אשטון קוצ'ר=שנות ה-70......
B Bow Wow2004 New member 9/1/04 #66 אוהבת=לא את השרשור הזה שהסתיים עכשיו באופן רשמי בתאריך 9/1/04 בשעה 00:59
P python 4 New member 9/1/04 #67 לא את השרשור הזה=פלאפי לטאבי בשעת האוכל. לא בא לי לסיים אותו, מה תעשה לי?
B backstreet girl New member 9/1/04 #69 איך את רוצה את טימי, בגריל או נא?= אני אוהבת את טימי בכל מצב.
M moran14h New member 9/1/04 #71 אני אוהבת את טימי בכל מצב=טימי ואני לוחמים נגד לובה עם מוצרים מקוסמוס
B backstreet girl New member 9/1/04 #76 ומורן ......... שמעי אני מצטערת שאז אמרתי דברים רעים על ג'סטין ואנסינק. אני עדיין לא אוהבת אותם כ"כ אבל כל אחד בטעם שלו. אז אני מבקשת סליחה.
ומורן ......... שמעי אני מצטערת שאז אמרתי דברים רעים על ג'סטין ואנסינק. אני עדיין לא אוהבת אותם כ"כ אבל כל אחד בטעם שלו. אז אני מבקשת סליחה.
M moran14h New member 9/1/04 #80 סולחת../images/Emo9.gif ואני לא מתה על באקסטריט בויז (אבל זה דיי צפוי ,לא?) אבל באמת ..שכל אחת תאהב את מי שהיא אוהבת .. ואני גם מאוד מעריכה את זה שביקשת סליחה..
סולחת../images/Emo9.gif ואני לא מתה על באקסטריט בויז (אבל זה דיי צפוי ,לא?) אבל באמת ..שכל אחת תאהב את מי שהיא אוהבת .. ואני גם מאוד מעריכה את זה שביקשת סליחה..