קטע 17 הימורים

../images/Emo103.gifקטע 17 הימורים../images/Emo103.gif

ברוכים הבאים ל"הראס-לנד". הקטע היום הוא הקטע הבייתי של רוברטו הראס, קטע שיסתיים בטיפוס לבאח'ר (HC) העיירה בה גר המוביל של הוואלטה. הימור שלי, הראס לא ינצח את הקטע. את הקטע ינצח רוכב שכבר לא נמצא במאבק על הדרוג הכללי. אוסקר סביליה, אלכסנדר וינוקורוב, קאדל אוונס ופ.ק הם המועמדים העיקריים שלי להיום.

אם הוא ינצח אני יגיד בסוף הקטע

מה אני לא יעשה כדי לא לנאחס את הרוכבים שלי
.

TD היחיד

New member
יש לו סיכויים לנצח מחר או מחרתיים

היום אני לא חושב בכל מקרה הוא בטח יהיה בבריחה כדי להשיג נקודות

פאקו לארה מקבוצת פטרנינה

היתה לו בריחה יפה באחד הקטעים הקודמים שנכשלה בסופו של דבר. אני מקווה שהיום הוא גם ינסה וגם יצליח.

shay jim

New member
הראס

הראס חייב לבנות לעצמו יתרון ממשי לפני ה ITT ביום ראשון במדריד , אחרת הוא עלול לאבד את הנצחון.כך שגם אם לא נצחון , הראס ינסה לבנות יתרון ממשי על פני הבאים אחריו בדרוג. גם וניקורוב שממש ממש רוצה ניצחון , ואולי אפילו קונאגו( הוא לא פורש ?) ואני עוד מחכה ל SASTRE שעדיין לא הראה שום דבר הוואלטה השנה ( בכלל איפה CSC הכל כל נהינו ממנה בטור לפני חודש ?)

Sybh

New member
קונאגו

מהתחלת הוולאטה מאיימים עלינו שהוא עומד לפרוש. כבר לא נשאר לו הרבה זמן לפרוש. אז אולי באמת נראה את הילד לוקח איזה קטע היום?

השידור התחיל, והיום

שון קלי חוזר לפרשן. קצת קשה להבין אותו בגלל המבטא, אבל שווה להתאמץ.

ilan ulman

New member
עונת המלפפונים טום דנילסון עוזב את

פאסה כדי להצטרף לתגליות (כפי הנראה), וכך ההווה (לאנס) פוגש את העתיד (טומיגאן דנילסון) שמזכיר קצת את קאדל אוונס בכמות הסופרלטווים שהוא מקבל לעומת מה שהוא עוד לא ניפק... אבל הבחור לפי האגדות יודע לטפס כמו מכונה, יודע לרכב נגד השעון ובקיצור עושה את הכל... יהיה שמיייייח בתגליות שנה הבאה.

יותר מעניין להסתכל על זה כ:

תום דנילסון ומייק קריד באותה קבוצה. הטאלנטים האמריקאים הצעירים יראו מעכשיו אחד את השני גם בתקופת האימונים. אחד מהם אמור (לפי הסופרלטיבים) להיות היורש של...

Mont Ventoux

New member
בין האמריקאים כיום,

אין יורש ל-ל.א. וזאת בדיוק הסיבה שדיסקאברי קנו את פופו. אבל הבנתי ש-ל.א. רמז שהם במו"מ לרכישת דג גדול נוסף. להערכתי זה צריך להיות מישהו מהחזית הספרדית וגם\או הטורדה-אית. ממ..

ליברטי מובילה את הפלוטון

בגלל שהיא מחזיקה את חולצת המוביל. כמעט תמיד הקבוצה שמובילה תכתיב את הקצב. כשהמטרה העיקרית היא לשמור על החולצה, וכאשר היא מקדימה, קשה לתקוף אותה. ליברטי בוחרת מי יצליח לברוח ומי לא, מי מסכן אותה ומי לא. קלמה לא צריכה להגן על כלום, לא רוכב שלה מחזיק בחולצת המוביל.

ברוכים הבאים לעיירה של רוברטו

הראס. עכשיו הרוכבים מגיעים לרחובות שהראס מכיר בע"פ ויכול לרכב שם בעיניים עצומות. שימו לב לקהל עם השלטים של הראס.

IlanShacham

New member
עושה רושם ש פ.ק. ידידך בכיוון הנכון

אבל נראה לי שהוא ייתפס - החבר'ה מצמצמים מהר

למעלה