I n B a L i T 14
New member
../images/Emo103.gifשאלון שבועי../images/Emo103.gif
השבוע השאלון ממש ארוך כי יש מלא חדשים, אז אל תתלוננו
. הו, והצטלמתי סוף סוף אז אח"כ אני יעלה תמונה שלי.. והנה השאלון XD: מה השעה: תמונה שלכם: שם: גיל: מזל: תאריך לידה: מסטיק: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך: לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: חושב/ת על: מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך:
השבוע השאלון ממש ארוך כי יש מלא חדשים, אז אל תתלוננו