משחק!

ליה53

New member
חח אממ

אממ, תלוי מי ותלוי איפה, כי יש מדינות שאין משטרה וזהXP בעד מליון דולר היית גרה בבתי חולים חצצי שנה(אוכל של בתי חולים והתחרפנותXD)?

amit678

New member
כן!

אמנם האוכל די מגעיל אבל אחרי זה הייתי יכולה לפנק את עצמי באוכל מממסעדות גורמה כל החיים, ולא נראה לי שהייתי ממש מתחרפנת אבל גם אם כן אני יכולה לממן לי את הפסיכולוגים הכי טובים שיש
בעד מיליון דולר היית מוכן להעלות 20 ק"ג?

ליה53

New member
אז ככה, חפירותXD

קודם כל, שתדעו זה ממש קשה להעלות אותם, אבל נגיד שעליתי, עם כספי הרב לוקחת מאמנ\ת כושר מהטובים בעולם, יורדת את ה-20 ק"ג וגמרנו סיפורP: בעד מליון דולר היית חייה בסביבות השלוש ארבע שנים עם משוגעים?(כאילו בבית משוגעים עם הרבההרבהמשוגעעיםXP))

amit678

New member
ממש ממש לא...

כי אתה נהיה משוגע בעצמך->מאשפזים אותך->המיליון דולר סתם שוכב לו בבנק... בעד מיליון דולר היית מוכן לחזור לכיתה א' (בגיל שלך) וללמוד הכול מחדש (לא רק את כיתה א' אלא גם את ב', ג' וכך הלאה עד י"ב...)?

מיכל163

New member
ממש ממש לא.

עם מי הייתי מבזבזת את המליון אם כל החברים שלי בצבא כשאני ביסודי? בעד מליון דולר היית מוותרת על תעודת בגרות? או על רשיון לעולמי עד?

amit678

New member
רשיון-כן, תעודת בגרות-לא

כי אם היה לי מליון דולר היה לי לימוזינה עם נהג צמוד ולא היה לי צורך ברישיון אבל תעודת בגרות זה משהו שלדעתי חשוב שיהיה לך בחיים כי מתישהו גם מיליון דולר נגמרים... בעד מיליון דולר היית עושה פירסינג בסנטר (וסליחה לכל בעלי הפירסינג בסנטר
)?

mor000

New member
ברור שכן!

בעד מליון דולר היית מוותר על הפלאפון לכל החיים?

maiky17

New member
כן כן כן!!!

גם ככה אני כמעט לא מסתובבת איתו. בעד מיליון דולר היית מוכן לא להתגלח ולהסתפר לעולמים? (וזה כולל רגליים, בית שחי וכדומה לבנות
)

amit678

New member
חס וחלילה

כל פעם שאני אנסה לקנות משהו עם המיליון דולר שלי המוכרים לא יסכימו להתקרב אליי
בעד מיליון דולר היית שותה רק מיץ עגבניות במשך עשר שנים (כאילו ברור שאוכל אבל זו השתייה היחידה שמותר לשתות...)?

maiky17

New member
לא

אני ממש שונאת מיץ עגבניות... עבור מיליון דולר, היית מוכן לא להתקלח במשך שנתיים?

flora non

New member
לא ניראה לי...

מה שווה מליון דולר אם אתה מת מהסירחון של עצמך? :"S. בעד מליון דולר הייתם מחליפים את השם שלכם לסבא טובייה, דרדסבא שטיין, 50 סנט, מקק סנו, או לצביקה פיק?!

כןן !!

כן הייתי מחליפה ל50 סנט למה לא ?! בעד מיליון דולר הייתם 3 שנים בכלא ?

flora non

New member
אם אני אחלוק תא עם וונתורת מילר, אז...

^.~. וגם אם זה לא יחשב כעבירה פלילית בעתיד:). בעד מליון דולר הייתם נהפכים להומלסים למשך שנה?

amit678

New member
כן ../images/Emo13.gif

כי אחרי זה הייתי יכולה לפצות על זה בשנים רבות של לחיות כמו מלכה
... תמורת מיליון דולר היית מוכן להיות טבעוני לשלוש שנים? (שזה אפילו יותר קשה מלהיות צמחוני...)

נעה 124

New member
בטח שכן!!

הייתי עושה בערך הכול בשביל שיתנו לי להיות טבעונית, אז גם להיות טבעונית וגם לקבל מיליון דולר? בכיף! תמורת מיליון דולר היית מוכן ללכת ערום לבית של קרוב משפחה (סבא/סבתא/דוד...), ולהתנהג כאילו הכול כרגיל?

amit678

New member
כן ../images/Emo13.gif

למרות שאני ממש ממש שונאת את זה... אין ספק שעם כל הכבוד לבני ישראל שרצו לצאת לחופשי להכין פסטה לוקח אפילו פחות מ-18 דקות
מצה זה מגעיל, משמין וגם לא משביע... והנה עוד אחד ברוח החג
בעד מיליון דולר הייתם מוכנים ללכת 40 יום במדבר? (כן כן, קצת הקלתי עליכם מה-40 שנה בסיפור יציאת מצריים)

למעלה