שלישי S51 MIX

L S Dance

New member
חיברתי אוזניות איזה שמיעה איזה תענוג

יש גם רמקול אבל חיברתי אותו בחיבור הלא נכון אין לי כח להזיז עוד פעם את הספריה..מחר נסדר

Apoca Lypse

New member
מצטער על מה שקרה פשוט לא ציפיתי שזה..

מה שיקרה למה חשבתי שהיא כבר תלך לישון אבל אני לא יכול לשלוט בשעות העבודה של אמא שלי ותאמינו לי הן מוזרות

razaR2

New member
נכון שהשיטה הזאת טובה?

הקבוצה הראשונה שמגיעה ל 16 נצחונות במקום השיטה של שלומי - שני סבבים וצריך פשוט לנצח בשניהם...?! ומה אתם אומרים על ה friendlyfire? אם לא שמתם לב, יכולתם לירות בחברי קבוצה שלכם וזה עושה את המשחק להרבה יותר מעניין ויש הרבה יותר חשיבה קבוצתית.. ומה עם הכסף התחלתי 800 דולר? גם זה עושה את המשחק להרבה מעניין לא?

Ararious

New member
אותי הרג מצחוק איזה קטע שיריתי עלייך

הרגתם אותי פתאום אני רואה אור הרג גם אותך מרוב שריסס חחחחחחחחח או שעשינו rush בלונג וירינו על יואל או שלומי שם אז אביתר ספג איזה ירייה או שתיים פתאום החציל הזה באמצע החיים מסתובב ומתחיל לירות על מי שירה עליו מהקבוצה בקטע הזה כבר ירדו לי דמעות..

L S Dance

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא זוכר מי זה היה אבל כל פעם היה יורה לי ברגל הסתובבתי אליו כמעט גמרתי עליו
או ששמרתי על הפצצה ושמעתי יריות וראיתי ששלומי הרג את אלי אני חושב.. פתאום אני רואה אותך עולה חשבתי אתה שלומי התחלתי לירות עליך בשניה האחרונה עצרתי לפני שהרגתי אותך

למההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למה להרוס?
עד שיוסי בא הצחיק אותי\= הרסת לסיכום ח = ל = ש ! ! !

razaR2

New member
אלי, תגובה מה זה מיותרת ../images/Emo4.gif

הוא לא בא להצחיק, רק לספר מה שקרה ואני לא חושב שהוא בא לרדת עליך כשהוא הזכיר את השם שלך, רק לתאר איך הוא הגיע למצב מסוים. קיצור, תגובות כאלה נגררות למריבות מטופשות, תחסכו לנו את זה.

section51 co il

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רז מתי תבין צא מהבועה שלך כבר

בקשר לשיטה של ה 16 סיבובים כללי סתם יוצרת אפליה בין הקבוצות והופך את המשחק ללא הוגן כי מי שמנצח בסכינים יהיה לו את היתרון על הקבוצה השניה , כי הוא יבחר צד בעל יתרון במפה ומספיק שיצבור פער בניקוד ואז שיגיע הזמן להתחלף לא תהיה הזדמנות שווה לקבוצה השניה להוכיח את עצמה כי כבר יש עליה פער , מסקנה זה שאתה רגיל למשהו אחד לא אומר שהוא יותר טוב ובמקרה הזה בטוח שאין שום צדק שקבוצה שפשוט טובה בסכינים יהיה לה יתרון על הקבוצה השניה במשחק... אנשים לא חייבים לעשות מה שאתה היית רגיל לעשות , הגיע הזמן שתצא מהשק ותלמד דברים חדשים ולא תהיה מקובע באותו בועה שאתה חיי בה, "כך נהוג לעשות" מתי תבין שאצלנו נהוג אחרת קהילה חדשה שתיצור חותם ייחודי שלה

razaR2

New member
לא שאלתי אותך

ולא אמרתי לאף אחד שזה מה שחייבים לעשות וכשאני אעשה מיקס אני כן אחייב לעשות כי מותר לאדמינים לעשות איזה חוקים שהם רוצים. בכל מקרה, שאלתי את הדעה של הקהילה, הם הכי אובייקטיבים, אז כמו שאני לא הבאתי את הטיעון שלי לפה, לא בסדר שאתה הבאת כי זה משפיע על התשובות.

section51 co il

New member
תיקון...

מהרגע שציינת את שמי אוטומטית זה פונה אליי , וטיעון יכול להשפיע על התשובות אך ורק מתי שהוא צודק , אז מצטער שקשה לך להתמודד עם העבודה שהצד של המטבע שאני מציג הוגן יותר משלך ואכן כן שאתה תהיה אדמין במיקיס תעשה מה שאתה רוצה במיקס כי זה אחד הזכויות שאני הגדרתי לאדמינים בזמן שימוש במיקסים ...

razaR2

New member
שמע, אף אחד חוץ ממך לא אמר שהשיטה שלך

יותר הוגנת, אז אל תשלול את שלי, אף אחד לא אמר על אף אחד מהצדדים שום דבר. וציון השם שלך היה כדי לשייך עמדה לבן אדם, אני לא פניתי אלייך, יש הגדרה מאוד ברורה לפנייה אל בן אדם. וטיעונים משפיעים על החשיבה של הבן אדם, כמו שאנשים שרצים לראשות גוף מסוים, הם זורקים המון טיעונים למה עדיף לבחור בהם, זה ממש לא בטוח נכון, אבל זה גורם לבוחרים לחשוב על העמדה ובגלל שאני לא הצגתי טיעונים ואתה כן, זה יגרום לאנשים לחשוב רק על העמדה שלך ומה שאני רוצה הוא שהם יחשבו איך היה להם במיקס לעומת הטורנירים האחרונים לפי ההתנסות במשחקים ולא לפי טיעונים שמוצגים להם בעיינים. בכל מקרה, נראה כאילו הדיון הזה הוא רק בינינו, אבל אני אשמח אם תגיב לי כי במסנג'ר אין לי כוח לחפירות שלך

למעלה