קטע 17 הימורים

לאילן שבטח נמצא בעבודה

6 ק"מ לסיום הראס ברח לואלוורדה, סנטי פרז איתו. מקדימה קרלוס בבטרה ופליקס קארדנס מוביל מהבוקר.

IlanShacham

New member
בדיוק התכוונתי להוסיף להודעתי הקודמ

שגם עוד לא הגיע ההתקפה הרצינית בפלוטון, שהיא בטח תצמצם יותר מהר על פ.ק., והנה גם היא הגיע

aFish

New member
זה משאיר בתמונה רק שנים, לא?

האם פרז יכול לסגור סופית על הראס בימים הבאים? האם הוא יכול לקחת לו זמן בנג"ש? האם לוואלורדה יש עוד צ'אנס...?

yossi113

New member
לדעתי הכל יישאר פתוח עד ליום האחרון

הודות לעובדה שיכולות הנג"ש של הראס מזכירות את יכולות הנג"ש של באסו. פוטו-פיניש כבר אמרתי?

לפי הדרוג הכללי שהופיע בטלויזיה

עם סיום הקטע היום, פרז עבר למקום השני במקום ואלוורדה, אבל זה לא נראה לי הגיוני. לפני הקטע הראס וואלוורדה היו ביחד בדרוג הכללי ופרז שלוש דקות אחריהם. היום פרז הגיע חצי דקה לפני הראס ו-2.40 לפני ואלוורדה. אז איך בדיוק הוא עובר אותו? כנראה שבאמת היתה בעיה בתוצאות כי באתר הרשמי יש כרגע רק תוצאות של הקטע ולא של הדרוג המצטבר.

IlanShacham

New member
זכרונך מטעה אותך...(או האתר הרשמי)

הנה הדירוג לפני הקטע של היום: 1 Roberto Heras (Spa) Liberty Seguros 58.35.32 2 Alejandro Valverde (Spa) Comunidad Valenciana-Kelme 0.05 3 Santiago Perez (Spa) Phonak Hearing Systems 1.45 4 Francisco Mancebo (Spa) Illes Balears-Banesto 2.02

IlanShacham

New member
מנצ'בו עכשיו בדיוק שניה אחרי

ואלוורדה. כמו שנאמר - מתח עד הרגע האחרון. הכל יכול להשתנות ביום אחד בהרים!

בא לי למות ../images/Emo3.gif , ביום שבת אני

יפסיד את הקטע בהרים מסביב למדריד. קטע רצחני של 4 פסגות, וסיום ב-HC. איזה תכנון לקוי של החגים השנה
. אבל יש לי רעיון, אני יקליט את הקטעים של שישי ושבת. וכשאני יחזור אחרי כיפור הביתה, אני יוכל לראות את השידור בלי לדעת את התוצאות.

רק עצירה קטנה מהניתוחים לקראת

ההמשך. ותנו כבוד לפליקס קארדנס בהופעה מדהימה, הוא ניצח את כל הפסגות של הקטע היום. וכבש את חולצת מלך ההרים. סטנדינג אוביישן לפליקס החתול הקולומביאני!!!!!!!!!

AG2R איבדה את כל הרוכבים שלה

כל 9 הרוכבים של AG2R פרשו מהוואלטה. נכון שהקבוצה חטפה הרעלת קיבה, וזה השבית לה את כל התוכניות. אבל קבוצה שלמה שפורשת מגרנד טור!!! אני לא בטוח שזה היה, מאז הפרישות הקבוצתיות בטור 98 אחרי פרשת פסטינה.

צודק, למה אני מקשיב לדאפילד?

ויותר גרוע אח"כ אני סופר ומתבלבל, ALS ו-A2R נראה כמעט אותו דבר. אני מחזיק לו אצבעות, ומקווה שהוא יגיע למדריד.

למעלה