קטע 6- הימורים

aFish

New member
זה נראה לי אותו בנאדם.

המכונאי משתמש בשמן של האופנים להכין את הדגים.

natyh

New member
ההימור שלי

המנצח יהיה זה שיגיע ראשון . וזה נראה לי אייטור גונזלס האיש החם גם שען גם מטפס , ובדרך הוא עשוי להיתקל באוגריידי או נוזאל , או אריק זאבל לבריחה משותפת . העיקרון הוא שנראה לי ספרינט רב משתתפים בסיום אלא אם כן גונזלס עם כמה רוכבים מתחתית הדירוג יצליחו לברוח לא תתאפשר בריחה של פייבוריטים לניצחון. ואלוורדה לא זכור לי כלהיט בספרינט שטוח , במקרה של ספרינט רב משתתפים זה יהיה בכל זאת פטאקי או פריירה או זאבל .

כרגע זה נראה שראבובנק...

מאוד רוצים להגיע לספרינט המוני. יש רכבת כתומה-כחולה, שמנסה להוביל את הפלוטון ולצמצם את הפער מהבריחה.

Sybh

New member
עושה רושם שראבובנק

קראו אתמול בערב את הביקורת בפורום שלנו על העדר העבודה הקבוצתית והחליטו לקחת את עצמם בידיים.

מעניין עם עכשיו יהיה נסיון בריחה

כאשר הם מתקרבים לתחילת העלייה האחרונה. 2 הבורחים נראים מותשים ויתפסו בקרוב. אם יהיה נסיון בריחה נוסף בטיפוס - הפעם מי שיגיב יהיה פאסה בורטולו כי הם לא ירצו להניח לטרף. גם אם פטאקי יפגר קצת בעלייה אני מאמין שהוא יוכל להחזיר את זה בירידה.

shay jim

New member
וינוקרוב

וינוקורוב מביא בקבוקים לחברה ( שנשארו ) מטי-מובייל..... זהו , נגמר לו המירוץ , חבל.

וינו גמור, ולצערי גם יאקשה...

נראה רע מאוד. יכול להיות שטי מובייל הזמינו אותו לארוחת ערב?

לבריחה הקטנה של עכשיו אין סיכוי

כי נמצא שם אנחל גומז מפטרנינה והוא נמצא גבוה בדרוג ולא יתנו לו לברוח.

זה הזמן לחפש את הספרינטרים...

מי מהם הצליח לשרוד את העלייה. אני מאמין שצאבל שרד אותה, כנראה שגם סטואי. השאלה היא אם פטאקי נמצא באזור שהוא יכול לחזור לדבוקה.

IlanShacham

New member
וואי, איך פיספסתי...

יצאתי הביתה מהעבודה 10 דקות לפני סיום הקטע, ובדרך חשבתי לעצמי שהייתי צריך להכניס הימור בפורום ש"אני לא יודע מי ינצח בקטע, אבל בטוח שזאבל יגיע שני"... לא הכנסתי ואיבדתי תהילת עולם
(טוב, נו, ההימור של אילן אולמן על מנצ'וב היה יותר מרשים)

פטאקי הגיע בפיגור של מעל 8 דקות

נראה שהקצב שהוכתב בעליה של 25 ק"מ לפני הסיום היה גבוה למדי. אמנם 78 רוכבים הצליחו לסיים בדבוקה הראשונה, אבל במפגרים יש לא מעט שמות שאפשר היה לצפות מהם לקצת יותר. דוגמאות: אסטרלואה, טונקוב, קאוקיולי, דה גלדיאנו, די לוקה. שלא לדבר על אלו שכבר הספיקו לאכזב קודם כמו: פקרומן, זובלדיה ואלברטו מרטינז מקבוצת רלאקס. אני חושב שהציפיות מואלוורדה כספרינטר הן קצת גבוהות יותר מדי. יכול להיות שבעוד כמה שנים הוא יוכל להתמודד עם הגדולים ביותר, אבל כרגע הוא עדיין לא.

לא ציפיתי ממנו לנצח, פשוט עשיתי...

לו "אולריך". הייתי חייב לנאחס אותו, הוא לא בקבוצה שלי במשחק הפנטזיה.

כי פטאקי והקבוצה שלו מחפשים דבר אחד

וזה נצחונות בקטעים. כל מה שהוא לא נצחון בקטע הוא פחות טוב (עם יוצא מן הכלל של חולצת המאיצים בג'ירו). הרוכבים שנלחמים על חולצת המאיצים בד"כ מסתדרים יותר טוב עם עליות ויש להם גם אופי לוחמני הרבה יותר. פטאקי מנסה לא לקחת סיכונים בספרינט ובמידה והוא רואה שאין לו סיכוי לנצח אז הוא שומר את הכח למחר. דרך אגב גם אוסקר פרירה הוא רוכב כזה. למרות שהוא מסתדר עם עליות, הוא הולך רק על נצחונות. הוא לא מתעניין במקום חמישי כי זה נותן נקודות. ואם מדברים על פטאקי. לפעמים נוטים להאשים ספרינטרים גדולים (תרתי משמע) כמו פטאקי בכך שהם נוטשים את המרוץ ברגע שהם רואים את צל ההרים. בנושא הזה פטאקי הוא צדיק יותר מחיים הכט. למשל, בשלושת הוואלטות שהוא השתתף עד עכשיו (השנה זו הרביעית) הוא הגיע למדריד. מדובר פה על גרנד טור שהוא משני בחשיבותו לפטאקי ובמרוץ שנחשב כבעל אופי הררי במיוחד. אז קצת כבוד לסימבה גם אם קשה לו לסחוב בעליות.

Mont Ventoux

New member
הרוחות גם הוציאו מהם את המיץ

דה גלדיאנו הוא על הגרופטו כבר מאתמול. אמרו שליברטי וטי-מוביל היו באותו מלון... לדעתי מרטינז מעולם לא היה פונקציה לכללי. אסטרלואה - כנראה מחכה ליום של בריחה מוצלחת. קאוקיולי וטונקוב פשוט ממשיכים בביצוע הפחות מוצלח. לרשימה הזאת אפשר להוסיף את קרדינאס (קפה בקה), יקר (סוניר דוואל) ודל ריו (קוסטה דה אלמריה) שלמן ההתחלה נראים פחות חזקים מן הצפוי. דווקא די-לוקה הוא המפתיע של היום - אי שם בסוף. לדעתי זה גם השפיע על התפקוד של סאקו היום. ואלוורדה זה לא פטאקי, מהסיבה הפשוטה שיש לו כישורים בולטים ביותר סוגי רכיבה, ולא כדאי לו לוותר על זה לטובת התמחות בספרינטים. בספרינטים שטוחים אין לו אותו יתרון כמו לפטאקי. אבל תן לו קצת עליה או עליה לפני קטע הספרינט והוא פותח בגדול גם על צאבל. היום הוא גם נחסם.

למעלה