משחק-מי מתאים למי

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמותר מרבלדה!.. רק אסור מישהו

שהיא שיחקה איתו כזוג! או הייתה איתו במציאות... ומי זה? יש לך תמונה יותר נורמלית שלו?

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gifגם אני חושבת...

כאילו הוא חמוד.. וגם יש לו עניים יפות... אבל לא משו מיוחד חחח...

סוכריה16

New member
חח עיניים יפות!? מה!? גם זה!?

איזה מושלמייייייייייי! אתם יודעים שהוא מן שיפוץ של חואקין1 ואיך אפשר לחשוב שהוא לא משוו!? הוא ממש כן.. לא סתם דולסה קראה לו פאפצ'ורו חחחחחחח... יש לה טעם כמו שלי

הוא ממש שווה אבל

למה להרוס בנאדם עם כזאת תסרוקת... הוא דומה למדוזה זה פשוט מזעזע אבל חוץ מזה...

טוב שמעו זה נהיה נ"ש וביקשתי

לא לעשות אז די עם זה ואםן בא לכן להמשיך לדבר עליו לכו לעוף?! טובוש?! פשוט זה משחק וזה נהיה לי פיתאום בלאגן ואני רוצה אחר כך לעשות הצבעה והכל!!

וואי איזה רע זה נשמע:

"לכו לעוף"
לא התכוונתי ככה חח נשנה את זה: אז תמשיכו לדבר עליו בעוף בבקשה טובוש?! תודה
חח יותר טוב לא?!חחח

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אנהי------ לאהרון
חח
ודולסה -- גם לאהרון חעחע הם זוג מהממםם
חח אבל קודם אנהי !!

זה לא נחשב ../images/Emo4.gif

אמרתי עם מי שהן עדיין לא היו..ושתיהן היו עם ארוני חח סתם

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח אה טוב../images/Emo67.gif

דולסה מתאימה לאנהי
חעחע סתם לא עולה לי מישהו

נ"ש כנסו זה אומנם פוקיטו דחוף......

1.שיניתי חתימה!!(מקווה שזה יעבוד לי...) 2.שיניתי את כ-ל הכרטיס האישי שלי כולל תמונה שלי מהספר מחזור של סוף כיתה ו' אז מי שרוצה לראות אותי מוזמן רק ללחוץ פה בהודעה ליד הכותרת שלה על השם שלי("פדריקו בעלי לנצח") ולהיכנס לעולם שלי.גלישה מהנה! 3.דחוףףףףףףף עזרה חמודים שלי!!!!!!!!!!!!!!!אני רוצה לשנות דחוף דחוף הכי בעולם כינוי ואני לא מצליחה!מה עושים?איך עושים? תודה לכל העונים מראש,יובלוש המאמוש!

אבל ביקשתי נכון!??!!?!?

ביקשתי לא לעשות נ"ש אז למה?! לא יכלת לשרשר לעוף או משו?!?! למה למה לעבור על החוקים של השירשור!!!! אני יעזור לך וגבי אם אתה יכול תשרשר למקום אחר.. את לא יכולה להחליף יותר כינוי רק אם את פותחת משתמש חדש... מקווה שעזרתי ולהבא בבקשה תשמרי על חוקיי השרשור...

shir08

New member
תגידו...

יש לי 2 שאלות. 1. שאני משרשרת אז זה משנה אם אני לוחצת על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה"? אם לא אז על מה יותר כדי ללחוץ? 2. יגלו שפילר היא זאת שכותבת את המכתבים האנונימים

אבל ביקשתי לא לעשות נ"ש

דיי לא לעשות לא לנצל את השירשור הזה בבקשה!!!!!!!!!!!!

למעלה