תכלת אביב או סתו??
E eden83 New member 30/10/07 #26 ../images/Emo187.gifאני לא שומע אף אחת.. אז נגיד שאבריל... יס או הוט?
ב בכריתוש New member 30/10/07 #31 חברים../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif בא לי עוד פרקים תגידו רק אני חושבת שממש ממש חבל שאין לג'ניפר אניסטון ילד אחרי שרואים אותה עם אמה? אהמ.. יסודי חטיבה או תיכון?
חברים../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif בא לי עוד פרקים תגידו רק אני חושבת שממש ממש חבל שאין לג'ניפר אניסטון ילד אחרי שרואים אותה עם אמה? אהמ.. יסודי חטיבה או תיכון?
נ נעה 124 New member 31/10/07 #35 חורף!!../images/Emo113.gif ובקשר למה שבכריתוש (נועם אם אני זוכרת נכון?) כתבה- את כל כך צודקת חברים זאת סדרה שאסור לה להיגמר.. שמעת שרוצים לעשות פרק איחוד? ונחזור למשחק רימון או כוכב נולד?
חורף!!../images/Emo113.gif ובקשר למה שבכריתוש (נועם אם אני זוכרת נכון?) כתבה- את כל כך צודקת חברים זאת סדרה שאסור לה להיגמר.. שמעת שרוצים לעשות פרק איחוד? ונחזור למשחק רימון או כוכב נולד?
ב בכריתוש New member 31/10/07 #38 חלב (אני בכללי הכי אוהבת לבן../images/Emo3.gif) ונעה.. חח כן קוראים לי נעם ושמעתי שרצו לעשות פרק איחוד ורק זה שמשחק את רוס (שכחתי איך קוראים לו) לא הסכים.. בהתחלה גם ג'ניפר אניסטון לא הסכימה נראה לי.. טוב אהמ.. צבא או שירות לאומי?
חלב (אני בכללי הכי אוהבת לבן../images/Emo3.gif) ונעה.. חח כן קוראים לי נעם ושמעתי שרצו לעשות פרק איחוד ורק זה שמשחק את רוס (שכחתי איך קוראים לו) לא הסכים.. בהתחלה גם ג'ניפר אניסטון לא הסכימה נראה לי.. טוב אהמ.. צבא או שירות לאומי?
נ נעה 124 New member 31/10/07 #37 ../images/Emo27.gifמיישרת../images/Emo37.gif../images/Emo113.gif מריר הארי פוטר או שר הטבעות? (הספרים, לא הסרטים)
../images/Emo27.gifמיישרת../images/Emo37.gif../images/Emo113.gif מריר הארי פוטר או שר הטבעות? (הספרים, לא הסרטים)
L LOLI152 New member 31/10/07 #40 פוטר. וכדי לא להתחיל כפול, אז לשאלה "הראל סקעת או מויאל" אז התשובה שלי , אף אחד מהם. אבל אם כבר ,אז מויאל. מצלמה, סטילס או וידאו?
פוטר. וכדי לא להתחיל כפול, אז לשאלה "הראל סקעת או מויאל" אז התשובה שלי , אף אחד מהם. אבל אם כבר ,אז מויאל. מצלמה, סטילס או וידאו?