שאלון שבועי

milkshakit

New member
ואתה חושב ששלי חדשה? ../images/Emo2.gif

אולי מלפני שנתיים (לא שהשתניתי בכלל
).

ilona4ka

New member
שלי

מה השעה:שעה טובה תמונה שלכם:
שם:אילונה גיל:15ומשו מזל: סרטן תאריך לידה:16.7 מסטיק:אורביט קלאסי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי שמץ מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא נירא לי שהיה אחד כזה מה היית משנה בעצמך? חוסר הארגון שלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בליאט.. חחח מה עושה לך טוב? מוזיקה טובה, שיחה עם חברה טובה... הרבה דברים מה מעצבן אותך? אי צדק מה תמיד צריך להיות בכיס? מצת וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? חוכמה? חחח מה הפריט הכי יקר שיש לך? החיים שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אימא עושה קניות... מה היית לוקח לאי בודד? את ווילה ואלו.. חח כאילו שאתם לא היית לוקחים אותו לאי בודד תוכנית טלוויזיה? אוז מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה, ומעשנת כמו סוס איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יש הרבה דברים, זה לא יגמר עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם ישו... חחח סתם, לא יודעת.. איתכם היה יכול להיות נחמד חחח איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב, קיץ, סתיו.. חוץ מחורף הכל איזה חג אהוב עליך? סילבסטר חחח זה לא חג אבל שיהיה האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: רציחה של 10 גופות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא בתדירות גבוהה חיית מחמד: חתולה יפיפיה- ליסה כמה אחים יש לך? אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כשזה קורה, זה קורה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן, אבל לא במובנים של רומנטיקה נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש מהי אהבה בשבילך? שילוב של הרבה רגשות טובים ומוזרים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי.. אני יכולה להישבר בשניה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשאין לי משו שמטריד אותי, שאני צריכה לעשות, שלא נעים לי ממישהו, ודברים כאלו... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים: אין את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לפעמים כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? כשאוהבים מוותרים, אבל כשזה חשוב לי אני עקשנית! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: היה כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? אלוהים אחד על כולם... החיים טובים לדעתך: הם תמיד יכולים להיות יותר טובים לבוש: מה שבא לי איפור: לא הרבה, מייק אפ ומסקרה, בערב מוסיפים משו מאכל אהוב: הכל הכל הכל שתייה אהובה: לא חשבתי על זה אף פעם להקה אהובה: הכי אהובה HIM גלידה: שוקולד עיר בעולם:הלסינקי!! חחחח ארץ: לא החלטתי ברגעים אלו לובש/ת: מכנס ספורט כחול, סריג אפור וריצ'רץ' כחול חושב/ת על:מתי כבר אני מסיימת את הקקה הזה מתגעגע/ת ל: סבתא סבא הדבר האחרון ש... קניתי:סמוקס
עשיתי:עניתי על השאלה הקודמת קראתי: את הסעיף הזה האחרון ש... שישן איתך: החתולה שלי שחיבק אותך: חברה שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך:לא זוכרת ... חחח חברה שלי בטח ששבר לך את הלב:לא נשבר :) בכית עליו:לא בכיתי :) צחקת עליו: על עצמי הצחיק אותך: חברה שלי שימח אותך:אותה אחת העליב אותך:חברה אחרת שלי פגע בך:אותה אחת עיצבן אותך:כנ"ל שדיברת איתו בטלפון:אימא שלי המקום האחרון שביקרת בו: בחניה של הבניינים שליידי חחח החופשה האחרונה שהייתה לך: תהיה... בחרמון.. :) אוי נגמר :) איזו הקלה

ilona4ka

New member
חחחחח לא לקחת ללב בבקשה

סתם אני אוהבת לרדת על שאלונים, כי קראתי כלכך הרבה מהם בחיים שלי... חחחח והוא לא קקה, הוא חמוד חחחח :)

Elpar

New member
../images/Emo2.gif

אני צריך לצאת, כשאני חוזר אני עונה P: ומתחבר למסנג'ר ואת שולחת לי תמונה שלך סוף סוף!!!

../images/Emo7.gif תפוזונע לא העלה ../images/Emo7.gif

מה השעה:17.08 תמונה שלכם:זנות! ששוב יימחק???
שם:קשת גיל:18 וחצי מזל: אריה תאריך לידה:18.8.87 מסטיק:לא לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אופרות
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא זוכרת מה היית משנה בעצמך?כלום באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"חבל" או "באסה" מה עושה לך טוב?מוזיקה
מה מעצבן אותך?אנשים שאומרים "טעות" על דיעה, או כאלו שלא מקשיבים לאחרים מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתח לבית
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לנגן על כינור/צ'לו מה הפריט הכי יקר שיש לך?מממ ממממ לא יודעת
מה נמצא אצלך תמיד במקרר?ריבה
מה היית לוקח לאי בודד?שי
המלצה לסרט:התפוז המכני (קארין בשבילך
), לפני הזריחה, לפני השקיעה, להציל את גילברט תוכנית טלוויזיה?סיינפילד,מכושפות,חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"סולנית על" איך את/ה מתגבר על באסה?מוזקיה
איפה היית רוצה לבקר בעולם?פינלנד/פראג מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אי נימוס עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?שי
איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף. אבל של פינלנד
איזה חג אהוב עליך?חנוכה. נרות
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חלילה
חיית מחמד:אין לי. אבל אני רוצה נחש/ה
כמה אחים יש לך?אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית?חחחחחחחחח כן!!!!!! כל כך כן
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?
כן
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?אמון ואושר שנגרם מהמצאות אחד עם השני את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן. מאוד מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?המון לא יודעת מה את/ה אוהב/ת לעשות?כל מיני מקומות בילוי מועדפים:קריון
את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן. זה נחמד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא רוצה. אני חושבת שכל חד מיוחד בתור מי שהוא ולא צריך לשנות אותו
את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"אנושות סאקס" "אנושות זה דבר נורא!!" האם את/ה מאמינ/ה בה´?בטח! החיים טובים לדעתך:לא לבוש:מחוכים
איפור:מייקאפ בהיר מאוד, עיניים הכי שחורות, אודם סגול/בורדו/ שחור מאכל אהוב:ברוקולי, ריבה
שתייה אהובה:מים
להקה אהובה:within temptation, xandria, nightwish סרט אהוב:*ראה המלצות* גלידה:לא אוכלים חלבי!! לא מנצלים בע"ח!!
עיר בעולם:פראג
ארץ:פינלנד/שוויץ/גרמניה ברגעים אלו לובש/ת:בגדים
חושב/ת על:שתפוזונע!! מתגעגע/ת ל:טאם טאם
הדבר האחרון ש... קניתי:הקטורת
עשיתי:אכלתי קראתי:צ'ארלי וממלכת השוקולד
האחרון ש... שישן איתך:וואו לא זוכרת חחחחח שחיבק אותך:אסף
שאמר לך שהוא אוהב אותך:טאם טאם ששבר לך את הלב:חסוי!!! בכית עליו:אותו חסוי צחקת עליו:לא היה ולא נברא הצחיק אותך:נוקי
שימח אותך:שי
העליב אותך:אותו אחד ששבר את הלב פגע בך:אותו אחד
מישהו חש דפוס חוזר?
עיצבן אותך:אותו אחד חחח התגעגעת אליו:אותו אחד!! שדיברת איתו בטלפון:שני
שרצית לראות ולא יצא לך:ראיתי את כולם חחחחח
המקום האחרון שביקרת בו:הנמלה
החופשה האחרונה שהייתה לך:זאת שעכשיו- לפני צבא
מי שקרא שיגיד

למעלה