OK... באוו, מה עם הפגישה שלנו? שכחת לגמרי?
B Bow Wow2004 New member 27/1/04 #23 אני נשבע לך שאני יכול להקיא רק מעצם המחשבה על זה. נא לא לעשות את זה יותר. בכל אופן: אייבי: "פייטון, אני יעשה את זה עם ג'וליאן לפני שאני אפילו יחשוב לעשות את זה איתך"
אני נשבע לך שאני יכול להקיא רק מעצם המחשבה על זה. נא לא לעשות את זה יותר. בכל אופן: אייבי: "פייטון, אני יעשה את זה עם ג'וליאן לפני שאני אפילו יחשוב לעשות את זה איתך"
P python 4 New member 27/1/04 #24 זה לא מה שהיא אומרת ... באו, אני יעשה את זה עם פלאפי לפני שאני אחשוב לעשות את זה איתך.
P python 4 New member 27/1/04 #26 ואני יעשה את זה איתך.. פלאפי: "אייבי אולי מעדיפה אותי על פניך, אבל אני בהחלט מעדיף אותך."
B Bow Wow2004 New member 27/1/04 #27 אה לואיס, בוא תרד לי, כן פה פה... תודה עכשיו יהיה לנו הרבה יותר נוח לשוחח...
B Bow Wow2004 New member 27/1/04 #30 של מי יותר גדול? טאבי: אני ילדתי לפנייך אז התינוק שלי יותר גדול מן הסתם... (אוי זה מטומטם)
צ צהובון 1 ויחיד New member 27/1/04 #28 ואולי פשוט תעשו את זה זה עם זה? בוו ואוו ופייטון, לא רעיון טוב? (ואם תרצו תוסיפו את בקסטריט גירל בתור נערת ההפתעה). אח, איך אני מקרב בין אנשי הפורום... יאללה, עכשיו תחליפו מספרי טלפון
ואולי פשוט תעשו את זה זה עם זה? בוו ואוו ופייטון, לא רעיון טוב? (ואם תרצו תוסיפו את בקסטריט גירל בתור נערת ההפתעה). אח, איך אני מקרב בין אנשי הפורום... יאללה, עכשיו תחליפו מספרי טלפון
P python 4 New member 27/1/04 #31 צהובי! מה איתך? אני מחפשת אותך כבר חצי שעה! יאללה, להתפשט ולמיטה.. תחמם לי אותה אני כבר באה (אני רק מתקשרת לפול לשאול מה עם כריס).
צהובי! מה איתך? אני מחפשת אותך כבר חצי שעה! יאללה, להתפשט ולמיטה.. תחמם לי אותה אני כבר באה (אני רק מתקשרת לפול לשאול מה עם כריס).
צ צהובון 1 ויחיד New member 27/1/04 #32 התחמקות נאה אבל "לא יעזור לך כלום, פייטון. זה הגורל. אתה ובוו ואוו נועדתם להיות ביחד".
B Bow Wow2004 New member 27/1/04 #33 אוקי, הפורום הזה נהיה יותר מדי ביזארי בשבילי. לילה טוב - אני ישאיר את שניכם לבדכם. צ'או.
צ צהובון 1 ויחיד New member 27/1/04 #42 שניהם שווים פעם לא אהבתי כ"כ את בילי, אבל הוא בהחלט חתיך. אבל זה בסדר פייטון, הוא יכול להיות שלך... אני לא מתכנן עליו.
שניהם שווים פעם לא אהבתי כ"כ את בילי, אבל הוא בהחלט חתיך. אבל זה בסדר פייטון, הוא יכול להיות שלך... אני לא מתכנן עליו.