../images/Emo7.gif תפוזונע לא העלה ../images/Emo7.gif
מה השעה:17.08 תמונה שלכם:זנות! ששוב יימחק???
שם:קשת גיל:18 וחצי מזל: אריה תאריך לידה:18.8.87 מסטיק:לא לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אופרות
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא זוכרת מה היית משנה בעצמך?כלום באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"חבל" או "באסה" מה עושה לך טוב?מוזיקה
מה מעצבן אותך?אנשים שאומרים "טעות" על דיעה, או כאלו שלא מקשיבים לאחרים מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתח לבית
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לנגן על כינור/צ'לו מה הפריט הכי יקר שיש לך?מממ ממממ לא יודעת
מה נמצא אצלך תמיד במקרר?ריבה
מה היית לוקח לאי בודד?שי
המלצה לסרט:התפוז המכני (קארין בשבילך
), לפני הזריחה, לפני השקיעה, להציל את גילברט תוכנית טלוויזיה?סיינפילד,מכושפות,חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"סולנית על" איך את/ה מתגבר על באסה?מוזקיה
איפה היית רוצה לבקר בעולם?פינלנד/פראג מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אי נימוס עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?שי
איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף. אבל של פינלנד
איזה חג אהוב עליך?חנוכה. נרות
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חלילה
חיית מחמד:אין לי. אבל אני רוצה נחש/ה
כמה אחים יש לך?אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית?חחחחחחחחח כן!!!!!! כל כך כן
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?
כן
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?אמון ואושר שנגרם מהמצאות אחד עם השני את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן. מאוד מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?המון לא יודעת מה את/ה אוהב/ת לעשות?כל מיני מקומות בילוי מועדפים:קריון
את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן. זה נחמד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא רוצה. אני חושבת שכל חד מיוחד בתור מי שהוא ולא צריך לשנות אותו
את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"אנושות סאקס" "אנושות זה דבר נורא!!" האם את/ה מאמינ/ה בה´?בטח! החיים טובים לדעתך:לא לבוש:מחוכים
איפור:מייקאפ בהיר מאוד, עיניים הכי שחורות, אודם סגול/בורדו/ שחור מאכל אהוב:ברוקולי, ריבה
שתייה אהובה:מים
להקה אהובה:within temptation, xandria, nightwish סרט אהוב:*ראה המלצות* גלידה:לא אוכלים חלבי!! לא מנצלים בע"ח!!
עיר בעולם:פראג
ארץ:פינלנד/שוויץ/גרמניה ברגעים אלו לובש/ת:בגדים
חושב/ת על:שתפוזונע!! מתגעגע/ת ל:טאם טאם
הדבר האחרון ש... קניתי:הקטורת
עשיתי:אכלתי קראתי:צ'ארלי וממלכת השוקולד
האחרון ש... שישן איתך:וואו לא זוכרת חחחחח שחיבק אותך:אסף
שאמר לך שהוא אוהב אותך:טאם טאם ששבר לך את הלב:חסוי!!! בכית עליו:אותו חסוי צחקת עליו:לא היה ולא נברא הצחיק אותך:נוקי
שימח אותך:שי
העליב אותך:אותו אחד ששבר את הלב פגע בך:אותו אחד
מישהו חש דפוס חוזר?
עיצבן אותך:אותו אחד חחח התגעגעת אליו:אותו אחד!! שדיברת איתו בטלפון:שני
שרצית לראות ולא יצא לך:ראיתי את כולם חחחחח
המקום האחרון שביקרת בו:הנמלה
החופשה האחרונה שהייתה לך:זאת שעכשיו- לפני צבא
מי שקרא שיגיד