שאלון שבועי

../images/Emo103.gifשאלון שבועי../images/Emo103.gif

השבוע השאלון ממש ארוך כי יש מלא חדשים, אז אל תתלוננו
. הו, והצטלמתי סוף סוף אז אח"כ אני יעלה תמונה שלי.. והנה השאלון XD: מה השעה: תמונה שלכם: שם: גיל: מזל: תאריך לידה: מסטיק: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך: לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: חושב/ת על: מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך:

עונה לעצמי ^^

הו, ושכחתי להגיד שהשאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים מה השעה: 16:40 תמונה שלכם: אני אעלה אח"כ תמונה שלי מ-2 דק' אחרי המפגש שזה היה ב- 27.12.05 (ואל תבהלו.... אני יודעת שאני כונפע) שם: ענבל גיל: 12 מזל: מאזניים תאריך לידה: 18/10 מסטיק: O.O מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני יתחתן עם בחור פיני עם שיער עד הכתפיים ועיניים ירוקות. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאליק אמר לי שאני יפיפיה (לא בטוחה שכותבים את זה ככה XD) מה היית משנה בעצמך? הכל! מראה ואישיות. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת o_O מה עושה לך טוב? שאנשים נושכים אותי בצוואר יאמי
מה מעצבן אותך? שאנשים רעים אליי מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף (?) איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אממ לא יודעת מה הפריט הכי יקר שיש לך? מתיאס (המחשב שלי) מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הממ ביצים חחח מה היית לוקח לאי בודד? את החבר הפיני שיהיה לי
המלצה לסרט: "מלכת הארורים"
תוכנית טלוויזיה? סאות'פארק שולטים! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממ לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? אממ לא יודעת איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ערסיות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם הבחור הפיני עם השיער החלק עד הכתפיים והעיניים הירוקות XD איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פסח כי זה עם הכי הרבה חופש האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: אממ לא נראה לי O.O האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי מי. אם אני אוהבת אותם אז אני בחיים לא אצחק עליהם אלא אם כן הם יצחקו אליהם וזה יצחיק אותי XD (חפירה!!!) אבל אם אני שונאת מישהו אז ברור שכן! חיית מחמד: 4 כלבים
כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אממ יש לי חבר מאהבה וירטואלית, אז אני מניחה שכן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע נפגשת איתו/ איתה? ביום שישי אני אפגש איתו
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אממ תלוי מה המראה של אותו בנאדם XD מהי אהבה בשבילך? מילים לא יכולות לתאר את ההרגשה הזאת
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש אבל ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אממ לאיודעת מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות במחשב ולהיפגש עם חברים מקומות בילוי מועדפים: החדר שלי XD והקניון את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אה הא (אלא אם כן יבוא אליי ערפד ויציע לי להיות איתו או שיבוא אליי איזה בחור פיני עם שיער חלק עד הכתפיים ועיניים ירוקות
) את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אממ שניהם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן...אני מודה באשמה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מגניב/יאמי/פיכסה/לא יודעת/אוקע האם את/ה מאמינ/ה בה´? אממ אין לי מושג החיים טובים לדעתך: לא לבוש: ג'ינס ואיזה חולצה....לא משהו מיוחד איפור: איילינר ומסקרה מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: מים להקה אהובה: לבנתיים זה HIM סרט אהוב: "מלכת הארורים" או "ראיון עם ערפד" גלידה: וניל עם פצפוצי שוקולד
עיר בעולם: הלסינקי שליטע!
ארץ: פינלנד
! ברגעים אלו לובש/ת:
סוטים! חושב/ת על: אליק
מתגעגע/ת ל: אליק
הדבר האחרון ש... קניתי: נראה לי שדיסק עשיתי: הקלדתי משהו קראתי: Interview with the vampire האחרון ש... שישן איתך: אממ הפיצול אישיות שלי? שחיבק אותך: סבתא שלי XD שאמר לך שהוא אוהב אותך: אליק
ששבר לך את הלב: אממ לא יודעת בכית עליו: לא רוצה לדבר על זה צחקת עליו: אמא שלי הצחיק אותך: נעמה שימח אותך: אליק
העליב אותך: לא רוצה לנקוב בשמות פגע בך: כנ"ל עיצבן אותך: אממ אמא שלי התגעגעת אליו: לא יודעת שדיברת איתו בטלפון: אליק
שרצית לראות ולא יצא לך: אממ קארין
המקום האחרון שביקרת בו: בי"ס החופשה האחרונה שהייתה לך: אממ לא יודעת

תפוז הזונות

אני לא יכולה להעלות תתמונה... אם מישהו רוצה את התמונה הוא יכול לפנות אליי באייסיקיו/מסנג'ר (כתוב לי אותם בכרטיס האישי)

Elpar

New member
לי יש משקפיים

(את יודעת כבר חחח) וגם לדעתי את ממש מתוקה וחמודה :)

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי את עם הפוזה שלך! את כזאת חמודה!! אפשר לאכול אותך?!

