אף פעם לא היה לי חבר
O One Falling Star New member 15/9/05 #41 הא הנה משו שכן עשיתי../images/Emo127.gif |סוףסוף לא מבולבלת מהוראות המשחק| ממממממ מעולם לא...... הייתי בים המלח ובאמת נכנסתי למים ( ) פשוט לא יצא..
הא הנה משו שכן עשיתי../images/Emo127.gif |סוףסוף לא מבולבלת מהוראות המשחק| ממממממ מעולם לא...... הייתי בים המלח ובאמת נכנסתי למים ( ) פשוט לא יצא..
O One Falling Star New member 15/9/05 #42 הא הנה משו שכן עשיתי../images/Emo127.gif |סוףסוף לא מבולבלת מהוראות המשחק| ממממממ מעולם לא...... הייתי בים המלח ובאמת נכנסתי למים ( ) פשוט לא יצא..
הא הנה משו שכן עשיתי../images/Emo127.gif |סוףסוף לא מבולבלת מהוראות המשחק| ממממממ מעולם לא...... הייתי בים המלח ובאמת נכנסתי למים ( ) פשוט לא יצא..
א אנוכי ואני New member 15/9/05 #43 ../images/Emo127.gifמעולם לא קראתי ספר באנגליתP: ואל תשאלו אותי איך אני עושה בוקרפורטים..P:
O One Falling Star New member 15/9/05 #44 ../images/Emo127.gif הכי ארוך שקראתי זה היה ההארי פוטר חח הממממ.. מעולם לא היה לי חתול (אבל כלב יש )
M Marble Arch New member 14/9/05 #36 ../images/Emo127.gif הפסקתי לעשן ביום שבת! תאחלו לי בהצלחה... אף פעם לא ניגשתי לתיאוריה.