שרשור סופ"ש

maiky17

New member
../images/Emo103.gifשרשור סופ"ש../images/Emo103.gif

נקודות האור של השבוע, ולפחות נקודה אחת שקשורה לאחים/ות
חוץ מזה... מה שלומך? השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? ואיך הוא היה באופן כללי? היום הכי טוב בשבוע שלך היה....: והכי גרוע? האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? קניית השבוע: והדבר הכי מוצלח שעשית השבוע: משהו שאתה מתחרט עליו? הדבר הכי טעים שאכלת השבוע (מי הכין?)? המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: ציטוט השבוע? ספר/סרט/שיר השבוע: הדבר הכי מצחיק/תמוהה/משמח שקרה השבוע: הדבר הכי עצוב/קשה/רע שקרה השבוע: תוכניות לסופשבוע? שאלת השבוע - באיזה סרט אתם הכי אוהבים לצפות עם האחים שלכם?

maiky17

New member
סופשבוע ../images/Emo6.gif

מה שלומך?
השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? וואו, השבוע טס ואיך הוא היה באופן כללי? סבבה היום הכי טוב בשבוע שלך היה....: אתמול
והכי גרוע? שלשום האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? האנשים ששילמו לי טיפ בעבודה
קניית השבוע: אוכל סיני? והדבר הכי מוצלח שעשית השבוע: מבחן בסוציו משהו שאתה מתחרט עליו? האוכל הסיני הדבר הכי טעים שאכלת השבוע (מי הכין?)? ארוחת צהריים מעולה של אמא המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: אמרו לי שיש לי עיניים מהפנטות
ציטוט השבוע? "יש לך עיניים... ממש... מהפנטות"
ספר/סרט/שיר השבוע: הספר היחיד שראיתי השבוע היה 006 של בני גורן הדבר הכי מצחיק/תמוה/משמח שקרה השבוע: קיבלתי 100 בבוחן בערבית
הדבר הכי עצוב/קשה/רע שקרה השבוע: היה די קשה בעבודה. חמש שעות ברצף עם מגשים ענקיים ועמוסים בטירוף תוכניות לסופשבוע? היום מתמטיקה, וממחר ערבית ותנ"ך
שאלת השבוע - באיזה סרט אתם הכי אוהבים לצפות עם האחים שלכם? אלאדין
בכל פעם אנחנו מגלים מחדש כמה זה מצחיק. למשל: איך הם עברו חצי עולם, עד לסין, בשתי דקות בערך? התשובה המתבקשת היא שהם שרו, וזה העביר להם את הזמן
סופשבוע מקסים לכולם

אולי תשימי תמונה של העיניים שלך../images/Emo35.gif

תעירי קצת את הפורום שלנו..
על ה- 100 בערבית.. בכיתה י' קיבלתי ציון סופי 32, ומאז לא התקרבתי למקצוע הזה
הוא לא ממש בשבילי
ו
עם שאר המבחנים..
את מאמינה לי שבחיים לא ראיתי אלאדין
בושותבושות

maiky17

New member
הייתי שמה...

...אם תפוזבל לא היה שונא את התמונות שלי
תודה רבה
גם אני לא מתה על ערבית, אבל הגברתי כי בא לי על מודיעין
באמת בושות. רוצי עכשיו ותראי אלאדין. זה הסרט הכי טוב של דיסני, אפילו יותר מהשרקים למיניהם

למה שונא../images/Emo35.gif

שאני אלך לטפל בו
העיקר שהערבית עושה לך טוב
רצה.. רצה.. מהההה..

maiky17

New member
לא לא לא לא לא../images/Emo31.gif

אלאדין מקום ראשון, ורק אז מלך האריות. מקום שלישי - פיטר פן

חומד, איך אני אגיד את זה בעדינות?

את ממש ממש טועה. מלך האריות זה לא רק הסרט הכי טוב של דיסני אלא אחד הסרטים הטובים בכלל. וחבל על הויכוח, הרי זה ברור שמלך האריות מנצח.

maiky17

New member
../images/Emo202.gifאני מצטערת

אבל את לגמרי, לגמרי טועה. אלאדין הוא המלך [והוא גם ממש דומה להראל סקעת, אבל עזבי] - מלך האריות מגיע במקום שני וקרוב אחריו. אלאדין לוקח - גם בשירים וגם מבחינת הסרט. והוא הסרט היחיד של דיסני שבו התרגום לעברית לא נוראי.