אוקיי O.O

הפוזה לא הייתה בכוונה XD , כזה אמא שלי אומרת "תסתכלי אחורה ותחייכי" ולא הבנתי מה היא רוצה ממני XD

Love Bem

New member
'כוסית'../images/Emo8.gif

את רואה מזל שהיתחתנו ככה לא יגנבו לי אותך!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אה! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את יפההההההה!
&$&$#&#^#@^@$^#^$#&&$
|&$*&$#*$% (נדמה לי שראיתי אותך
)

יאמי ג'ינג'ים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|

יו את שקסית ברמות
יאא אישתי ג'ינג'ית
!

milkshakit

New member
שלי :):)

מה השעה: 16:49 תמונה שלכם: אני אעלה עוד מעט *מתפדחת* שם: קארין גיל: 18 ו-4 חודשים מזל: בתולה תאריך לידה: 11.9.87 מסטיק: דובדבן, בננה (Must
) מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שיהיה לי כאילו בעתיד? אם אני אלך להופעה של HIM ואראה את וילה מקרוב :) מה היית משנה בעצמך? הכל. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כאילו" מה עושה לך טוב? המוזיקה של HIM. מה מעצבן אותך? שבאים אליי בלי להודיע או שנדבקים מה תמיד צריך להיות בכיס? מאני מאני מאני... $ איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ללקק בולים מה הפריט הכי יקר שיש לך? ממממ... אם מתחשבים במה שקניתי בכסף שלי רק.. (וזה מעט מאוד
), אז הפוסטר של וילה בחדר שלי עלה לי 120 שקל
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג'
מה היית לוקח לאי בודד? את וילה עם הטחורים שלו
המלצה לסרט: הרדוף לבן
תוכנית טלוויזיה? מממ.. של מי השורה הזאת בכלל
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאוהבים אותי. איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד!!!!!!!111111 מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לקרצץ עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? בואו ננחש
עם וילה
שישיר לי כל הערב *מתעלפת* איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ או אביב
איזה חג אהוב עליך? אין חג מועדף, אולי סוכות, פורים. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא :$ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא
חיית מחמד: אין לי
כמה אחים יש לך? אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאוד, קרה לי הרבה פעמים. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? ממש לא. מהי אהבה בשבילך? לא יודעת. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני חלשה מאוד! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ששמים לב אליי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: מועדונים, פאבים, קולנוע, חוף הים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נראה לי שכן. אבל תמיד אפשר ליפול
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן, אני פדופילית
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אוהוו.. עקשנית כמו פרד! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? אולי, לא יודעת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "כאילו", "כן אה" האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך: לא לבוש: חולצה צמודה שחורה עם ז'קט שחור מעל, עם מכנס צמוד שחור. (ולא אני לא פריקית בכלל, פשוט נדבקתי לזה בזמן האחרון) איפור: תמיד
- קצת סומק, אודם חום ומדי פעם צללית ועיפרון שחור. מאכל אהוב: דג שתייה אהובה: דיאט קולה לימון להקה אהובה: HIM
סרט אהוב: העורב
גלידה: שוקו וניל, עוגיות עיר בעולם: הלסינקי
ארץ: פינלנד נו! ברגעים אלו לובש/ת: מכנס טריקו פשוט, וחולצה עם ז'קט חושב/ת על: ידיד שלי. מתגעגע/ת ל: חברות שלי (בצבא) הדבר האחרון ש... קניתי: ממממ.. גלולות עשיתי: אכלתי קראתי: בפורום זה נחשב?
האחרון ש... שישן איתך: הכרית נחשב?
שחיבק אותך:
שאמר לך שהוא אוהב אותך: ידיד שלי...
ששבר לך את הלב: אף אחד. בכית עליו: אף אחד. צחקת עליו: אף אחד. הצחיק אותך: אמא שלי שימח אותך: אמא שלי העליב אותך: אף אחד. פגע בך: אף אחד עיצבן אותך: חברה שלי התגעגעת אליו: לא יודעת שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי שרצית לראות ולא יצא לך: חברה שלי וידיד שלי המקום האחרון שביקרת בו: קופת חולים
החופשה האחרונה שהייתה לך: עכשיו תמיד יש לי חופש

למעלה