נכון... מי שמתחתי מיתגעגע לשלישיית "מה קשור" -טים אנדריי וסנטינו
L LLLSSS New member 31/10/07 #43 אני!!! נואש כבר לדעת מתי זה יעלה בישראל אבל כנראה זה יקח מלא זמן מי מתחתי שונא\ת את נינה גרסיה?
ה החצילה השחורה New member 2/11/07 #44 אני!!! לא שונאת, אבל לא מחבבת במיוחד... מי שמתחתיי אהב את השמלה של אולי בפרק שלפני הגמר..
S shiratel New member 2/11/07 #45 אני (../images/Emo58.gif למי שלא ראה את גמר עונה 3) היא הייתה יפה, רק לא הבנתי מה היה כ"כ נורא בבגד של ג'פרי. מי שמתחתיי חושב שמרילינדה (הדוגמנית של ג'פרי) היא יפהפיה, מדהימה, והגיע לה לזכות!
אני (../images/Emo58.gif למי שלא ראה את גמר עונה 3) היא הייתה יפה, רק לא הבנתי מה היה כ"כ נורא בבגד של ג'פרי. מי שמתחתיי חושב שמרילינדה (הדוגמנית של ג'פרי) היא יפהפיה, מדהימה, והגיע לה לזכות!
S shiratel New member 4/11/07 #47 ../images/Emo5.gif סורי, אבל בראדלי היה מעצב מזעזע. בכל אופן אני לא ממשיכה, רק מבקשת להתחיל שוב מהצד ההוא - מי חושב שבראדלי שולט?
../images/Emo5.gif סורי, אבל בראדלי היה מעצב מזעזע. בכל אופן אני לא ממשיכה, רק מבקשת להתחיל שוב מהצד ההוא - מי חושב שבראדלי שולט?
T the whole shebang New member 4/11/07 #48 אני יודעת שהוא היה מזעזע אבל רק לדעת שהוא עלה לשלב כל כך גבוה יחסית כבר אומר שהוא מלך