קצת מידע...

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifקצת מידע...

אז חברה, אני יודע שאני צריך להתבייש לי אבל... תביאו לי קצת מידע על האמנים של הלהקה "מוניקה סקס" הגדולה. בני כמה חביריה, נשואים, לא נשואים וכו'...

רותמיקה

New member
מידע:../images/Emo29.gif

חברי הלהקה|(לפי סדר הא"ב
):
1.
אלדד גואטה
(נראה לי שזה השם משפחה שלו.(
)אממ הוא רווק בן 26+- אני לא יודעת את הגיל המדויק
, אממ
הוא חי בתל אביב באותו בניין עם שחר(ע"ע שחר אבן-צור) הוא מנגן על המון כלים כמו:
קלידים
גיטרת בס
גיטרה חשמלית וקלאסית
סקסופון וזה מה שאני יודעת
.. אני לא יודעת עליו ממש הרבה
ואני יודעת גם שהוא התחיל בהתחלה סתם להופיע עם הלהקה, כי הם חשבו שהכשרון המדהים(
) של פיטר(ע"ע פיטר רוט
) יהיה מבוזבז על גיטרת בס
, ואז גילו שחברינו אלדד מוכשר מאוד בנגינה על הרבה כלים שונים ומגוונים
והחליטו להוסיפו כחבר רישמי בלהקה
זה כל מה שאני יודעת על אלדד
.
2.
יהלי סובול, רווק בן28 נולד בקיבוץ גבעת ברנר(שזה 2 מטר מהבית שלי
) מקום מגוריו
גם כן איך לא אלא תל-אביב
באותו בניין עם חברינו המהולל הלא הוא האחד ויהיחיד
פיטר רוט(ע"ע פיטר רוט
). יהלי אוהב מוזיקה ישראלית
, יוסי אלפנט שלום חנוך וכו' וכמו כן גם מוזיקה לועזית קלאסית(לא מוזיקה קלאסית אלא רוק קלאסי ואיכותי
.) יהלי סובול הוא סולן הלהקה, כמו כן הוא מנגן על גיטרה
מגיל 11. הוא גם כן כותב המילים והלחן של רוב שיריה של הלהקה
. יהלי הוא פרופומר מצוין וההופעות שהוא נותן בהחלט מרשימות
ליהלי הייתה תקופה בה הוא התחיל לכתוב ספר
אבל הוא הפסיק בשביל להתמקד בקריירת המוזיקה שלו
.
יהלי מעשן WINSTONE אדום
3.
פיטר רוט
פיטר רווק ללא חברה(איך
) בן 24-צעיר הלהקה
נולד גם הוא בגבעת ברנר(
) גר באותו בניין עם יהלי סובול(ע"ע יהלי סובול) כמו שמוזכר במידע הנ"ל. פיטר רוט מתנשא לגובה של 1.68 בלבד
ומשקל גופו נמוך מהרגיל
, לעומת זאת פיטר הוא עדיין חביב הבנות
הקריאה ההולכת ונשמעת בכל הופעה של הלהקה, (וד"א זכויות שמורות לי
! של "פיטר, תעשה לי ילד
" לא גורמות לאגו שלו להתעלות
, אלא דווקא פיטר ידוע בחיבתו למעריצי הלהקה
למרות שהוא לא אוהב לקרוא להם מעריצי הלהקה אלא 'מעריצי המוזיקה של הלהקה'
נימוקו לדבר:" האנשים שבאים להופעות, הם לא באים כי הם אוהבים את המראה שלנו
או דבר דומה, הם לא כמו המעריצות בנות ה12 של בריטני ספירס
, הם מעריצים את המוזיקה
שאנחנו עושים" הדבר שריגש
אותו לאחרונה בהופעה היה "שאתה מגלה שנמכרו 600 כרטיסים להופעה ואתה יודע ש600 אנשים שילמו כסף בשביל לבוא ולשמוע מוזיקה טובה זה גורם לך להתרגש, וזה הדבר שעושה לי טוב על הלב
". פיטר ניגן
בעוד להקות בזמן הפירוק הלהקה, כמו להקת הזבובים ועזר גם כן בהפקת תקליטים של להקות ואומנים נוספים בישראל. פיטר מצטיין בנגינה על גיטרה
ועל תופים
, כמו כן גם עוזר ליהלי כמעט תמיד בהלחנת השירים
פיטר בהופעות נותן את כל כולו וחושב שהן הדבר האמיתי
הוא גם טוען שהוא לא יכול לנגן מבלי להזיז את הראש לפי קצב המוזיקה, הוא טוען שזאת 'מחלה'
הייתי יכולה להמשיך ולכתוב המון אודות פיטר אבל אני לא רוצה שיחשבו שיש לי אליו יחס מועדף
ושיש לו פרוטקציות אצלי
4.
שחר אבן צור- רווק ועד לא מזמן גם הייתה לו חברה
הוא בן 29מה שהופך אותו לזקן בחבורה, גר באותו בניין עם אלדד
,חובב רוק לועזי, פרופורמר מצוין
, הוא כמו כן מתופף הלהקה
.. שחר בכל הופעה נותן את כל כולו על הבמה ומשקיע בהופעתו בפני הקהל
, וכמו שאתם בוודאי יודעים הלחין וכתב את שני השירים האולי יותר מצליחים של המוניקות כמו "גשם חזק
" ו'180'
. בתקופה האחרונה התקבלו ליידו הצעות עבודה מעניינטת כגון:"שחר, תעשה לי ילד"
מעניין מאיפה רעיון זה צץ.שחר מאובחן בהיפר אקטיבי, הוא מתנשא לגובה של 193 ס"מ (1.93 מ') וחובב כדורסל
מושבע
מידע כללי על הלהקה: חברי הלהקה פיטר רוט
ויהלי סובול נפגשו לראשונה בחדר המוזיקה של קיבוץ גבעת ברנר(כבר ציינתי שזה 2 מטר מהבית שלי
) הנקרא 'אולפנע' החלו לנגן
והחליטו לעבור לעיר הגדולה הלא היא ת"א שם הם פגשו את חבר הלהקה שחר אבן צור ומשם העניינים התחילו להתגלגל
. את הדיסק הראשון שלהם "פצעים
ונשיקות
" הוציאו חברי הלהקה ב1996 והתפרסמו עם להיטם הגדול 'מכה אפורה' שכיכב כשיר הפתיחה של הסידרה הפופולרית 'פלורנטין' חברי הלהקה התחילו מכאן את מסע הפרסום שלהם בארץ מכאן עברו לניו-יורק
שם חברי הלהקה לא נחלו הצלחה רבה , ולאחר 6 שנים ב2001 החלו בעבודה על תקליט חדש שנקרא 'יחסים פתוחים' שם צירפו את אלדד לעזרה בנגינה. התקליט נחל הצלחה גדולה והחזיר את המוניקות למסלול, כעבור שנתיים בערך.. ב2003 הוציאו חברי הלהקה דיסק חדש שנקרא 'חיות מחמד'
(רוצו לקנות
) והחליטו להוסיף את אלדד כחבר רישמי בלהקה
הידעת
אביב של פיטר רוט הוא נגן גיטרה מפורסם וכמו כן מורה מאוד מאוד פופולרי בקרב בני נוער בעיקר ללימודי גיטרה
.

