היא ג'ינג'ית |: ולא מעצבנת. >>; קיאונה 3> קיאונה/סנטארו לנצחחח~ הם כמו RW/Hr !!~
H Hinamori New member 8/2/06 #25 היא ג'ינג'ית |: ולא מעצבנת. >>; קיאונה 3> קיאונה/סנטארו לנצחחח~ הם כמו RW/Hr !!~
C coral chan New member 8/2/06 #24 הקאסט שלי זה קאסט מיוחד 3: ../images/Emo210.gif לא,סתם,אני צוחקת XD זה הקאסט של כל הכפולים (יוני יעלי ואני XDD)
הקאסט שלי זה קאסט מיוחד 3: ../images/Emo210.gif לא,סתם,אני צוחקת XD זה הקאסט של כל הכפולים (יוני יעלי ואני XDD)
B BlackEyedSpirit New member 8/2/06 #27 מה יש מחר שכולם מדברים עליו ? ;; ולמה אני לא מעודכנת ? ;; ומזה אנימה קון ? ;;
S ShuNka New member 9/2/06 #30 היום יש לאור טאיצ'ו יומולדת ;;~ זה עצוב כי אני לא אלך TTOTT ואנימה קון זה כנס שמתחפשים בו לדמויות מאנימות [מן הסתם] ולא יודעת מה עושים OO;; לא הייתי שם. עדיין. 3<
היום יש לאור טאיצ'ו יומולדת ;;~ זה עצוב כי אני לא אלך TTOTT ואנימה קון זה כנס שמתחפשים בו לדמויות מאנימות [מן הסתם] ולא יודעת מה עושים OO;; לא הייתי שם. עדיין. 3<
N NuShiCieNta New member 9/2/06 #32 לא מתחפשים בו בהכרח ../images/Emo142.gif זה כנס שבו יקרינו פרקים של אנימה, ימכרו מלא דברים של אנימה ויהיו שם מלא אנשים אוהבים אנימה P:
לא מתחפשים בו בהכרח ../images/Emo142.gif זה כנס שבו יקרינו פרקים של אנימה, ימכרו מלא דברים של אנימה ויהיו שם מלא אנשים אוהבים אנימה P:
S shui chan New member 10/2/06 #39 ../images/Emo105.gif../images/Emo208.gif כמה ים צריך כדי להקפיץ? >; @!@!#@!