גבריאל!!!
S shanyz New member 23/4/03 #130 איך הגעת?../images/Emo13.gif אהה בגלל שכשזינה ילדה היא צעקה ? יותר כון, יללהההה?? חיחי טוב אני אמשיך נשים!!!!
איך הגעת?../images/Emo13.gif אהה בגלל שכשזינה ילדה היא צעקה ? יותר כון, יללהההה?? חיחי טוב אני אמשיך נשים!!!!
N *neta* New member 23/4/03 #133 היסטוריה ושני, חשבתי שזה יללה כמו יאללה ולא כמו יללה וזה הזכיר לי איזו סצינת קרב של זינה בזמן שהיא הייתה בהריון.
היסטוריה ושני, חשבתי שזה יללה כמו יאללה ולא כמו יללה וזה הזכיר לי איזו סצינת קרב של זינה בזמן שהיא הייתה בהריון.
S shanyz New member 23/4/03 #134 חחחחחחחחח../images/Emo13.gif טוב נו העיקר שהסתדר חחה..): אממ ממה נשמיך? מהרג או היסטוריה? אני אומרת הרג ג' עוד לא היה לנו!!!
חחחחחחחחח../images/Emo13.gif טוב נו העיקר שהסתדר חחה..): אממ ממה נשמיך? מהרג או היסטוריה? אני אומרת הרג ג' עוד לא היה לנו!!!
L Lady of the Ring New member 23/4/03 #135 גאליה! המממ...הרג הזכיר לי את הסרט "קליאופטרה" שראיתי היום, ושם אוקטביוס שלט על גאליה, שהיא צרפת של היום <או בלגיה?>
גאליה! המממ...הרג הזכיר לי את הסרט "קליאופטרה" שראיתי היום, ושם אוקטביוס שלט על גאליה, שהיא צרפת של היום <או בלגיה?>
G gabrielle New member 24/4/03 #138 מ-ה ז-ה א-ו-מ-ר!?!?! מה זה אומר ירדן= קקי?!!? עם נמר אני יכולה לחיות אבל עם קקי?!
S shanyz New member 24/4/03 #141 חחהה ירדנילה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif את יודעת שאני אוהבת אותך!!!!! את לא קקי אבל.. המילה קקי...מזכירה לי אותך!!! חחה.. כי.. תמיד איכשהו את מדברת על קקי, תחת...ודברים שנקשרים חחחח
חחהה ירדנילה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif את יודעת שאני אוהבת אותך!!!!! את לא קקי אבל.. המילה קקי...מזכירה לי אותך!!! חחה.. כי.. תמיד איכשהו את מדברת על קקי, תחת...ודברים שנקשרים חחחח
G gabrielle New member 24/4/03 #143 ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
S shiri_b New member 23/4/03 #114 לא מדברים על זה סתם, רגליים הזכירו לי שבשיר פתיחה מראים את זינה מהרגליים למעלה ואז נזכרתי בשיר ובשיר אומרים מלכים.
לא מדברים על זה סתם, רגליים הזכירו לי שבשיר פתיחה מראים את זינה מהרגליים למעלה ואז נזכרתי בשיר ובשיר אומרים מלכים.
S shanyz New member 23/4/03 #136 ממשיכים מפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האות היא ה! שמיהו אחר יגיד.. אין לי מה..