שאלון בראשון

danduuu

New member
גמלי יש חולצה כזאת../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

ו ווולמהה לא רואים את הפנים שלך?

Y036

New member
רק אני שמתי לב

שבשאלה הראשונה כתוב במילה אחת, אבל אף אחד לא כתב במילה אחת?
הא כן, ולמפגש הבא אני אבוא, אבל שיהיו יותר אנשים X:

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

1. במילה אחת, איך היה? נחמד..?
2.מי הבן אדם הראשון שזיהיתם מהפורום? אף אחד
4.אל מי הייתם דבוקים במשך רוב המפגש? אין לי כח לפרט כ"כ הרבה שמות 5.רוצים עוד מפגש בעתיד? בטח 6.אם אקסל היה בא למפגש, מה הייתם עושים? אומר לו שיפרוש דחוף 7. ואם סלאש? הייתי שר לו "אל תשליכני לעת זקנהההה" 8.את מי רציתם לראות מהפורום ולא הגיע?[אני, נכון?:(...סתם..P:] שחר. כוסאמאשלה 9. שורה חופשית, זרמו. אטין לי ספק שהמפגשים הבאים יהיו יותר מוצלחים:)

Dug E

New member
פשוט אין לי כח לפרט כ"כ הרבה

וגם כי אני באמת לא זוכר שמות

כוסאמאשלך. ../images/Emo10.gif

למה באת כ"כ מאוחר?! אני ולימור בדיוק דיברנו עליך, חשבתי שלא תבוא..... אגב, הייתי ממש קרובה לקנות אחרי זה פוסטר של מיוז, אבל בסוף קניתי רדיוהד.

Dug E

New member
תאמת התלבטתי אם לבוא

כי הייתי מהבוקר בת"א..אחכ חזרתי לפ"ת ואחרי שעה החלטי שעל הזין שלי ואני אבוא בכל זאת
ב3 אשכרה עברתי ליד עזריאלי והתעצלתי לעלות.

scary mary1

New member
איי אותך לא ראיתי במפגש..מתי הגעת

בכלל? אני תאמת הלכתי יחסית מאוחר..אז אתה באת ממש באיחור...חחחחח

../images/Emo11.gif

1. במילה אחת, איך היה? סבבה. 2.מי הבן אדם הראשון שזיהיתם מהפורום? לימור
3.ספרו משהו מצחיק שקרה במפגש? רצחתי את הבלון
4.אל מי הייתם דבוקים במשך רוב המפגש? לימור. 5.רוצים עוד מפגש בעתיד? נחוץ ביותר. 6.אם אקסל היה בא למפגש, מה הייתם עושים? סקס. [סתם, נו
] 7. ואם סלאש? נוסעת איתו לכלי זמר בסנטר ומתפרעת 8.את מי רציתם לראות מהפורום ולא הגיע? אה, כולם!!! אסתי [פספסתי אותה], צחר
, ערן!
9. שורה חופשית, זרמו. יש לי פוסטר חדש ויפה על הקיר.

l u d

New member
....

1.במילה אחת, איך היה? היה. 2.מי הבן אדם הראשון שזיהיתם מהפורום? ג'ים 3.ספרו משהו מצחיק שקרה במפגש? בעיקר שתקנו אז ככה ש.. 4.אל מי הייתם דבוקים במשך רוב המפגש? חברה שלי
5.רוצים עוד מפגש בעתיד? כן. אבל שיהיה יותר מעניין מזה! 6.אם אקסל היה בא למפגש, מה הייתם עושים? רוצחים אותו :p 7. ואם סלאש? אונסים אותו 8.את מי רציתם לראות מהפורום ולא הגיע?[אני, נכון?:(...סתם..P:] cloudy now (לא זוכרת ממש ת'שם :S). כלומר, היא הגיעה אבל אני לא הייתי אז כי הגעתי יתר מאוחר 9. שורה חופשית, זרמו.

למעלה