (לא באמת שטן היא ילדה בכיתה ו' שבאה לראות ת'בית ספר שלנו כי שנה הבאה היא פה וגם כל הכיתה שלה באה והיא רבה איתי בגלל ילד בכיתה ה' שעכשיו היא חברה שלו)

טוףף אז...

1) קוראים לי רז חח 2) אני מק"ש 3) איך שאני אסיים את הבגרות בסוציו',בעזרת השם, אני נוסעת לאחותי היפה לראות את האחיינית שלי הקטנטנה
4) יום שני יש לי מתכונת באזרחות
5) מחר אני הולכת לפגוש את הידיד הכי הכיייייי שיש אז אני מאושרת חחח

MANY MEN

New member
הנה

את כתבת שקוראים ך רז 2 שאת מקריית שמונה , בחייאת את חושבת שלא ידענו זאת ? . .חחח אל תקחי אותי בכזו קשיחות .

HeNoOsH

New member
טוב ... =]

1. החברים הקרובים קוראים לי בכינוי "צ'ן". חח נשמע דפוק ושם מוזר והכל בגלל חברה שלי שזרקה יום אחד ת'שם הזה לאויר והחליטו לקרוא לי ככה..חן-צ'ן. חחח נגיד... 2. כולם יודעים ומכירים אותי בתור אחת שאוהבת-חולה-שרופה-מתה על משפחת תאקט. כבר 4-5 שנים זה ככה וזה נשאר ככה עד עכשיו..פשוט אוהבת כל אחד מהם ואת המוזיקה שלהם! :] 3. יש לי ידיד שאני והוא מאוד קרובים..הידידים הכי הכי טובים וזה נראה לכל אחד שמכיר אותנו כאילו אנחנו חברים- מה שאנחנו בטוח לא חח היינו ביחד ביסודי ושנאנו [ככה אומרים?] אחד את השנייה..לפני 3 שנים איכשהו התחלנו לדבר באייסי ומאז אנחנו ידידים טובים מאוד. הורים שלי בטוחים במיליון אחוז שאנחנו חברים ושאני סתם מכחישה את זה. 4. מאוד מגעיל, מצמרר ומזעזע אותי כל מה שקשור לדם ווירידים. קשה לי מאוד לראות דם..גם בסרטים למרות שזה לא באמת דם. מצמרר אותי ממש כשנוגעים לי בוורידים בידיים..חחח אני מרגישה אחרי זה מזה חולשה כזאת בידיים ..אין לי מושג איך לתאר לכם את זה. כן, אני מוזרה קצת. 5. אממ קשה לי לחשוב על משהו חח.. אה! מבין כל האחים שלי [2 אחיות ואח] אני הכי הכי מסתדרת עם אחי. אני יכולה לדבר איתו חופשי, הוא תמיד מבין אותי והכי כיף לשבת איתו וסתם להעביר צחוקים וכאלה... 6. אף פעם לא טסתי לחו"ל. 7. בניגוד לרוב הבנות, אני פחות אוהבת קניות וכאלה..די משגע אותי להסתובב שעות בין החנויות ולמדוד בגדים וכאלה. 8. יש לי מחר 2 בגרויות בתנ"ך ועדיין לא התחלתי ללמוד לבגרות השנייה אבל יהיה טוב. נכון?! :] 9. אין לי חבר 10. המחשב שלי עומד לקרוס בכל רגע ואם היה לי האומץ הייתי שוברת אותו מזמן אבל אני יותר מדי קשורה אליו. 11. אני כותבת בעוד 2 פורומים בתפוז 12. יש לי ת'פלאפון של איציק שמלי [ממשפ' תאקט]. ניסיתי להתקשר אליו יום אחד בגלל לחץ של חברות וברגע שהוא ענה ניתקתי. מאז אני לא מתקשרת כי זה נשמע די שטותי ואני מתארת לעצמי שזה די יעצבן אותו..בינתיים המס' שלו סתם רשום אצלי בפלאפון ליופי חח. 13. יש לי ת'מספר פלאפון של מייקלואיס. ידיד שלי חבר שלו והוא התקשר דרך הפלא שלי אליו כמה פעמים ואמר לי לשמור..אני ועוד 2 חברות התקשרנו אליו יום אחד והוא ממש חמוד..הוא דיבר איתנו בערך 3-4 דקות ולא ניסה לחפף אותנו חחח 14. נראה לי שמ2 הדברים האחרונים שכתבתי אני נשמעת כמו אחת שנדחפת לפרטיות של אנשים אחרים וזה ממש לא נכון חחח..זה הכל מלחץ חברתי חח 15. לא מעשנת. מכיתה ח' מנסים לשכנע אותי לגעת בנרגילה ובחיים לא נגעתי. ועל סיגריות בכלל אין על מה לדבר. 16. אני מאוד מאוד מאוד אוהבת לצחוק. ידיד שלי הרבה פעמים צוחק עלי כי אני יכולה לצחוק מכל דבר קטן שאומרים לי. לא נורא..צחוק זה בריא :] זהווווו. אמרת לפחות 5 דברים אז כתבתי לא פחות..[וואי מתמטיקה השפיע עלי..ליניארי =\ ]

אתם לא יודעים עלי ש...

1)שונאת שמשקרים לי 2)מי שפוגע באנשים שאני אוהבת אז לא אסלח לו לעולם,ולא אדבר איתו לעולם. 3)אני אוהבת להשמע קשוחה טיפה..אבל אני ממש לא. 4)יש לי חולשה להומואים(זה כזה חמודדדד) 5)אני חולת שרשראות חגורות גופיות איפור וכל אלו..

סינטטית

New member
יאללה, ננסה.

1. קוראים לי אור אבל בת.ז יש לי שם מלא אחר [אבל אפחד לא קורא לי ככה]. 2. אני מנגנת על חלילית, אורגן, פסנתר וגיטרה. 3. עשיתי צניחה חופשית. 4. היה לי פעם גשר, ועקרו לי 5 שיניים בשבילו. 5. יש לי אוסף של מהבהבים!

לי יש אוסף ברווזים:)

פסלים בובות מה שרק אפשר.... היה לי גם ברווז אמיתי אבל הוא מת... רוצה לקנות עוד אבל לא מוצאת איפה

ליחנוש 1

New member
אני..

1.)אני מתה על ילדים קטנים 2.)אני שונאתת בנים שעושים פוזות. 3.)אני שונאת חמוס,טחינה ומיונז.. 4.)אני אוהבת ללכת לים 5.)אני ילדה שתמיד מאושרתת..

MANY MEN

New member
פי את מאושרת . . .

אזהרה ! משרד הבריאות קובע כי להיות מאושר זה ממכר! . . .חח

MANY MEN

New member
מה וואלה ? גוגל הכי טוב . . .חח

אם את מאושרת וגם כיף אז את מושלמת ! (בנאדם שמושלם זה לא מחייב רק כשיש לו כסף , אישה , עבודה , חברים , וכו וכו , מושלם זה אחד שמרגיש שלם עם עצמו , ודי נראה לי שאת שלמה עם עצמך!) .

למעלה