שרשור הפרק השבועי

../images/Emo103.gifשרשור הפרק השבועי../images/Emo103.gif

אני יפעת, בת 17, וגם אני רוצה לעשות את אלון אבוטבול
אלה מעצבנת
שרשרו לפה חוויות אחרי הפרק..

יפעתיייי../images/Emo99.gif והנה דעתי על הפרק

אממ קודם כל
ליפעתוש דבר שני אלון שלי !!
אז קחי מספר !! מקסימום נלך ביחד ..
דבר שלישי הפרק :
עשה לי את הפרק ~> נו זה הרי ברור רפי
זה היה הפרק שלו !! סוף סוף הוא עמד על שלו אמר לאלה את כל מה שהוא רוצה לומר לה באמת והראה לי מי הבוס ל 10 דק' עד שהוא הבין שהיא ממש צודקת !!
תלך הבייתה ! בבקשה ~> אלון !! אלוהים הוא מעיק !!
משבצת מה קשור ~> המלאכית! אמנם קטע מהמם סצינה חזקה ביותר לדעתי אבל קצת מוגזמת מידי .. ובקיצור : פרק טוב !! אהבתי את הקטע שרפי צווח על אלה שהיא זונה ושהיא שתלם על זה..

../images/Emo41.gifפרק 45- "הגומל"../images/Emo41.gif

אז ככה.... לדעתי היה פרק טוב. הרבה יותר טוב מהקודם... לגבי רפי, אני לגמרי מסכימה עם מורי, לגבי זה שהוא סוף סוף עומד על דעתו.... ואומר מה שיש לו לומר !!!
משום מה... לא כ"כ אהבתי אתמול את דנה ברגר.... למרות שלא היה לה אתמול תפקיד רציני.... ויואל... אההההה.... יואל. כזה חמוד. כרגיל. וכל כך ריחמתי עליו עם הקטע של הספארי. ו... אני לא יודעת למה, כשעומר רץ אליו בספארי, ירדה לי דמעה. <משום מה כל פרק יורדות לי דמעות... גם אם הוא לא כ"כ עצוב...
> אוףףף !!! אני שונאת את אדי ! סליחה.... דן אקריש... היו כמה קטעים אתמול בפרק שהיו, איך לומר... דיי מביכים... הייתי אומרת. כמו הקטע עם אלה-אלון והשמיים ואלה בחדר החשוך שפתאום ראתה את רפי... זה בכלל היה גרוע לדעתי והזכיר לי טלנובלות סוג ז' שפתאום מישהו מדמיין משהו וגם אנחנו יכולים לראות את מה שהוד מדמין..... עוד קטע שדיי עיצבן אותי היה עם... אורנה פיטוסי. סליחה, "המלאך, אורנה פיטוסי". משום מה גם זה עיצבן אותי, כל הקטע שהיא לא נתנה לו לראות אותו. למרות שאני יודעת... "זה כל הקטע" ! טוב... זהו. אההה, כן... איך שכחתי- דניאלה ! מקסימה מתמיד !!! אין ספר שהיא באיזשהו מקום הדמות הכי בוגרת, הכי מציאותית... מתה עליה ! בשיחה שלה עם אלה... ממש אהבתי אותה ! זהו... אני חושבת. ו... שוב לא היה את דורון בפרק ! אני כבר מחכה לראות אותו !

תיקונים....

"נתנה לו לראות אותו" = נתנה לו לראות אותה "מה שהוד מדמיין"= מה שהוא מדמיין....

Nino Schibetta

New member
יעלי...

איך יכול להיות שהפרק היה טוב מבחינתך אם דורון לא הופיע בו בכלל ?

דאההההההההה

חחח... לא זיהית את הקול ?!? סליחה אם לא שמתי
מקודם.... כי לא חשבתי שזה ספוילר... זה היה דיי ברור.

מאור 87

New member
../images/Emo12.gif שלחתי תגובה אתמול..

