../images/Emo41.gifפרק 45- "הגומל"../images/Emo41.gif
אז ככה.... לדעתי היה פרק טוב. הרבה יותר טוב מהקודם... לגבי רפי, אני לגמרי מסכימה עם מורי, לגבי זה שהוא סוף סוף עומד על דעתו.... ואומר מה שיש לו לומר !!!
משום מה... לא כ"כ אהבתי אתמול את דנה ברגר.... למרות שלא היה לה אתמול תפקיד רציני.... ויואל... אההההה.... יואל. כזה חמוד. כרגיל. וכל כך ריחמתי עליו עם הקטע של הספארי. ו... אני לא יודעת למה, כשעומר רץ אליו בספארי, ירדה לי דמעה. <משום מה כל פרק יורדות לי דמעות... גם אם הוא לא כ"כ עצוב...
> אוףףף !!! אני שונאת את אדי ! סליחה.... דן אקריש... היו כמה קטעים אתמול בפרק שהיו, איך לומר... דיי מביכים... הייתי אומרת. כמו הקטע עם אלה-אלון והשמיים ואלה בחדר החשוך שפתאום ראתה את רפי... זה בכלל היה גרוע לדעתי והזכיר לי טלנובלות סוג ז' שפתאום מישהו מדמיין משהו וגם אנחנו יכולים לראות את מה שהוד מדמין..... עוד קטע שדיי עיצבן אותי היה עם... אורנה פיטוסי. סליחה, "המלאך, אורנה פיטוסי". משום מה גם זה עיצבן אותי, כל הקטע שהיא לא נתנה לו לראות אותו. למרות שאני יודעת... "זה כל הקטע" ! טוב... זהו. אההה, כן... איך שכחתי- דניאלה ! מקסימה מתמיד !!! אין ספר שהיא באיזשהו מקום הדמות הכי בוגרת, הכי מציאותית... מתה עליה ! בשיחה שלה עם אלה... ממש אהבתי אותה ! זהו... אני חושבת. ו... שוב לא היה את דורון בפרק ! אני כבר מחכה לראות אותו !