דה כאילו ניק כזה מהמם ! ><" למי שמתחתיי יש לק שחור כרגע על אצבעותיה
L Lex 1 New member 26/10/07 #58 דה כאילו ניק כזה מהמם ! ../images/Emo99.gif ><" למי שמתחתיי יש לק שחור כרגע על אצבעותיה
ח חצמבוש New member 26/10/07 #61 חח לא הכי אבל זה סקסיD: אני חולה על סגול ושחור3> מי שמתחתיי אוכלת עכשיוXDDD [זה מה שאני עושה האמתD:]
ש שוליטה New member 26/10/07 #62 כן זה מתאים לי לעיניים מי שתחתיי החדר שלה מבולגן כמו מזבלה עירונית XD
י יעליקק New member 26/10/07 #64 כןןן כרגע חזרתי מחברה וגיליתי שסופת טורנדו נכנסה לי לחדר ... נראלי אחותי XD מי שמתחתיי כותב פיק
S Swing life away New member 26/10/07 #65 כותבת../images/Emo13.gif../images/Emo33.gif בשלבי התחלה מוקדמים ביותר. מי שמתחתיי אוהבת את הצבע כתום
A adi jones New member 27/10/07 #67 נממ ... לעע ! פויי ! סתם סתם , זה צבע יפהה מי שמתחתיי יש לה עניים כחולותת <----- רואים שאין לי מה להגידד XD
נממ ... לעע ! פויי ! סתם סתם , זה צבע יפהה מי שמתחתיי יש לה עניים כחולותת <----- רואים שאין לי מה להגידד XD
J just orr New member 27/10/07 #69 טחח איי גס איטס מי. XD מי שמתחתיי.. הרגליים שלה מרגישות כמו קרח :X * אני כזאת לא מקורית O.O *
ח חצמבוש New member 27/10/07 #71 חח אני טיפהD: לא יודעת למה אני פשוט רועדת מקור , ואני בפוטר!>< מי שמתחתי שונאת מתמטיקה[אין לי מה לישאולXDDD]
חח אני טיפהD: לא יודעת למה אני פשוט רועדת מקור , ואני בפוטר!>< מי שמתחתי שונאת מתמטיקה[אין לי מה לישאולXDDD]
C Charley XD New member 27/10/07 #72 ../images/Emo45.gif ועוד הייתי מועמדת לבראילן ../images/Emo4.gif מי שמתחתי קנתה כובע חדש לאחרונה DD:
ס סיוווני XD New member 28/10/07 #74 נופ - אני ופירות / ירקות מסתדרים נהדר יחד XDD מי שמתחתיי יש לה עכשיו לק על הציפורניים *מקווה שהבנתי את המשחק*
נופ - אני ופירות / ירקות מסתדרים נהדר יחד XDD מי שמתחתיי יש לה עכשיו לק על הציפורניים *מקווה שהבנתי את המשחק*
M McFly rullz New member 28/10/07 #75 ../images/Emo10.gifלא...אני באמת צריכה לשים חעחעחע מי שמתחתיי שומעת טרנסי עכשיו!
R roni poynter New member 29/10/07 #116 חחחח אני חורשת על השיר המושלם הזהה!! זה אומר כןן=] מי שמתחתיי אוהבת ריח של טיפקס\תיפקס((או איך שלא רושמים את זה)) ואוהבת גם תריח של הדלקק??
חחחח אני חורשת על השיר המושלם הזהה!! זה אומר כןן=] מי שמתחתיי אוהבת ריח של טיפקס\תיפקס((או איך שלא רושמים את זה)) ואוהבת גם תריח של הדלקק??
M McFly rullz New member 28/10/07 #76 אני ממשיכה מפה../images/Emo26.gif אין לי לק אבל אני צריכה לשים מי שמתחתיי שומעת עכשיו טרנסי!
M m o r 1 0 2 New member 28/10/07 #77 לאאא../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif שומעת בקסטריט3>> מי שמיתחחתי אוכלת עכשיו משו?