כמו ואן דאם!
O olsen cool New member 14/8/05 #18 ../images/Emo103.gifשאלותשובות../images/Emo103.gif כל השאלות על לינדזי לפה
1 12111 מיכל New member 16/8/05 #28 אני.... לא שמעתי אותה שרה אף פעם. אני רוצה לשמוע שיר אחד שלה, כדי לדעת אם בכלל אני יאהב אותה בתור זמרת. חבל לי סתם לקנות דיסק שאני בכלל לא יודעת אם אני יאהב.
אני.... לא שמעתי אותה שרה אף פעם. אני רוצה לשמוע שיר אחד שלה, כדי לדעת אם בכלל אני יאהב אותה בתור זמרת. חבל לי סתם לקנות דיסק שאני בכלל לא יודעת אם אני יאהב.
V verobabe New member 16/8/05 #29 אוקיי אז תורידי בקאזה או באימיול אני ממליצה לך על השירים האלה: Rumors-lindsay lohan Ultimate-LINDSAY LOHAN first-lindsay lohan over-lindsay lohan עם תאהבי את אלה תקני את הדיסק אני אישית אוהבת כמעט את כל השירים מהדיסק ..אז תהני..הדיסק מומלץ בחום
אוקיי אז תורידי בקאזה או באימיול אני ממליצה לך על השירים האלה: Rumors-lindsay lohan Ultimate-LINDSAY LOHAN first-lindsay lohan over-lindsay lohan עם תאהבי את אלה תקני את הדיסק אני אישית אוהבת כמעט את כל השירים מהדיסק ..אז תהני..הדיסק מומלץ בחום
1 12111 מיכל New member 16/8/05 #30 אז זהו שאני לא יכולה לשמוע בשניהם.. יש לי בעיה מכול מה שקשור בקאזה או באימיול רציתי לדעת אם יש למישהו במחשב ושהוא יכול לשלוח לי.
אז זהו שאני לא יכולה לשמוע בשניהם.. יש לי בעיה מכול מה שקשור בקאזה או באימיול רציתי לדעת אם יש למישהו במחשב ושהוא יכול לשלוח לי.
O olsen cool New member 16/8/05 #32 אני מוכנה לשלוח לך 2 שירים מהדיסק הנה מסנג'ר שלי [email protected]
L linorהאחת New member 18/8/05 #35 שאלה דחופה.... תוכלו להגיד לי מה שם השיר של לינדזי מהסרט החדש לה??