משחק-מי מתאים למי

../images/Emo103.gifמשחק-מי מתאים למי../images/Emo35.gif

חשבתי על משחק מגניב אתם תכתבו למי הייתם מחברים את המוערצת שלכן עם מישהו שהיא עוד לא היית איתו...
אנהי
דולסה הן המשתתפות תבחרו אחת משתיהן או את שתיהן ותחליטו אל מי אתם מצרפים אותן... תזכרו למישהו שהן לא היו איתו בסידרה וגם לא במציאות! ועוד בקשה שלי אליכם: בבקשה בשרשור זה אל תעשו נ"ש כדי שיהיה יותר מסודר. תודה
.

עונה...

לעצמי כרגיל...חחחחחח
אנהי
אממ אולי...ולנטינו..נראה לי היא שיחקה איתו באיזה סידרה אבל זה לא הגיע אלינו אז זה נחשב...
דולסה
דיאגו...לא דייגו של רוברטה דיאגו השחקן החדש שנכנס בעונה השניה וישחק את רוקו..וואי הוא כל כך מתאים לה!!!!

הקפצה ../images/Emo105.gif

אנשים נו באמת תענו זה דווקא נחמד לא?! נ"ת(חח ניצול תגובה חח)
בספיישל קלאסה(פונצ'ו דולסה ואנהי ובכיתה 406) שמתי את הפתיחים שביקשו!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifעונה גם...

אנהי- אממ.. עם בנחמין רוחאס..
ודולסה- עם כריסטיאן צ'אבס

סוכריה16

New member
חס ושלוםםםםםםם!!!!

אנהי עם בנחמין1? את רוצה שאני אקיא לך פה?!?! אמא !! אנהי עם ערפד..

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבנחמין לא ערפד!!../images/Emo46.gif

ומה אני יכולה לעשות? לא עלה לי אף אחד אחר...
חוצמזה שהם יכולים להיות חמודים ביחד...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif20??!?!?!?!

חשבתי שהוא יותר קטןןןןןןןןן והיא לא מתאימה לערפדון

כנסו!|כועס| |כועס| כועס|

אני חייבת להגיד שנמאס לי מזז שאתם כותבות שהחי(המושלם יש לצין!!)דרקולה וערפד!(_זה לא בצחוק) אז לטובת כולנו כדי שתפסיקו לדבר על בנחי רעות אחרת יהיה פה בלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאגן!(עם מישהו לא הבין זה בצחוק המשפט הזה!) עכשיו ברצינות! בבקשה תפסיקו להגיד עליו את זה! זה כמו שאני יגיד את הדברים האלו על פונצ'ו! ועם מישהו עדין לא הבין שאי חולה על בנחה אז........................ אני חולה עליו! וסוניה סליחה פשוט הייתי חייבת להגיד את זה! |קריצה|

קודם כל

תיקונים:
דבר שני זה בסדר שאת מגיבה..זכותך אבל שזה לא יהפוף לשרשור שיש מתחת...אוקי?! תגובה זה בסדר אבל ריב לא אוקה?!

סוכריה16

New member
עונה

אנהי (ב 406 רציתי עם פונצ'ו. חחח ) ועכשיו אני רוצה אותה על יד... (יא לא עובר לי!!) וואי.. אני ממש לא רואה עם אף אחד.. אני אשים הל את עימנואל אורטגה.. בגלל.. שאחרי פונצ'ו הוא השחקן הכי יפה... דולסה-- דולסה, הייתי שמה אותה.. עם פירו. שני פריקים עדינים כאלו... ומישל בראון .. יכול להיות חמוד עם דולסה..

ממש לא../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

מישל עם דולסה אין שום קשר הוא מהמם וגם היא אבל ביחד זה ממש לא מתאים... חח אבל ננסה את זה.. תמשיכו להציע...

למעלה