קצת מידע...

רותמיקה

New member
בלי אייקונים נכון?../images/Emo29.gif

אממ אני כבר עושה! אני יעתיק את זה ויוסיף קצת וישנה.

רותמיקה

New member
אווקי אז ככה:../images/Emo29.gif

חברי הלהקה(לפי סדר הא"ב): 1.אלדד גואטה- בן 29 רווק, הוא גר בתל אביב באותו בניין עם שחר(ע"ע שחר אבן-צור) ומנגן על המון כלים כמו: קלידים גיטרת בס גיטרה חשמלית קלאסית וסקסופון מה שהופך אותו למאוד מוכשר! והוא בא מרקע אלקטרוני ולכן לא פלא שיחסים פתוחים שהוא הפיק אותו שנמע כל כך אלקטרוני. כמו כן הוא היה מנהל התקליטייה של גלי צה"ל ויש לו גם תואר במשפטים מה שאומר שהוא עורך דין. הוא התחיל בתחילת דרכו סתם להופיע עם הלהקה, הם חשבו שהכשרון המדהים של פיטר(ע"ע פיטר רוט) יהיה מבוזבז על גיטרת בס, ואז גילו שחברינו אלדד מוכשר מאוד בנגינה על הרבה כלים שונים ומגוונים והחליטו להוסיפו כחבר רישמי בלהקה. 2.יהלי סובול, רווק בן 30 נולד בחיפה, מקום מגוריו גם כן איך לא אלא תל-אביב באותו בניין עם חברינו המהולל הלא הוא האחד ויהיחיד פיטר רוט(ע"ע פיטר רוט). הוא מושפע בעיקר מלו ריד ומחתרת הקטיפה ומהג'יזס אנד מרי צ'יין ומי ששמע את אלבום הסולו שלו יכול לשים לב כמה הוא מנסה לחקות שם את לו ריד יהלי סובול הוא סולן הלהקה, כמו כן הוא מנגן על גיטרה מגיל 11.הוא כמן כן כותב המילים והלחן של רוב שיריה של הלהקה. יהלי הוא פרופומר מצוין וההופעות שהוא נותן בהחלט מרשימות הספר שהוא כותב נמצא בשלבי כתיבה מתקדמים והוא בדיוק סיים לתרגם גם שני ספרים מאנגלית שעומדים להופיע בזמן הקרוב. יהלי מעשן WINSTONE אדום. 3.פיטר רוט- רווק ללא חברה(איך) בן 28 צעיר הלהקה. גר באותו בניין עם יהלי סובול(ע"ע יהלי סובול) כפי שמוזכר במידע הנ"ל. פיטר רוט מתנשא לגובה של 1.68 בלבד ומשקל גופו נמוך מהרגיל, לעומת זאת פיטר הוא עדיין חביב הבנות הקריאה ההולכת ונשמעת בכל הופעה של הלהקה, (וד"א זכויות שמורות לי!) של "פיטר, תעשה לי ילד" לא גורמות לאגו שלו להתעלות, אלא דווקא פיטר ידוע בחיבתו למעריצי הלהקה למרות שהוא לא אוהב לקרוא להם מעריצי הלהקה אלא 'מעריצי המוזיקה של הלהקה' נימוקו לדבר:" האנשים שבאים להופעות, הם לא באים כי הם אוהבים את המראה שלנו או דבר דומה, הם לא כמו המעריצות בנות ה12 של בריטני ספירס, הם מעריצים את המוזיקה שאנחנו עושים" הדבר שריגש אותו לאחרונה בהופעה היה "שאתה מגלה שנמכרו 600 כרטיסים להופעה ואתה יודע ש600 אנשים שילמו כסף בשביל לבוא ולשמוע מוזיקה טובה זה גורם לך להתרגש, וזה הדבר שעושה לי טוב על הלב". פיטר ניגן בעוד להקות בזמן הפירוק הלהקה, הוא ניגן ב'הזבובים' ו'מלכת הפלקט' בתור מתופף, ועזר גם כן בהפקת תקליטים של להקות ואומנים נוספים בישראל. פיטר מצטיין בנגינה על גיטרה ועל תופים, כמו כן גם עוזר ליהלי כמעט תמיד בהלחנת השירים פיטר בהופעות נותן את כל כולו וחושב שהן הדבר האמיתי הוא גם טוען שהוא לא יכול לנגן מבלי להזיז את הראש לפי קצב המוזיקה, הוא טוען שזאת 'מחלה'. פיטר גם כן כמו יהלי מעשן WINSTONE אדום.