משחק!

נעה 124

New member
../images/Emo103.gifמשחק!../images/Emo103.gif

כי שומם פה, ומשעמם לי, ואני מוכנה לעשות עכשיו כל דבר בשביל להתחמק מהיומן קריאה
תמורת מיליון דולר... למי שלא מכיר- אני רושמת משפט שמתחיל ב"בעד מיליון דולר.." לדוגמא: בעד מיליון דולר היית מוכן לעשות קרחת? ומי שאחריי (מי שרוצה) כותב אם הוא היה מוכן או לא (מוזמנים לנמק), וכותב שאלה חדשה שמתחילה ב"בעד מיליון דולר.." אז נתחיל? בעד מיליון דולר היית מוכן לעשות קרחת? ><

mor000

New member
ברור! שיער יגדל בהמשך... [=

[סחטיין על היוזמה..] בעד מיליון דולר היית רץ ערום ברחוב?

כן

אבל רק במקום עם אנשים שאני לא מכירה:) בעד מליון דולר היית עושה קפיצה חופשית לבד?

שקלתי, אבל לא.

בעד מיליון דולר היית שותה מיצי קיבה? (טוב אני יודעת שאני מושפעת...!)

amit678

New member
בטח../images/Emo13.gif

בהישרדות עשו את זה רק כדי להמשיך להשתתף בתחרות על מיליון שקל... בעד מיליון דולר היית לובש/ת רק בגדים בצבע צהוב במשך שנה שלמה?

maiky17

New member
ברור

בעד מיליון דולר היית מוכן לעשות הסבת מקצוע ולהתחיל לעבוד בתור זונה?

reuttut

New member
כן

ואז היית קונה המון בגדים צבעוניים אחרים =] בעד מליון דולר היית מחזיק/ה בידיים נמלה, דבורה ודבור?

נעה 124

New member
בטח!

גם בעד הרבה פחות.. שואלת שוב את השאלה של מאיה- בעד מיליון דולר היית מוכן לעשות הסבת מקצוע ולהתחיל לעבוד בתור זונה?

ליה53

New member
ברור

לקבל אח"כ עוד מאני מזמוני ולעזוב את המקצועXD בעד מליון דולר היית מוכן לאכול כל דבר אבל כל דבר שנותנים לך גם אם אתה צמחוני או לאדעת מה?

נעה 124

New member
לא

(ואני צמחונית) בעד מיליון דולר היית מוכן לעזוב את המשפחה והחברים ולעבור לחיות לבד על אי בודד ל-5 שנים? (בלי פלאפון ואמצעי תקשורת..)

ליה53

New member
לאXD

אם נועם התחרפן חודש אז אני 5 שנים?XD בעד מליון דולר היית נוסעת למדינה הכי נידחת בעולם לבד, שפנה זרה לחמש שנים?P:

יעל פלג

New member
לא

אני לא אוהבת את העולם, בטח לא לבד. מספיק טוב לי בארץ. בעד מיליון דולר היית עושה דיאטת רצח?

maiky17

New member
ממש ממש לא

בעד מיליון דולר היית עושה קעקוע על כל הגוף?

ליה53

New member
ממש ממש לאXD

אני אמורה ללכת עם זה לים?XD נמממ, בעד מליון דולר היית מסכימה להתחתן עם כל איש בעולם כולל האהממכועריםמגעליםוכל אלה*? **או ללשון נקבהXD

maiky17

New member
כן XD

בעד מיליון דולר היית מוכר איבר מגופך? (כמו יד, רגל וכדומה
)

ליה53

New member
לאXP

כי אז הייתי כבר חצי מתה אז מה הטעם במליון דולר?P: נמממ, בעד מליון דולר היית נוסע\ת שבוע במטוס(כמובן עם אוכל והכל)אני היית משתגעתף ואתם?(ז"א כן או לאXP)

maiky17

New member
בחיים לא

אני מפחדת רצח מטיסות... בעד מיליון דולר, הייתם מוותרים על אהבת חייכם בשביל מישהו אחר?

ליה53

New member
אז ככה

הייתי מסבירה לאהוב ליבי את זה, עוזבת, מקבלת מתגרשת וחוזרת אליוXD בעד מליון דולר היית מתחתן עם סיני\יפני או כל שפה לא מובנת אחרת בלי אפשרות להתגרש?(הכוונה לשפה שאתם לא מכירים)

flora non

New member
ואם הוא קניבל? XD

לא קשור, חח. לא יודעת, תלוי. בעד מליון דולר הייתם הולכים לרצוח מישהו?

למעלה