מריבות עם ההורים לא תמיד כיף..איכשהו הם תמיד מנצחים ולפעמים אפילו שהם לא צודקים הם צודקים..אם את מבינה אותי... תמיד בעקיפין הם צודקים חחח...לפחות זה מה שאת קונה.. אבל אני לא רבה הרבה עם ההורים שלי ככה שאני בסדר
הדבר הראשון שלא יודעים עלי שאני קוקסינל (כמו בחורה מסדר גבות מסתפר כל שבוע מתקלח פעמים ביום מת על סדר וניקיון) 2. אני נולדתי בצרפת גרתי שם עד גיל 8 ובגיל 15 טסתי לשם ללימודים וחזרתי לארץ. 3.אני נורא בישן. 4. אני טיפוס שאין לי בגד שעולה פחות מ250 שקל.(ולנטינו. טומי ראלף לורן פולגת וכו`) 5.בשביל חברים שלי אני יעשה הכל ויהיה איתם הבן אדם הכי חברמן. אבל מי שינסה להתעסק איתי. במילים בודדות-הלך עליו!!! יאלה ביי
חחח... לא תראה אותו הולך עם כפכפים אם זה לא בבית או בים... לא תראה אותו לבוש מוזנח.. חולני ביותר חחחח.... והוא גם עצמאי..אם זה בנוגע אליו או כספית או כל דבר אחר... כה"כ
1. אני כותבת המון שירים ומפרסמת אותם ב"במה חדשה" 2. אני מתופפת 3. לפני שבועים התחלתי לנגן עם להקה חדשה אבל זה נגמר ביננו אחרי חזרה אחת
4. כשהייתי בת 15 הייתי פריקית מטורפת של עברי לידר ואפילו הייתי חברה בפורום הרשמי שלו שנתיים (!!), והייתי ב15 הופעות. 5. אני מציירת מגיל 12. מה שלום כולם חוצמזה??