שאפוווווו לך../images/Emo47.gif- כל הכבוד שפתחת את השרשור
אני הייתי עצלנית מידי
: מה שלומך? לא רע בכלל, במצב רוח טוב
השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? מהר כרגיל בשנה זו, תקלטו שעוד שבוע והסמסטר הראשון לשנה זו נגמר, עוד סמסטר אחד ומתחילה סטאז'
ואיך הוא היה באופן כללי? שבוע נחמד
היום הכי טוב בשבוע שלך היה....: היום היה יום מאוד נחמד, פגשתי חברה וירטואלית שהפכה לחברה אמיתית, ובילינו ביחד כאילו אנחנו מכירות כבר שנים והתגעגעתי לכל הקטע הזה של לצאת עם חברות, לייעץ, לספר, לשתף. זה היה חסר לי.
והכי גרוע? הרבה מטלות מהלימודים והחשק קצת ירד
האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? הבחור שלצידי
- תומך, איכפתי ואפילו מוכן לצבוע ליצנים עבורי כשצריך ללימודים
. קניית השבוע: קניתי חולצה מהממת קרוב לבית, קצת יקרה אבל היא מאוד מיוחדת. והדבר הכי מוצלח שעשית השבוע: הממ... אין הנחתום מעיד על עיסתו
. אבל אני מניחה שמשהו שכתבתי לעיתון של הסמינר שקשור גם לפורום השני שאני מנהלת. משהו שאתה מתחרט עליו? שהתקשרתי לאחותי- בשביל מה לטרוח ולקבל בשיחה של 2 דקות ביקורת מעצבנת ומגעילה... הדבר הכי טעים שאכלת השבוע (מי הכין?)? הממ... לא יודעת... לא אכלנו משהו מיוחד. המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: שאני אדם מיוחד במינו, וזאת מחמאה ענקית מבחינתי בגלל שזאת פעם ראשונה שלקחתי את זה לכיוון חיובי ולא שלילי, כי אצלי מיוחד= רע. ציטוט השבוע? "אתה תשן בסלון אם לא תפסיק!"- האיום התמידי שלי שאני מאיימת בצחוק כמובן על הבחור כל פעם שהוא עושה משהו שלא אוהבת
ספר/סרט/שיר השבוע: המורה/פרנק מקורקט או משהו כזה- ספר ביוגרפי על החיים כמורה צעיר. למדנו כמה קטעים מהספר בשיעור פדגוגיה שנה שעברה ובא לי היה לקרוא הכל אז קניתי לפני חודש במבצע של צומת ספרים. הדבר הכי מצחיק/תמוהה/משמח שקרה השבוע: המממ.... לא עולה לי משהו ספציפי. הדבר הכי עצוב/קשה/רע שקרה השבוע: לא ממש היו כאלה. תוכניות לסופשבוע? בעיקר לבלות עם הבחור, לעשות ביקורי הורים, ללמוד למבחן, לבנות פעילויות לעבודה המעשית. שאלת השבוע - באיזה סרט אתם הכי אוהבים לצפות עם האחים שלכם? עם אחותי תמיד אני הולכת לסרטים, ככה היא לא תתן לי ביקורת היא תהיה עסוקה בלצפות בסרט
, תמיד אנחנו הולכים לקומדיות. אין לנו משהו ספציפי שאנחנו רואות תמיד.