תודה כן, מה לעשות- אני בכל מקום
ק קוקילידה23 New member 2/1/08 #64 את יודעת מה זה אומר../images/Emo35.gif זה אומר שעדיין לא מצאתי את שירי בכל הפורומים שהיא גולשת בהם בכדי שאתקל גם בך
את יודעת מה זה אומר../images/Emo35.gif זה אומר שעדיין לא מצאתי את שירי בכל הפורומים שהיא גולשת בהם בכדי שאתקל גם בך
ק קוקילידה23 New member 1/1/08 #48 שירי../images/Emo23.gif בחורה מקסימה, מלאה בנתינה לסביבה יודעת להרים כל פורום ופה בפרט, בצורה יוצאת דופן.. משקיעה המון מחשבה בלהפוך אותו לפורום פעיל, משפחתי וחם ובכלל, לא צריך להכיר אותך יותר מדיי בשביל לדעת שאת אחלה בנאדם וכיף לי לקרוא את השאלות שלך בפורומים השונים.. שלא נדבר על "להיתקל" בך
שירי../images/Emo23.gif בחורה מקסימה, מלאה בנתינה לסביבה יודעת להרים כל פורום ופה בפרט, בצורה יוצאת דופן.. משקיעה המון מחשבה בלהפוך אותו לפורום פעיל, משפחתי וחם ובכלל, לא צריך להכיר אותך יותר מדיי בשביל לדעת שאת אחלה בנאדם וכיף לי לקרוא את השאלות שלך בפורומים השונים.. שלא נדבר על "להיתקל" בך
M maiky17 New member 2/1/08 #57 ../images/Emo182.gifאיפה להתחיל?? מנהלת מקסימה, מתוקה, שתמיד יודעת לייעץ. יש לה את הרעיונות הכי מקוריים והכי מקסימים בעולם שעושים לכולנו כיף. משקיעה בצורה מטורפת [שהרבה פעמים אני מרגישה שהיא שהיא לא מגיעה לנו...] ובסה"כ - לא יכולנו לבקש מנהלת פורום יותר טובה תודה רבה לך, שירי, על כל ההשקעה
../images/Emo182.gifאיפה להתחיל?? מנהלת מקסימה, מתוקה, שתמיד יודעת לייעץ. יש לה את הרעיונות הכי מקוריים והכי מקסימים בעולם שעושים לכולנו כיף. משקיעה בצורה מטורפת [שהרבה פעמים אני מרגישה שהיא שהיא לא מגיעה לנו...] ובסה"כ - לא יכולנו לבקש מנהלת פורום יותר טובה תודה רבה לך, שירי, על כל ההשקעה
פ פרפרי אהבה New member 2/1/08 #58 תודה יקירתי../images/Emo24.gif האמת שזה דווקא לא רעיון שלי ובאמת הקרדיט מגיע למנהלת של פורום אחר. התלהבתי וישר רצתי לעשות את זה אצלי בפורומים באישורה
תודה יקירתי../images/Emo24.gif האמת שזה דווקא לא רעיון שלי ובאמת הקרדיט מגיע למנהלת של פורום אחר. התלהבתי וישר רצתי לעשות את זה אצלי בפורומים באישורה