לא נכון...
B Black female Dog New member 12/7/03 #24 Yטוב =) 1.אני מכירה אישית את אסי וגורי 2.כשהייתי עם האקס שלי הייתי יחד עם עוד 5 אחרים... 3.הייתי בטיול שלושה חודשים בחו"ל
Yטוב =) 1.אני מכירה אישית את אסי וגורי 2.כשהייתי עם האקס שלי הייתי יחד עם עוד 5 אחרים... 3.הייתי בטיול שלושה חודשים בחו"ל
M MaGiC sWeEt gIrL New member 12/7/03 #30 שלייייייייי -אכלתי פעם סלט -פגשתי את בריטני ספירס -אני טסתי לחלל והתפוצצתי ועכשיו אני רוח רפאים
ש שחרחר מתוק New member 12/7/03 #34 חחחחח ליאור - את צינית../images/Emo35.gif אני יודע שנטע (חסה סטייליסטית) הייתה צינית אבל ליאור.. חחח זה היה ברור אכלתי סלט - הגיוני - אמת פגשת את בריטני ספירס - את אוהבת אותה לא - פנטזיה טסת לחלל(או משהו כזה) - לא הגיוני - שקר
חחחחח ליאור - את צינית../images/Emo35.gif אני יודע שנטע (חסה סטייליסטית) הייתה צינית אבל ליאור.. חחח זה היה ברור אכלתי סלט - הגיוני - אמת פגשת את בריטני ספירס - את אוהבת אותה לא - פנטזיה טסת לחלל(או משהו כזה) - לא הגיוני - שקר
L lollipop girl New member 12/7/03 #35 אפשר גם? שנה שעברה עשיתי טיול לחול לחודשיים עם אחותי הגדולה הייתי בהופעה של המורדים יש לי 5 סוגים שונים של דאודורנט (בשביל ההתנסות)
אפשר גם? שנה שעברה עשיתי טיול לחול לחודשיים עם אחותי הגדולה הייתי בהופעה של המורדים יש לי 5 סוגים שונים של דאודורנט (בשביל ההתנסות)
C cutey New member 13/7/03 #40 תוריייי אני רוקדת ומתאמנת בקצב אינטנסיבי כבר 5 שנים. אני שטה לאיטליה בספינת ענק בחודש נובמבר הקרוב. יש לי חבר( מאתמול) שהוא דוגמן,בן 17 וחצי.
תוריייי אני רוקדת ומתאמנת בקצב אינטנסיבי כבר 5 שנים. אני שטה לאיטליה בספינת ענק בחודש נובמבר הקרוב. יש לי חבר( מאתמול) שהוא דוגמן,בן 17 וחצי.