לא חשבתי על דרימה נחמד.....
W Woogyman New member 30/10/02 #23 ... ../images/Emo188.gif../images/Emo110.gif הסיבה היחידה שאני מתלונן היא שיש כבר שרשור אוף טופיק בעמוד. אם לא היה אחד כזה, אז אין בעיה - סימן של אוף טופיק מספיק. ברגע שיש שרשור מיוחד לאוף טופיקים בעמוד, עדיף לשרשר את זה לשם ולא להפריע לדיון בשרשור אחר. הגיוני, לא?
... ../images/Emo188.gif../images/Emo110.gif הסיבה היחידה שאני מתלונן היא שיש כבר שרשור אוף טופיק בעמוד. אם לא היה אחד כזה, אז אין בעיה - סימן של אוף טופיק מספיק. ברגע שיש שרשור מיוחד לאוף טופיקים בעמוד, עדיף לשרשר את זה לשם ולא להפריע לדיון בשרשור אחר. הגיוני, לא?
S Salem New member 31/10/02 #25 לא אמרתי שזה בסדר! יש שירשור אוף! אז לשרשר אליו! לא לתקוע OFF בכל מקום!
S Salem New member 31/10/02 #26 F Freedom? סברינה היא אשת חברה חופשייה? אין לי מושג... שמישהו ידביק F
N *neta* New member 3/11/02 #31 חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? יאללה אני לא מתכוונת לעשות את זה לבד (הממ,מחשבה..) אז.H היינו... Hilda
חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? יאללה אני לא מתכוונת לעשות את זה לבד (הממ,מחשבה..) אז.H היינו... Hilda
ל לואי ובאוטי New member 6/11/02 #32 עוברים לi לאי.......... I ice-cream מי לא אוכל גלידה.....? גם לסברינה מותר..