מי שמתחתיי...

P i x i e s

New member
../images/Emo103.gif מי שמתחתיי... ../images/Emo26.gif

אני בטוחה שאתן יודעות איך לשחק
מי שלא הקטע די פשוט. אני אוימרת משהו על מי שמתחתיי, משהו לא ספציפי. נגיד... "מי שמתחתיי שונאת ארטיקים" ומישהי ששונאת ארטיקים מגיבה ואומרת "מי שמתחתיי...." הבנתם?
מי שמתחתיי רצתה שקארה סאון תנצח בעונה הראשונה

אני

מי שמתחתי אהבה את השימלה שמייקל נייט הכין במשימה הראשונה ( עונה שלישית , משימת יצירתיות )

oFka7

New member
אני!!כ"כ../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

מי שמתחתיי לא אוהב סושי

shiratel

New member
אני! בעעעע ../images/Emo4.gif

מי שמתחתיי חושבת שאוסטין היה צריך להיות בגמר במקום וונדי!

yaele2

New member
אאנניי:)

מי שמתחתיי חושבת שג'פרי לא היה צריך לנצחח

כל כךךךךךךךךךךך

הוא היה גרוע!
רק בקולקלציה האחרונה היו לו 2-3 שמלות טובות. מי שמתחתי רוצה פרויקט מסלול ישראלי!

אני אני אני

חייבים לעשות פרוייקט מסלול ישראלי! מי שמתחתי... חושב שקיין מהעונה השלישית ממש יצירתי וחמוד.

oFka7

New member
אני../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

שואלת את השאלה של שירה מי שמתחתיי חושב שאוסטין היה צריך להיות בגמר במקום וונדי[בע]

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאניאני!! אוסטין../images/Emo99.gif

שנאתי את השמלה הכתומה הזאת שלה.. ובכלליות, אוסטין טוב יותר. מי שמתחתיי חושב שרוברט היה צריך לנצח באתגר הראשון של עונה 3 (הגב היה מדהים!) נראה אם יש מישהו כזה

shiratel

New member
אני בערך... הוא היה יכול לקחת../images/Emo13.gif

מי שמתחתיי חושב שוינסנט היה צריך לעוף במקום אליסון במשימה של הנייר!!!!!!!!

yaele2

New member
כל כך נכוןןןןןןןןןן

מי שמתחתיי חושבת שסנטינו מעצב גרועעע

themominit

New member
אני! איכ אני לא אוהבת אותו ../images/Emo46.gif

אממ..הצטרפתי ממזמן לא הגבתי...ד"א קוראים לי יובל.
מי שמתחתי חושב/ת שדניאל (עונה 2 ) גם מעצב מוכשר וגם חמוד

shiratel

New member
אני לא מאלה שמאוהבות בו עד כלות, אבל כן

הוא חמדמד... מי שמתחתיי לא מבין איך אנג'לה ווינסנט הגיעו כל כך רחוק במשחק

oFka7

New member
אני../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

פאק מה עובר על וינסנט המטורף הזה?>< מי שמתחתיי חושב שלורה נראה כמו גורילה ג'ינג'ית

אני אני אני!

אני כ"כ לא אוהבת את הג'ינג'ית המתנשאת לגובה בניין האמפייר-סטייט! שתחזור לאדריכלות ולחמשת ילדיה, ושתרד מגזרות המותן הגבוהות.... נמאס מזה!!! מי שמתחתיי חושב/ת שרוברט הוא בחור ממש חמוד ושהוא לא היה צריך ללכת הביתה במשימת "נשים של החיים".

yaele2

New member
אנייי

וד"א לורה דווקא ממש סבבה..והשופטים ממש אוהבים את התפירה שלה..(לא שאני מבינה או רואה ת'תפירה המושלמת אז שיהיה.. מי שמתחתיי חושב שדניאל(עונה 1+2) מעצב נהדר!

shiratel

New member
כע, הוא טוב

ולא הבנתי מה היה להם נגד ההלבשה תחתונה שלו! מי שמתחתיי חושב שבין אנג'לה למלאן - היה צריך להעיף את אנג'לה!!!

yaele2

New member
אינ

אני בכלל לא אוהבת את אנג'לה היא גרועהה והפעם היחידה שהיא זכתה הייתה כי מייקל ולורה היו בקבוצה שלה! מי שמתחתיי חושב שג'פרי היה ממש מגעיל לאמא של אנג'לה..

אני אני

ג'פרי היה ממש מגעיל כלפי אימא של אנג'לה הוא חשב שהיא מנסה להרוס לו ולהכשיל אותו במשימה . הבגד שהוא עשה נראה כמו שק בעצם שק נראה יותר טוב מזה . מי שמתחתי רצה שמייקל ינצח בגמר של העונה השלישית ( אחד הפייבוריטים שלי מהעונה השלישית חוץ מאולי ואליסון )

אני ../images/Emo10.gif

הוא היה כזה טובבבבבבבב מי שמתחתי חושב שהיידי קלום מתלבשת מהמםםםםםםםםם

למעלה