משחק להעלאת המורל

Tomer TR

New member
ענבר שסיפרה לי מה קרה בעכו, אבל

אוטובוס דרס את ג'קו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחחחחחחחחחחחחחח וואי ענבר אין אחת הגדולות את זהו
ענבר + מייקל לואיס + תומר = הסיבה לחיות! |\_נבר יא ק!זינה!!!

לרקוד את ריקוד ה-

"בואו נסתובב במעגלים נצרח ונרביץ אחד לשני עד שמישהו ימות"

(ה)בטטה,ידיים למעלה,ידיים למטה ו...

ככה רוקדים את ריקוד הבטטה! אמרתי לכלבי הקטן, וזה חזר ועשה אחריי. הבטטון הקטן, ו...

טוב למי שרוצה, הנה הסיפור המלא -

היה זה יום אפור במיוחד, אני רק רציתי לישון.. נשארתי בבית ולא הלכתי לבצפר, נכנסתי לאתרי פורנו ואוננתי להנאתי על תמונות של חתולי רחוב. אחרי זה, נזכרתי ששכחתי בבית את גרבי המזל שלי! ואיך אפשר להוריד את הזבל בלי גרבי המזל? אז פישפשתי ופישפשתי ופתאום בזמן שישנתי היה לי חלום ארוטי שגרם לי להתעורר בבהלה ולצרוח "משה!!! אתה לא קיפוד!!!!", "תפוזינה תרדי לי עכשיו מהפרצוף!". כשהתעוררתי, שמתי לב שלא נעלתי את דלת הדירה לפני שהלכתי לישון, נעלתי את האוטו, רצתי בריצה החוצה וקלטתי שאדם החמרמיר יושב במושב של הנהג שתוי וממלמל שטויות.. ואז המשכתי לרוץ אחרי האוטו שלי, ומי שבתוכו. :O עד שהגעתי לנתב,ג ותפסתי את המטוס הראשון להוואי.. שם פגשתי מישהו שיא החתיך, התחלתי לדבר איתו, ולבסוף התברר שקוראים לו משה שאמר לי שוהא טס היום להודו... שם הוא פוגש את עומרי. התברר לי שהבחור הומו. לאפריקה, אבל מסתבר שזה היה סתם כדי לנפנף אותי.. לא ויתרתי וקניתי כרטיס טיסה לאפריקה, חשבתי שבהתחלה זה צעד נואש, אבל אחרי שנה בלי סקס אני לא יכולה להיות בררנית.
במטוס, פגשתי את החברה שלו שאיימה לרצוח אותי, ענבר שסיפרה לי מה קרה בעכו, אבל אוטובוס דרס את ג'קו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחחחחחחחחחחחחחח וואי ענבר אין אחת הגדולות את זהו ענבר + מייקל לואיס + תומר = הסיבה לחיות! |\_נבר יא ק!זינה!!! אנשים גילו שלא באמת דרסו את ג'קו, ופשוט קליינשטיין פגש בו ברחוב. לאות מחאה, החליטו האפריקאים לדרוס את ענבר! לרקוד את ריקוד ה"בואו נסתובב במעגלים נצרח ונרביץ אחד לשני עד שמישהו ימות. (ה)בטטה, ידיים למעלה, ידיים למטה וככה רוקדים את ריקוד הבטטה! אמרתי לכלבי הקטן, וזה חזר ועשה אחריי. הבטטון הקטן, ו... קפיצה גבוה באויר, עד שתתקלו בעץ.

למעלה