עונה 4. טיירה ונאימה.
ה הטופ מודל הבא New member 27/11/07 #22 כמה שאתה מעתיקן ומתנהג כמו הצל שלי../images/Emo3.gif אתה צודק אין מילה אחרת פשוטט
N NP16 New member 27/11/07 #16 נאימה נראית פה הכי טוב שלה. היא נראית קצת לא עצמה.. וגם טיירה נראית ממש טוב
N Nataly B New member 27/11/07 #30 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אין מילים. (חוץ מהשיער של טיירה שמפחיד קצת ).
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אין מילים. (חוץ מהשיער של טיירה שמפחיד קצת ).
S sapirush001 New member 27/11/07 #48 ../images/Emo45.gifגם לי זה ניראה כאילו שטיירה דוחפת את ניקול אליה וניקול אומרת לא לא או שהיא מפוחדת!! או משהו בסיגנון קיצר תמונה גרועה!!
../images/Emo45.gifגם לי זה ניראה כאילו שטיירה דוחפת את ניקול אליה וניקול אומרת לא לא או שהיא מפוחדת!! או משהו בסיגנון קיצר תמונה גרועה!!
N NP16 New member 27/11/07 #19 דוגרי טיירה נראית המנצחת פה. וזה סתם כי זהלא תמונה מאד מוצלחת של טיירה,וכן תמונה מוצלחת של דניאל. אבל בגדול ברור שיש לדניאל הרבה מה להתקרב.
דוגרי טיירה נראית המנצחת פה. וזה סתם כי זהלא תמונה מאד מוצלחת של טיירה,וכן תמונה מוצלחת של דניאל. אבל בגדול ברור שיש לדניאל הרבה מה להתקרב.
ה הטופ מודל הבא New member 27/11/07 #21 דנייייייייאללללל האלוהיייייייייתתתתתתתתת../images/Emo45.gif יפה אפרתו'ש למדת מש'ו )))) התמונה הכי חזקהההההההההההההההההההה טיירה נראית פה כמו אמא של דניאלללללללל ודניייייייייייייייאאאאאאאאאאללל הוכיחה לי שהיא מצטלמת יותר מושלם מטיירהההההההה כפרעליהההה א=ל=ו=ה=ייייייייייייייייייי=תתתתת **סגידה**
דנייייייייאללללל האלוהיייייייייתתתתתתתתת../images/Emo45.gif יפה אפרתו'ש למדת מש'ו )))) התמונה הכי חזקהההההההההההההההההההה טיירה נראית פה כמו אמא של דניאלללללללל ודניייייייייייייייאאאאאאאאאאללל הוכיחה לי שהיא מצטלמת יותר מושלם מטיירהההההההה כפרעליהההה א=ל=ו=ה=ייייייייייייייייייי=תתתתת **סגידה**
ה הטופ מודל הבא New member 27/11/07 #25 נ.ב הם נראות כמו פסל ביחד../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif
ה הטופ מודל הבא New member 28/11/07 #61 ../images/Emo99.gifגגגגגגאדדדדדדדדדד יש משהו של WOOOWWW בהבעה של שתיהההההם כאילו הם מקפיאות תתמונה באלוהיוווותתתת אבל דניאל הרבה יותר יפההההההההההההההההההה **שלמות**
../images/Emo99.gifגגגגגגאדדדדדדדדדד יש משהו של WOOOWWW בהבעה של שתיהההההם כאילו הם מקפיאות תתמונה באלוהיוווותתתת אבל דניאל הרבה יותר יפההההההההההההההההההה **שלמות**