שישנאו...אני יוצאת איתו לא הם הוא סבבה והכל אבל יש לו תמיד בוריסים
M Maddie New member 7/4/08 #21 שישנאו...אני יוצאת איתו לא הם../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif הוא סבבה והכל אבל יש לו תמיד בוריסים
שישנאו...אני יוצאת איתו לא הם../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif הוא סבבה והכל אבל יש לו תמיד בוריסים
M McFlyRoni New member 7/4/08 #22 ../images/Emo109.gif XDDDDDDD יש לזה כלכך הרבה שמות! הוא סבבה והכל אבל חרשן לאללה
י יעליקק New member 7/4/08 #23 ../images/Emo15.gifאני מנסה לגמול אותו מהקטע של החרשנותXD הוא סבבה והכל אבל הטעם שלו בבגדים מ-ז-ע-ז-ע-!
../images/Emo15.gifאני מנסה לגמול אותו מהקטע של החרשנותXD הוא סבבה והכל אבל הטעם שלו בבגדים מ-ז-ע-ז-ע-!
M Maddie New member 7/4/08 #24 לא נורא, אפשר לחנך אותו. כל עוד הוא חתיך! הוא סבבה והכל אבל הוא מחטט באף%R#@$%TYJDF
V Vansi McDorky New member 7/4/08 #25 ../images/Emo210.gifחחח כולם עושים את זה בסתר! כאילו הוא סבבה והכל אבל שעיר כמו בבון ביום שיער רע
י יעליקק New member 7/4/08 #26 ../images/Emo15.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אפשר לעשות לו שעווה הוא סבבה הכל אבל הוא השיער שלו נראלי כמו סופת טורנדו משנות ה70
../images/Emo15.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אפשר לעשות לו שעווה הוא סבבה הכל אבל הוא השיער שלו נראלי כמו סופת טורנדו משנות ה70
M Maddie New member 7/4/08 #27 נעשה כמו דני - החלקה!../images/Emo185.gif ואם זה לא יעזור, קרחת הוא סבבה והכל, אבל הוא נועץ מבטים............... בבנים!!!#@$*#
נעשה כמו דני - החלקה!../images/Emo185.gif ואם זה לא יעזור, קרחת הוא סבבה והכל, אבל הוא נועץ מבטים............... בבנים!!!#@$*#
S Simple Girl 175 New member 7/4/08 #28 ../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאני אוהבת סופות טורנדו../images/Emo98.gif אל תשאלו הוא סבבה הכל אבל הוא ערס ברמות מטורפות
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאני אוהבת סופות טורנדו../images/Emo98.gif אל תשאלו הוא סבבה הכל אבל הוא ערס ברמות מטורפות
M Maddie New member 7/4/08 #29 איכס! שונאת ערסים!../images/Emo185.gif נעתיק מלמעלה! הוא סבבה והכל, אבל הוא נועץ מבטים............... בבנים!!!#@$*#
איכס! שונאת ערסים!../images/Emo185.gif נעתיק מלמעלה! הוא סבבה והכל, אבל הוא נועץ מבטים............... בבנים!!!#@$*#
V Vansi McDorky New member 7/4/08 #30 ../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אהבתי DDDDD: נמנמנמנממממ הוא סבבה והכל אבל פיצה פייס לגמרי OO מפוצץ חצ'קונים
../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אהבתי DDDDD: נמנמנמנממממ הוא סבבה והכל אבל פיצה פייס לגמרי OO מפוצץ חצ'קונים
T talosh1234 New member 7/4/08 #31 אם דופקים בוא צרפתית כדי להעיף ת'מבט אליי אז בכיףף רק שלא יילך אליהם מאחורי הגב וייתן להם אחד בתחת X= הוא סבבה והכל אבלללל יש לו איבר מין נשי [וזה קיים!!!!111!!!11]
אם דופקים בוא צרפתית כדי להעיף ת'מבט אליי אז בכיףף רק שלא יילך אליהם מאחורי הגב וייתן להם אחד בתחת X= הוא סבבה והכל אבלללל יש לו איבר מין נשי [וזה קיים!!!!111!!!11]
L Little McMickey New member 7/4/08 #34 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifסבבה הוא סבבה אבל אבל כל הזמן אני מוצאת אותו עם התחתונים שלי [ובגדי נשים אחרים ]
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifסבבה הוא סבבה אבל אבל כל הזמן אני מוצאת אותו עם התחתונים שלי [ובגדי נשים אחרים ]
T talosh1234 New member 7/4/08 #36 אפשר לסבול ../images/Emo3.gif הוא סבבה והכל אבל הלחיים שלו ממש ממש דוקרות שאי אפשר לסבול את זה כבר
V Vansi McDorky New member 7/4/08 #37 ../images/Emo210.gifאאוץ'....! הוא סבבה והכל אבל רוסי. [לא אינלי בעיה עם רוסיות! אבל עם רוסים כן! הם מטרידים אותי בכיתה! ><"]
../images/Emo210.gifאאוץ'....! הוא סבבה והכל אבל רוסי. [לא אינלי בעיה עם רוסיות! אבל עם רוסים כן! הם מטרידים אותי בכיתה! ><"]
M Maddie New member 7/4/08 #38 אין לי בעיה D:../images/Emo185.gif הוא סבבה והכל אבל הוא אוכל ניירות שיחקתי עם חברה שלי בבצפר וזה מה שעלה לי בראש ><
אין לי בעיה D:../images/Emo185.gif הוא סבבה והכל אבל הוא אוכל ניירות שיחקתי עם חברה שלי בבצפר וזה מה שעלה לי בראש ><
Y YuvalJones New member 7/4/08 #39 אין לי בעיה כי גם אני אוכלת ניירותXD סתם לא אבל כל עוד זה לא באמת אין לי בעיה.. הוא סבבה והכל אבל יש לו שפם ברמצווה מכוער למדי -_- סורי אם זה מעפן ^^"
אין לי בעיה כי גם אני אוכלת ניירותXD סתם לא אבל כל עוד זה לא באמת אין לי בעיה.. הוא סבבה והכל אבל יש לו שפם ברמצווה מכוער למדי -_- סורי אם זה מעפן ^^"
L Little McMickey New member 7/4/08 #40 לא סבבה../images/Emo6.gif סבבה אבל לא יכול לשמור דברים בבטן.. if you know what i mean