רותמיקה

New member
רגע יש המשך...../images/Emo29.gif

לא היה מקום בהודעה הקודמת.. ואביב של שחר אבן צור הוא נגן תופים מפורסם וכמו כן מאוד מאוד פופולרי בקרב בני נוער בעיקר, ללימודי תופים
מקווה שעזרתי ומקווה שמישהו באמת קרא את הכל
אשמח לשמוע תגובות..
רותם

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifרותם../images/Emo70.gif כל הכבוד לך../images/Emo70.gif

קראתי הכל והיה מעניין... באמת כל הכבוד לך על כל הידע

ממממ.... ../images/Emo168.gif

אחלה אינפורמציה אבל נראה לי שהגילאים שכתבת אינם נכונים...

רותמיקה

New member
סמיון תודה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אני שמחה שעזרתי ועניינתי אותך! אמממ חן, אני אולי טועה בגילאים בשנה או 2 אבל שחר בן 29 והוא הכי מבוגר. פיטר הכי צעיר ולדעתי הוא בן 24-25.. אם אני זוכרת נכון... מלבד זאת, את הכל כתבתי מהראש והציטוטים לגמרי נכונים מילה במילה. אממ מה עוד רציתי להגיד?.. אה
בא לך לתת לי טאג או להוסיף את זה למאמרים? אני יכולה לשנות גם כמה דברים אם אתה רוצה לכתוב עוד פרטים שידוע לי עליהם ולהעזר בעוד מקורות.. אוהבת רותם!