הייתי יכולה להמשיך ולכתוב המון אודות פיטר אבל אני לא רוצה שיחשבו שיש לי אליו יחס מועדף ושיש לו פרוטקציות אצלי. 4.שחר אבן צור- רווק בן 31 מה שהופך אותו לזקן בחבורה, גר באותו בניין עם אלדד,חובב רוק לועזי, פרופורמר מצוין, הוא כמו כן מתופף הלהקה.. שחר בכל הופעה נותן את כל כולו על הבמה ומשקיע בהופעתו בפני הקהל, וכמו שאתם בוודאי יודעים הלחין וכתב את שני השירים האולי יותר מצליחים של המוניקות כמו "גשם חזק" ו'180'. בתקופה האחרונה התקבלו ליידו הצעות עבודה מעניינות כגון:"שחר, תעשה לי ילד" מעניין מאיפה רעיון זה צץ... שחר מאובחן בהיפר אקטיבי, הוא מתנשא לגובה של 193 ס"מ (1.93 מ') וחובב כדורסל מושבע. מידע כללי על הלהקה: את הדיסק הראשון שלהם "פצעיםונשיקות" הוציאו חברי הלהקה ב1996 והתפרסמו עם להיטם הגדול 'מכה אפורה' שכיכב כשיר הפתיחה של הסידרה הפופולרית 'פלורנטין' חברי הלהקה התחילו מכאן את מסע הפרסום שלהם בארץ מכאן עברו לניו-יורק שם חברי הלהקה לא נחלו הצלחה רבה , ולאחר 6 שנים ב2001 החלו בעבודה על תקליט חדש שנקרא 'יחסים פתוחים' שם צירפו את אלדד לעזרה בנגינה. התקליט נחל הצלחה גדולה והחזיר את המוניקות למסלול, כעבור שנתיים בערך.. ב2003 הוציאו חברי הלהקה דיסק חדש שנקרא 'חיות מחמד' (רוצו לקנות) והחליטו להוסיף את אלדד כחבר רישמי בלהקה. כמו כן חברי הלהקה ניגנו בתקליטו האחרון של שלום חנוך. הידעת? אביו של פיטר הוא נגן גיטרה מפורסם הפופולרי בבעיקר בקרב בני נוער כמורה לגיטרה. אביו של שחר הוא נתן תופים מפורסם הפופולרי בעיקר בקרב בני נוער כמורה לתופים. זכויות שמורות לרותם אדרי27.3.2003

מעולה! ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

רק דבר אחד... "פצעים ונשיקות" יצא ב-1995 ולא ב-1996

רותמיקה

New member
תחילת 1996 סוף 1995 אז ככה../images/Emo29.gif

שזה לא ממש משנה, תכתוב מה שאתה רוצה.. הוספת כבר?

יושי ב

New member
לא נכון

תחילת 1995 וחוץ מזה הלהקה זכתה להצלחה גדולה עוד לפני פלורנטין ופלורנטין רק נתן את הפוש האחרון להפיכת הלהקה ללהקה "מיתולוגית".

רותמיקה

New member
לא חן,../images/Emo29.gif

עזוב אותו , סתם בא לו לעשות פוזות של 'אני חכם, אתם טיפשים'

לרותמיקה

אני כותבת בפורום הרשמי, מכיוון שידוע לי על חיבתך לפיטר רציתי ליידע אותך שפיטר הוא בן 28 ולא בן 24 (זו ידיעה ממקור ראשון). כמו כן יהלי היה בן 30 באוקטובר מה שהופך אותו לזקן השבט.

למעלה