שרשור הפרק השבועי

qt1

New member
אהההההמממ../images/Emo35.gifמה היה בפרק../images/Emo105.gif

מישהו מוכן לתת תמצות של מה שהפסדתי פליז? מק
איפה אתם???

D i D i 1 5

New member
אפשר לנסות, לא מובטח שיהיה טוב..חח

טוב, הפרק מתחיל כשאלון ואלה שוכבים על המיטה ומסתכלים על התקרה, ומדברים על כל מני..ואלה עושה לאלון דבר כזה שעוצמים את העיינים ואפשר לראות את העננים דרך התקרה-קטע לא מוצלח במיוחד לדעתי טוב מכאן, לא זוכרת בדיוק את הסדר, אבל דברים שקרו: יואל בא לבית של אשתו בשביל לקחת את עומר, הוא לא שם כי החבר שלה ששכחתי את שמו לוקח אותו לגן חיות, יואל מעוצבן כי הוא הבטיח לעומר לקחת אותו ובכלל סיפר לו המון על חיות ועשה את "עבודת הההכנה" בהמשך רואים את יואל מגיע לגן החיות לקחת את עומר ללונה פארק, אחכ כשהם חוזרים לדירה של רפי רואים שעומר לא מרגיש טוב ושיש לו חום, ויואל אומר שהוא חרא של אבא או משו בסגנון. אלון ואלה רוצים לעבור לגור ביחד, זה רעיון של אלה אם אני זוכרת נכון ואלון אומר לה שהוא יעבור אליה רק אחרי שהיא תסדיר עניינים עם רפי, אז היא הולכת לדבר איתו על ליה ובכלל ואחרי שהיא מסיימת לומר את מה שהיא רוצה שיהיה (מפגש שבועי בינהם, שיודע מראש על לקחת את ליה) הוא אומר לה ש:"את הזונה, בת זונה, ואת תשלמי על זה" או משו בסגנון, ושאם לא הייתה ליה הוא לא היה מתקרב אליה כי היא דוחה אותו. השותפה של דניאלה עושה מסיבה ומזמינה אותה לבוא והן מתחילות לדבר על בחורים וזה. רפי כמעט נדרס כשהוא מדבר עם יואל והנהג שכבמעט דרס אותי מתעצבן אליו ואומר לו לברח הגומל, הוא הולך לבית כנסת ועושה זאת בעזרת מישהי שהוא לא רואה, היא כמו מלאך ואז נעלמת. \חייבת לזוז, אם משהו לא ברור תשאלי.

qt1

New member
תודה דידי../images/Emo45.gif

מה שירה אמרה ליואל כשהוא לא מוצא את עומר? את כותבת שיואל לקח את עומר מאדי בגן החיות? אם כן, איך אדי התנהג? למה יואל אומר שהוא אבא חרא? כשאלה הולכת לדבר עם רפי היא הולכת לבית של יואל? רפי יודע שהיא מגיעה או שהיא מגיעה בהפתעה? ואיך הדברים מתגלגלים לדיבור העצבני של רפי? מה היה לפני הזונה בת זונה? רפי כמעט נדרס כשהם הולכים בכביש? דניאלה פוגשת בחורים חדשים או רק את השותפה? שוב תודה שבת שלום

מאור 87

New member
תשובות..

- שירה אמרה ליואל שזה לא כל כך נורא, ושיהיו לו הרבה הזדמנויות לקחת את עומר למקומות אחרים. - וכן, יואל לקח את עומר מאדי בגן החיות, אבל בידידות.. אדי נתן לו את עומר בשמחה. - יואל אומר שהוא אבא חרא כי הוא הבטיח לעומר שהוא יקח אותו לגן חיות, ובסוף עומר לא חיכה לו והעדיף ללכת עם אדי.. - אלה קבעה עם רפי בבית קפה, וכאן הייתה הסצינה החזקה של הפרק! דידי! תיארת את זה כאילו זאת סתם שיחה רגילה.. זאת הייתה סצינה חזקה, ואלה אמרה לרפי שהיא רוצה שהם ייפגשו פעם בשבוע לחצי שעה כדי לדבר על ליה ולהסתנכרן (במילותיה של אלה). רפי אמר שהוא מוכן, אבל שהוא עושה את זה רק בשביל ליה, כי הוא לא היה מוכן להיפגש עם אלה בשביל שום סיבה אחרת. הוא אמר, אם אני זוכר נכון, שהפרצוף שלה מגעיל אותו (איך אפשר?
) ושהריח שלה דוחה אותו, ושהוא לא יכול לסבול אותה על זה שהיא הפרידה בינו לבין ליה. אז אלה עונה לו על זה: "אתה כזה בן זונה רפי" אז הוא ענה לה: "את הזונה, את בת זונה ואת תשלמי על זה ביוקר!".. - וכשרפי כמעט נדרס זה כבר היה כשהוא היה לבד, הוא חזר הבייתה לבד והוא בדיוק דיבר עם יואל בפלאפון.. - דניאלה לא פגשה אף אחד חדש עדיין.. שבת שלום..

qt1

New member
מוציא אגרסיות הבחור../images/Emo6.gif

מה זה להסתנכרן? גם מגעילה אותו וגם לא מריחה לו מי יודע מה , בקיצור הוא למד לשנוא אותה כמו שהוא למד לאהוב אותה. למה הוא בן זונה? כי הוא חושב שהיא מגעילה,מסריחה ובלתי נסבלת? אני מנסה להיזכר איפה הם הכירו ולא מצליחה יאללה אני הולכת לישון , עשיתי לי מרתון סרטים עם חבר'ה ועכשיו זמן לשון
סלאמת ותודה

מאור 87

New member
אז ככה..

להסתנכרן זה להתעדכן אם אני לא טועה..
להתעדכן בקשר לליה.. רק אלה מסוגלת להשתמש במילה הזאת הא??
וכן, היא קראה לו בן זונה על איך שהוא דיבר אליה.. רפי ואלה? אני דווקא זוכר איפה הם הכירו..
זה היה באיזה בית מלון שרפי צילם שם כל מיני דברים בלובי, ובדיוק אלה עברה שם והוא צילם אותה, ואז היא שמה לב והתחילה לדבר איתו, או משהו כזה!

qt1

New member
מצד אחד היא אומרת "להסתכרן"

מצד שני בן זונה, לא יפה!!! אם מישהו היה אומר לי שאני מגעילה אותו מסריחה ושהוא לא סובל אותי הייתי אומרת לו F.O והולכת... גם לי זכור משהו עם בית מלון באסה שאני לא זוכרת הכל ושלא הקלטתי. אתמול היה סרט של ואן דאם ואלון אבוטבול משחק את אברהם שם, הוא כזה צעיר והאנגלית שלו ממש מצוינת , זו הפעם הראשונה שאני רואה אותו לא בשבתות וחגים , אומנם לא להרבה זמן כי זיפזפתי לסרט אחר ,אבל אהבתי את מה שראיתי בהחלט! לא רק חיצונית אלא גם המשחק שלו שם מאוד מתאים לו .
יש מחר עוד פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יה

למעלה