משום מה היא לא מופיעה.. בקיצור.. הפרק היה נחמד לדעתי, למרות שהפרק היה ממש יבש יחסית לעונות שקדמו לו. אני לא מבין מה אלה עשתה בפרק הקודם שעכשיו פתאום כולם עוזבים אותה..
מסכנה! יואל גם מסכן..
דניאלה הייתה חמודה מתמיד..
ושירה מפחידה!! מה זה הקול הזה??
שתפסיק עם הסיגריות, ומהר!

גם אני שלחתי...

הודעות אתמול... וכלום לא התקבל....
מה אלה עשתה בפרק הקודם שעכשיו פתאום כולם עוזבים אותה?!? רפי אולי היה בבית חולים והיא שכבה <הייתי כותבת מילה אחרת, אבל אולי היו מוחקים לי את ההודעה...> לה עם אלון ואח"כ אמרה לרפי שהיא אוהבת את אלון.... קצת קשה לשכוח את זה. ולסלוח.... אבל האמת... זה בדיוק מה שרפי עשה לה... בעונה השניה. <או הראשונה...>

מאור 87

New member
אה וואלה? ../images/Emo12.gif זה באמת לא יפה..

כי פשוט לא ראיתי ת'פרק הקודם..

אני מרגישה בערוץ תכלת..

יותר מדי מוטיבים דתיים לדעתי.. זה התחיל עם אבי לוי[?] חבר של רפי ואשתו בעלת השם היפה [
], ועכשיו שוב.. ז"א, לדעתי ניצלו כבר את הקטע הדתי, וזו שטות לחזור עליו, מה גם שרפי אמור להיות הגבר המגעיל, זה שכולן רוצות אבל יודעות שהוא יעשה להן רק רע? להחזיר אותו בתשובה זה
לדעתי..
אבל דרור קרן מתוק מתמיד
.. וזה באמת היה עצוב מה שהיה אתמול בגן החיות
אגב, מישהו יודע מה עם דורון ואשתו? לא יזכירו אותם בכלל..? |:

Gods Wave

New member
מסכימה, לגבי רפי

אין טעם שהוא יחזור בתשובה פסדר, שיצא עם אורנה פיטוסי, אבל שלא יחזור בתשובה!

D i D i 1 5

New member
דעתי על הפרק השבועי

יואל היה..מקסים, גם אני הזלתי דמעה. ורפי! סוף סוף אמר את מה שהוא היה חייב להגיד לאלה, כל הכבוד, נהנתי מאוד מהקטע הזה. ולא יודעת, בניגוד לעונה הקודמת-אני די מחבבת כאן את שירה.

Nino Schibetta

New member
סיכום הפרק מבחינתי

טוב... אז כתבתם כמעט הכל על הפרק כאן מה שנותר לי זה רק לסכם ב2 הקטעים שהכי אהבתי. קודם כל *המשפט* של הפרק : "את הזונה, בת זונה ואת תשלמי על זה !!!"
והקטע השני שאני אישית אהבתי במיוחד... כשהשותפה של דניאלה אומרת לה : "לכי על זה", דניאלה מוציאה לשון כזאת החוצה
אחחחח...איזו רומי מקסימה

דילמה

מיזו האישה מאחורי הוילון? לא אמרו אבל היה לה קול כמו של יעל אבקסיס. למה היא "ברחה"? חוץ מזה, לדעתי אחד הפרקים היותר טובים מונולוגים פשוט מעולים

../images/Emo58.gifוהאישה מאחורי הוילון....

ואפילו אפשר כבר לראות את זה בפרומואים של שבוע הבא.... אורנה פיטוסי

qt1

New member
מישהו מוכן לכתוב מה היה בפרק?

פליזזזז? אני לא ליד טלוויזיה או מחשב מיום שבת , מחר אני אתעדכן לגבי הכל , בינתיים אם מישהו יכול לכתוב תקציר ארוך
של כל מה שהיה בפרק שפספסתי, אז תודה
את הראשון ראיתי מה היה בגן חיות עם יואל ומה אתם כותבים על אלה שנעזבה ומה היה עם רפי? ובכלל מה היה? תהיו נשמות ותכתבו? תודה , ביי LOVE U

למעלה