ממממ.... ../images/Emo168.gif

בקשר לגילאים, אני בטוח ב-99% בגילאים של פיחטר, ושל כולם..., ומה שכתבת לא כל כך נכון.., אבל אני רק רוצה לברר את זה כדיי להית בטוח במאה אחוז... ובקשר לטאג.., תשאירי לי...

יושי ב

New member
איזה שטויות כתבת בא לי לבכות

יהלי בן 30, הוא נולד בחיפה וגדל בת"א (קולנוע פריז - מוכר לכם?). אין לו שום קשר לגבעת ברנר לא יודע מאיפה הקרצת את זה בטח מהביוגרפיה של איפה הילד שבאו מגבעת ברנר. הוא מושפע בעיקר מלו ריד ומחתרת הקטיפה ומהג'יזס אנד מרי צ'יין ומי ששמע את אלבום הסולו שלו יכול לשים לב כמה הוא מנסה לחקות שם את לו ריד. הספר שהוא כותב נמצא בשלבי כתיבה מתקדמים והוא בדיוק סיים לתרגם גם שני ספרים מאנגלית שעומדים להופיע בזמן הקרוב. פיטר בן 28 והוא ניגן בזבובים ובמלכת הפלקט בתור מתופף ועכשיו הוא עובד על אלבום סולו. שחר בן 31 ואלדד בן 29 והוא בא מרקע אלקטרוני ולכן לא פלא שיחסים פתוחים שהוא הפיק אותו שנמע כל כך אלקטרוני. כמו כן הוא היה מנהל התקליטייה של גלי צה"ל ויש לו גם תואר במשפטים מה שאומר שהוא - עורך דין. זהו זה. אם יש לכם עוד שאלות אל תהססו. ורותם - במקומך הייתי ממלא את פי במים.

מממ... ../images/Emo168.gif

בקשר לגילאים, זה אלו בדיוק, כמו שחשבתי לעצמי.. ולגבי הגיל של פיטר, סמיון, נכון זה בדיוק מה שאמרתי לך... חי חי...

רותמיקה

New member
תגובתי:../images/Emo46.gif../images/Emo29.gif

יהלי בן 30, בסדר, אמרתי שהייתה לי טעות עם הגילאים ואני לא בטוחה בין כמה כל אחד מהם.. אני רק יודעת ששחר הכי גדול,ושפיטר הכי קטן.. אני שמעתי שפעם שאלו את יהלי איך זה להרגיש שאתה כמעט גורף את השלושים והוא ענה, מתוך זה הסקתי שיהלי בן 28-29 פיטר אמור להיות יוןתר קטן, מתוך כך הנחתי שהוא בסביבות 25-26-27 וכך בערך מיקמתי את הגילאים ושובאמרתי שזה לא מדויק הקטע עם ברנר, מישהי שגרה בברנר אמרה לי שהם גדלו שם והסבירה לי את כל זה ויכול להיות שטעיתי, מודה
ו-אמרתי שיהלי חי בת"א! ולא אמרתי שהוא לא מושפע ממלו ריד ומחתרת הקטיפה ומהג'יזס אנד מרי צ'יין! פשוט שחכתי לציין את זה! SHOOT ME בקשר לספר/ים של יהלי, אני בטוחה! והפעם אני בטוחה! שהוא אמר שהוא לקח צעד אחורה מכתיבת הספר והחליט יותר להתמקד בקריירת המוזיקה שלו ואני חושבת שאתה צריך לבדוק את זה שוב לפני שאתה מעיר משהו תבדוק את עצמך! אמרתי שפיטר ניגן בזבובים בתור מתופף! אם לא אמרתי את זה וכתבתי גיטרה או כלי אחר כנראה ששוב טעיתי אבל כתבתי את ההודעה בלי לקרוא שוב ובלי לחשבו פעמיים, כל מה שעלה לי בראש באותו רגע פשוט כתבתי! אמרתי שאל אלדד אני בקושי יודעת משהו
ומר יושי ב או איך שלא קוראים לך, אתה לא יכול לפורום הזה שבו אני מרגישה כבר כבת בית ולרדת עלי 'מלאי את פיך במים' אם היית מתאמץ חצי ממה שאני מתעמצת למען הפורום הזה הייתי מוכנה להגיד, טוב לבן אדם מתור להשתחצן כי בתכלס הוא כן עושה פה משהו , אבל שאתה בא לבית שלי ! למקום שבו אני מרגישה כבת בית ואתה שכל הודעותיך כאן הם עוקצניות ושחצניות ועד שאנחנו רואים הודעה ממך לוקח זמן אין לך שום זכות לבוא וככה להקניט אותי, אווקי אז הייתה לי טעות אחת או 2 שלא נבעו מחוסר ידע אלא מחוסר ריכוז או משהו כזה, וןשוב בקטע של הגילאים בכלל לא אמרתי שזה בטוח!!! אז תעשה לי טובה ומלא את פיך באקונומיקה!

