חובה!
M MoonyAvFreak New member 16/4/06 #15 חובה עלייייייך.להתקשר סתם לאיזה .. סתם מספר ולהגיד " יא חוצפן. לא שילמת על ה**** שעשינו אתמול. אני אמרתי שאני מסקימה בעד 100 ש"ח" סתם נו אין לי רעיון!
חובה עלייייייך.להתקשר סתם לאיזה .. סתם מספר ולהגיד " יא חוצפן. לא שילמת על ה**** שעשינו אתמול. אני אמרתי שאני מסקימה בעד 100 ש"ח" סתם נו אין לי רעיון!
Y yaelrs New member 16/4/06 #16 חח לאא, אנ'לא עושה את זה..../images/Emo192.gif תנו לי חובה נורמלית>< אוף משעמם לי=\
Y yaelrs New member 17/4/06 #35 קיי, אני מטומטמת...../images/Emo192.gif ולא ידעתי איך לעשות את השיער פריקי או מעניין.. אז עשיתי קן
Y yaelrs New member 18/4/06 #38 חחח לא שמתי כלוםXD../images/Emo192.gif חחח אספתי תשיער בגולגול ותקעתי באמצע מן ציפור זכוכית כזאת (ז"ל)
חחח לא שמתי כלוםXD../images/Emo192.gif חחח אספתי תשיער בגולגול ותקעתי באמצע מן ציפור זכוכית כזאת (ז"ל)
D D a r k B o y New member 16/4/06 #23 חובה עלייך להכנס לפורום אימוץ חיות להכויח להם כמה שאת רוצה לאמץ פרת-ים[יש חיה כזאת ]ולשאול אותם כל מני שאלות חכמות במיוחד. *חיחי כמה עלוב *
חובה עלייך להכנס לפורום אימוץ חיות להכויח להם כמה שאת רוצה לאמץ פרת-ים[יש חיה כזאת ]ולשאול אותם כל מני שאלות חכמות במיוחד. *חיחי כמה עלוב *
W whatascene New member 16/4/06 #24 למכן האמת אני דווקא הייתי שמחה לאמץ אחת, למרות שהן ענקיות ויתפסו את כל הבית.. חח קוראים להן מנטיז, אגב
למכן האמת אני דווקא הייתי שמחה לאמץ אחת, למרות שהן ענקיות ויתפסו את כל הבית.. חח קוראים להן מנטיז, אגב
I If U Had My Love New member 16/4/06 #25 ../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif חובה עלייך לעשות לי חייזר שנחת בבן גוריון!!!! חעחעחעחעח טוב נו שמישו אחר יתן לו חובה.... *מסמיקה* *נראית כמו טיפשה* *הולכת לפינה* טוב נו סתמי רותם! טוב ביי..
../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif חובה עלייך לעשות לי חייזר שנחת בבן גוריון!!!! חעחעחעחעח טוב נו שמישו אחר יתן לו חובה.... *מסמיקה* *נראית כמו טיפשה* *הולכת לפינה* טוב נו סתמי רותם! טוב ביי..
J just orka New member 16/4/06 #31 ת'אמת דיי נטשתי..../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif סורי אבל הנה.. אני רוצה.. חובה!