שאלון בראשון

So like a rose

New member
../images/Emo103.gifשאלון בראשון

אז מה, כמעט כולם במפגש וקצת חבל לי שאני לא שם. בכל אופן, שאלון מפגש:) 1. במילה אחת, איך היה? 2.מי הבן אדם הראשון שזיהיתם מהפורום? 3.ספרו משהו מצחיק שקרה במפגש? 4.אל מי הייתם דבוקים במשך רוב המפגש? 5.רוצים עוד מפגש בעתיד? 6.אם אקסל היה בא למפגש, מה הייתם עושים? 7. ואם סלאש? 8.את מי רציתם לראות מהפורום ולא הגיע?[אני, נכון?:(...סתם..P:] 9. שורה חופשית, זרמו. שיאללה, סוף.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהנה../images/Emo9.gif

1. במילה אחת, איך היה? חביב++++++ אבל קצת מאוד אנשים 2.מי הבן אדם הראשון שזיהיתם מהפורום? ג'ים
3.ספרו משהו מצחיק שקרה במפגש? אמממ שאני וג'ים רבנו כל הזמן 4.אל מי הייתם דבוקים במשך רוב המפגש? אמממ לא יודעת... 5.רוצים עוד מפגש בעתיד? כן 6.אם אקסל היה בא למפגש, מה הייתם עושים? אבל הוא היה!!! 7. ואם סלאש? וגם הוא!! (זה כתוב על הבלון!!) 8.את מי רציתם לראות מהפורום ולא הגיע?[אני, נכון?:(...סתם..P:] ערן! 9. שורה חופשית, זרמו. היה אחלה מפגש... חבל שהיינו ממש קצת. ג'ים אתה מושבניק עם עיניים יפות

Cloudy Now

New member
P:

1. במילה אחת, איך היה? היה נחמד כזה. חבל שעזבתי מוקדם. 2.מי הבן אדם הראשון שזיהיתם מהפורום? אלין. 3.ספרו משהו מצחיק שקרה במפגש? ג'ים מצחיק אותי :) וגלי משוגעת! 4.אל מי הייתם דבוקים במשך רוב המפגש? המ, כולם בעקרון. 5.רוצים עוד מפגש בעתיד? כמובן. 6.אם אקסל היה בא למפגש, מה הייתם עושים? הוהו. 7. ואם סלאש? הוהווווו. 8.את מי רציתם לראות מהפורום ולא הגיע? מאיה : ) 9. שורה חופשית, זרמו. פספסתי ת'רכבת שלי, חהחהחהחהחהחהחהחה. אני עייפה תחת. יאללה ביי :)

LimiMimi

New member
:]

1. לא חוסכת במילים - היה ממש נחמד אבל היה יכול להיות יותר נחמד.
2. נראה לי שג'ים, וישר אחרי את אסתי.
3. עצם העובדה שפספסתי את עזריאלי והגעתי לתחנה המרכזית. (?) והמ, אני מניחה שצחר די שעשע אותי. 4. כל מי שהיה שם. 5. ברור. 6. המ, מתרגשת.
7. גם? 8. ערן אהמ. וגם אלוןקקי. 9. -

^^

1. במילה אחת, איך היה? נחמד ביותר. 2.מי הבן אדם הראשון שזיהיתם מהפורום? אסתי. דיברתי איתה בפלא' ואז הבנתי שאני מולה. 3.ספרו משהו מצחיק שקרה במפגש? יציאות האנימה של נועם (פלישיה מורטין) שיעשעו אותי. הרגשתי שאני מדברת עם דמות אנימה אנושית. 4.אל מי הייתם דבוקים במשך רוב המפגש? היינו קצת ככה שכולם היו ביחד רוב הזמן. 5.רוצים עוד מפגש בעתיד? בטח. 6.אם אקסל היה בא למפגש, מה הייתם עושים? מה לא היינו עושים. :p 7. ואם סלאש? מה לא היינו עושים. :p 8.את מי רציתם לראות מהפורום ולא הגיע?[אני, נכון?:(...סתם..P:] לא ממש יודעת. 9. שורה חופשית, זרמו. למרות רגעים מביכים של שקט היה מאד נחמד וחבל שלא באו עוד. המפגש הבא יהיה יותר טוב.

scary mary1

New member
[=

1. במילה אחת, איך היה? היה נחמד..אבל חבל שהיינו בהרכב מאוד מצומצם.. 2.מי הבן אדם הראשון שזיהיתם מהפורום? אממ לא זיהיתי אף אחד..חח ידיד שלי איכשהו מצא אותכם ואז הסתבר שהייתם לידי..חח 3 ספרו משהו מצחיק שקרה במפגש? האיש והמזגן..חח זה היה יותר מוזר מאשר מצחיק..הוא היה ילד מוזר..חחחח 4.אל מי הייתם דבוקים במשך רוב המפגש? לכולם.. 5.רוצים עוד מפגש בעתיד? בהחלט 6.אם אקסל היה בא למפגש, מה הייתם עושים? חח הרבה 7. ואם סלאש? כנ"ל 8.את מי רציתם לראות מהפורום ולא הגיע?חברי הפורום..חח חצי מהפורום לא הגיע.. 9. שורה חופשית, זרמו.. היה נחמד מאוד...רק אני מקווה שבפעם הבאה יבאו יותר..

Cloudy Now

New member
לא נכון ../images/Emo3.gif

הרי אנחנו בטטות כי תפסנו ת'מזגן. [הכל בגלל גלי, אני אומרת.]

חחח גם..

אבל אח"כ כשעברנו לשבת על הגג, הוא בא והתיישב באמצע המעגל וניסה לספר בדיחות לא מצחיקות. ועוד הביא את החברים שלו. O: (פאדיחות אם הוא קורא את זה)

scary mary1

New member
ואז הוא וחברה שלו או מה שהיא לא

הייתה התחרמנו מול העיניים שלנו...זה היה דיי דוחה אני חייבת לציין.. אנשים מוזרים..

LimiMimi

New member
זה המרגיז הזה? שדומה לדייב-שטות.

איכ. הגעילו לי ת'חיים

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gifעונה..

1. במילה אחת, איך היה? די מעפן.. 2.מי הבן אדם הראשון שזיהיתם מהפורום? ראיתי את ג'ים באיזה 10 ומש'ו, אז ג'ים:] 3.ספרו משהו מצחיק שקרה במפגש? חחחח כלום. 4.אל מי הייתם דבוקים במשך רוב המפגש? ג'יםג'יםג'ים
5.רוצים עוד מפגש בעתיד? אולי,אני לא אבוא אם שוב יבואו 6 אנשים XD 6.אם אקסל היה בא למפגש, מה הייתם עושים? מתה[?] 7. ואם סלאש? כנ"ל חח.. 8.את מי רציתם לראות מהפורום ולא הגיע? לאדעת, לא מכירה אף אחד כמעט..חחח, בעצם.. רציתי לראות את אור:]

יאי../images/Emo70.gif מישו חשב עלי ../images/Emo24.gif

**פותחת בקבוק שמפניה** האמת.. באמת היה לי חרא על שלא באתי.. אבל את יודעת ת'סיפור...
לא נורא, אנחנו מאותה העיר תמיד אפשר לארגן פגישה.
יאיאיאיאיאיאיאי
עשית לי ת'יום

למעלה