זה לא ריבוע זה אורות..וזה לא נראה לי קשור
ל ליטלושי New member 29/7/05 #83 אההה גם אם לא תגישי את תיראי את זה..זה לא קשור זה משהו עם קוביות..אני ממש לא יודעת מה
ל ליטלושי New member 29/7/05 #86 אתן עדיין ישנות.. יאלה תעזרו לי עם 11 זה מחרפן אותי שאני עדיין תקועה שם.. משחק כזה ממכר
D DesertRose7 New member 29/7/05 #87 גם אני תקועה עם 11 מאתמול ואין לי שום שמץ של מושג מה הולך בשלב הזה
L L u L i1 New member 30/7/05 #89 גררעעעעע../images/Emo46.gif כבר ניסיתי הכל..... מה זה הקוביות האלה???!!!
M mayoosh4 New member 30/7/05 #91 לטס טינק בצוותא! זה נראה קצת כמו פרח... וזה צבעוני.. וזה קצת מזכיר קרח.. קרח, פרח? אע הלפ.
ל ליטלושי New member 30/7/05 #92 חח.. קרח כן..פרח..ממ לא אבל יש לי רעיון..*מנסה* אוייייייייייייייייי...יאוו אני עכשיו שמרתי את התמונה כדי לראות מקרוב אולי זה יעזור אבל גיליתי משהו ונראה לי שזה רמז, קיצור השם של התמונה 4cubes וכמה קוביות יש לנו שם? 6..אז אולי זה קשור, יאלה לחשוב..
חח.. קרח כן..פרח..ממ לא אבל יש לי רעיון..*מנסה* אוייייייייייייייייי...יאוו אני עכשיו שמרתי את התמונה כדי לראות מקרוב אולי זה יעזור אבל גיליתי משהו ונראה לי שזה רמז, קיצור השם של התמונה 4cubes וכמה קוביות יש לנו שם? 6..אז אולי זה קשור, יאלה לחשוב..
ל ליטלושי New member 4/8/05 #94 חחח את לא היחידה.. אני כבר שבוע או יותר מסנה לפתור את זה ולא מצליחההה..