רותמיקה

New member
אה ו...../images/Emo29.gif

אם היית מתאמץ חצי ממה שאני מתאמצת ותורם חצי ממה שאני אז אולי הייתי מבליגה על ההודעה המעליבה העוקצנית והגאוותנית הזאת!!! יוווווווווו אני מזה עצבנית עכשיו!!!!!

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifרותם...

הוא רק רצה לעזור... זה נכון שהוא אולי העליב אבל תתעלמי... חוץ מזה אני יכול להבין אותו למה הוא לא כותב כאן הרבה. רוב ההודעות בפורום, הם הודעות אוף או סתם הודעות לא קשורות אז הוא כנראה קצת יותר מבוגר מהגיל שלנו ולא משתתף בכל השטויות האלה. האמת שכתבתי את ההודעה הזאת משתי סיבות: קודם כל באמת רציתי לדעת וזאת הסיבה העיקרית. אבל גם בגלל שרציתי להכניס קצת דברים חכמים וקשורים מה שבאמת קרה.

GIRLשוקו

New member
אמממ

לא הייתם צריכים להתווכח ואת לא צריכה להיות עצבנית ביגללו העיקר שאת יודעת שמה שאת אומרת זה נכון......

רותמיקה

New member
אבל היו לי כמה טעויות..../images/Emo29.gif

מותר לו לתקן, להפך , אפילו רצוי! אבל לא ככה...

חחח.., לא חשוב...../images/Emo168.gif

ככה: יושי, באמת שהתגובה של מלאי במיים את פיך או משהו כזה.., לא הייתה לעניין, יכלת לבוא בגישה קצת יותר חיובית, ופחות תוקפנית ולומר לרותם את הטעוייות שלה.... רותם, או קיי.., אז טעית., אבל באמת שאת לא אמורה להגיב עד כדי כך בכעס...., כמו שסמיון אמר תתעלמי, ואם לא להתעלם אז תגיבי אבל לא צריך עצבים...

רותמיקה

New member
תגובה לחן, תמר ולסמיון:../images/Emo29.gif

אז ככה, הוא באמת הגזים והרבה
זה ממש פוגע שבן אדם מזלזל במשהו שאתה עושה וכותב לך: 'כתבת כל כך הרבה שטויות עד שבא לי לבכות' אם זה לא מעליב אז מה כן? אמממ בכל אופן אני חושבת שגם אם הוא מבוגר ובטח ובטח אם הוא יותר מבוגר הוא לא צריך לדבר ככה ואם אתה תעשה משהו ותשקיע בו ואז מישהו יבוא וככה יזלזל אני בטוחה שתכעס, תגיד מה באמת עם המאמרים? אני יכולה לשנות את הגילאים ואת המקום לידה ואז זה לדעתי מצוין למאמרים, הייתי אומרת טאג ליין אבל אני חושבת שזה לא משהו שמייצג את הפורום שלנו שמדברים בו ככה
תמר, תודה מאוד הוחמאתי

או קיי... ../images/Emo168.gif

אז את מוזמנת לעשות אחד חדש, עם כל הגילאים החדשים, המעודכנים, ועם כל הפרטים שהיו חסרים..., תרשמי עכשיו אחד, שפשוט אכשהו הוא יופיע במאמרים...

למעלה