קטע 6- הימורים

../images/Emo103.gif קטע 6- הימורים ../images/Emo103.gif

קטע לא קל שאמור להסתיים בספרינט המוני, הסיום שטוח אבל בדרך יש 2 טיפוסים. אני לא מאמין שלפטאקי יהיה רגליים לנצח את הספרינט., ולכן המועמדים הם צאבל, פריירה, ואן האסוויק, אסטרלואה, פורלאן. אבל בסופו של דבר אני מהמר על ואלוורדה כמנצח בספרינט (ומקווה שאולי גם לקונאגו יהיה מה להגיד).

נראה לי קטע מתאים לבריחה

אין הרבה קבוצות שיש להם גם ספרינטר וגם יכולת לרדוף בשבילו אחרי בריחה. לעומת זאת, יש לא מעט קבוצות שאין להם ספרינטר ואין להם רוכב לדירוג הכללי וזה אומר שהן חייבות להתבלט בכל מקום אפשרי. לגבי הקבוצות של הספרינטרים: טי מובייל בהרכב חסר יעדיפו לשמור כוחות ולנסות להשאיר את וינו בתוך המרוץ בשביל שיעזור בהמשך לאואנס. USPS לא יתאמצו יותר מדי גם הם, כי יש להם מטרות אחרות. רבובנק ינסו לעזור ברדיפה, אבל הקבוצה שלהם מוגבלת ביכולת שלה. קלמה התעייפו אתמול וישמרו כח לשלבים החשובים. יכול להיות שקופידיס יעבדו בשביל אוגריידי כי נראה שהוא חומד את חולצת המאיצים. בסופו של דבר נשארת קבוצה אחת - פאסה בורטולו שעיקר המעמסה תהיה עליה. אם הם יצליחו אז לדעתי פטאקי ינצח. אם תהיה בריחה של מספר רציני של רוכבים עם ייצוג מתאים של הקבוצות בתוך הבריחה, אז אני חושב שהבריחה תנצח. גם הרוח החזקה שהייתה בימים האחרונים ושיחקה נגד הבריחות אמורה להיות היום קלה יותר ואולי גם זה יעזור לבורחים.

משחק הבלונים

הזדמנות להיות קצת מגעילים, תנו ניחוש מקורי על מה חושב הרוכב בתמונה? (התמונה היא מהקטע של אתמול)

טיראן מ

New member
אההה.... זה ברור לגמרי ...

"עכשיו אני עומד כאן ולא זז עד שאומרים לי מי לעזאזל המוביל בקבוצה שלי ובשביל מי אני צריך לעבוד ? "

נראה לי יותר משהו בסגנון של...

"אני מקווה שיש להם אבקת כביסה שיכולה להסיר כתמים..."

מה אני עושה פה לא יודע ...../images/Emo79.gif

מה זה פה בכלל אני שואל... בקיצור, רוצה הביתה לאיזה קפה קולומביאני טוב (את שאר המאכלים הקולומביאנים בטח נתי מכיר).

Sybh

New member
יו אין לי שקית...

ואם עוד שניה לא יגידו לי איפה כאן השירותים, יבוא פקח וייתן לי דו"ח על אי-איסוף
מהמדרכה.

ilan ulman

New member
רציתי להפליץ "פוקון קטן" ופתאום ...

נהיה לי חם... ורטוב ולא נוח ואיפה לעזאזל הטים קאר?!!? אופס הנה עוד גל מגיע אדיו סנטה קטרינה אני חייב להפסיק לאכול מחבילות השי שיאן שולח לנו ...מאפה בווארי ביתי בת...ת שלי ...

תגידו, פה זה הוולטה?, כבר מיום

שבת אני מחכה כאן, אמרו לי שיש איזה אריק אחד שאני צריך להוביל לספרינט, הלללללללללללו, איפה כולם?

התחיל הקטע היומי...

ק"מ 37 כל הדבוקה ביחד, אחרי שבריחה של 30 רוכבים לא הצליחה. בבריחה היו גם סביליה ונוזאל, יכול להיות שהם החליטו להיות קצת יותר אגרסיבים היום?

שמעתם מה דייויד הרמון אמר...

כרגע? פרדיגוארו חתם גם הוא בפונאק. מישהו כבר רמז על זה בפורום, אבל כנראה שעכשיו זה כבר רישמי.

natyh

New member
הם יכולים

להביא גם את לאנס וברוניל וגם זה לא יעזור להם !!!

IlanShacham

New member
"מילא מביאים את המכונאי של אולריך..

אבל למה גם את הטבח שלו?"

למעלה