יש לך עוד הרבה מה ללמוד

1. זה שאלאדין דומה להראל סקעת כבר מוריד אותו כמה מקומות למטה. 2. מלך האריות זה הסרט הטוב ביותר 3. סרט דיסני עם הדיבוב הכי פחות נוראי זה בת הים הקטנה. 4. הפסקול של מלך האריות זה הפסקול הכי יפה שיצא יש בו שירים עם מסר. 5. למלך האריות יש פיסת כבוד בתור הסרט המצוייר האחרון שצוייר ביד. רק זה נותן לו מעמד של כבוד. 6. מלך האריות זה סרט דיסני היחיד שהוא סיפור מקורי (עם קצת דמיון להמלט אבל בכל זאת). 7. אל תתוכחי עם מבוגרים יותר, הם תמיד צודקים כשהם אומרים שמלך האריות טוב יותר (אולי שמישהו כבר יתמוך בי...)

maiky17

New member
כן אתווכח!

1. טוב, אין לי מה להגיד נגד זה. 2. אלאדין הכי טוב 3. לבת הים הקטנה יש דיבוב מזעזע 4. שוב - אלאדין 5. אלאדין 6. אלאדין... 7.אלאדין! [אוף שוב, העניין של הגיל? אשמתי שאני הכי צעירה בפורום?
]

טוב, מרימה ידיים

ניסיתי לעזור ולפקוח את עינייך. אבל את מסרבת. יבוא יום ותגדלי ותביני שמלך האריות זה הסרט הכי טוב בכל הזמנים...

sweet148

New member
חחח הרגת אותי עם התשובה האחרונה חחח

ובאמת אין כמו האוכל של אמא
וכל הכבוד על המבחן יותר נכון הציון בערבית אני לא לומדת ערבית

שאפוווווו לך../images/Emo47.gif- כל הכבוד שפתחת את השרשור

אני הייתי עצלנית מידי
: מה שלומך? לא רע בכלל, במצב רוח טוב
השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? מהר כרגיל בשנה זו, תקלטו שעוד שבוע והסמסטר הראשון לשנה זו נגמר, עוד סמסטר אחד ומתחילה סטאז'
ואיך הוא היה באופן כללי? שבוע נחמד
היום הכי טוב בשבוע שלך היה....: היום היה יום מאוד נחמד, פגשתי חברה וירטואלית שהפכה לחברה אמיתית, ובילינו ביחד כאילו אנחנו מכירות כבר שנים והתגעגעתי לכל הקטע הזה של לצאת עם חברות, לייעץ, לספר, לשתף. זה היה חסר לי.
והכי גרוע? הרבה מטלות מהלימודים והחשק קצת ירד
האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? הבחור שלצידי
- תומך, איכפתי ואפילו מוכן לצבוע ליצנים עבורי כשצריך ללימודים
. קניית השבוע: קניתי חולצה מהממת קרוב לבית, קצת יקרה אבל היא מאוד מיוחדת. והדבר הכי מוצלח שעשית השבוע: הממ... אין הנחתום מעיד על עיסתו
. אבל אני מניחה שמשהו שכתבתי לעיתון של הסמינר שקשור גם לפורום השני שאני מנהלת. משהו שאתה מתחרט עליו? שהתקשרתי לאחותי- בשביל מה לטרוח ולקבל בשיחה של 2 דקות ביקורת מעצבנת ומגעילה... הדבר הכי טעים שאכלת השבוע (מי הכין?)? הממ... לא יודעת... לא אכלנו משהו מיוחד. המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: שאני אדם מיוחד במינו, וזאת מחמאה ענקית מבחינתי בגלל שזאת פעם ראשונה שלקחתי את זה לכיוון חיובי ולא שלילי, כי אצלי מיוחד= רע. ציטוט השבוע? "אתה תשן בסלון אם לא תפסיק!"- האיום התמידי שלי שאני מאיימת בצחוק כמובן על הבחור כל פעם שהוא עושה משהו שלא אוהבת
ספר/סרט/שיר השבוע: המורה/פרנק מקורקט או משהו כזה- ספר ביוגרפי על החיים כמורה צעיר. למדנו כמה קטעים מהספר בשיעור פדגוגיה שנה שעברה ובא לי היה לקרוא הכל אז קניתי לפני חודש במבצע של צומת ספרים. הדבר הכי מצחיק/תמוהה/משמח שקרה השבוע: המממ.... לא עולה לי משהו ספציפי. הדבר הכי עצוב/קשה/רע שקרה השבוע: לא ממש היו כאלה. תוכניות לסופשבוע? בעיקר לבלות עם הבחור, לעשות ביקורי הורים, ללמוד למבחן, לבנות פעילויות לעבודה המעשית. שאלת השבוע - באיזה סרט אתם הכי אוהבים לצפות עם האחים שלכם? עם אחותי תמיד אני הולכת לסרטים, ככה היא לא תתן לי ביקורת היא תהיה עסוקה בלצפות בסרט
, תמיד אנחנו הולכים לקומדיות. אין לנו משהו ספציפי שאנחנו רואות תמיד.

maiky17

New member
../images/Emo9.gif

מסכימה - את אכן מיוחדת במינך, ואך ורק לכיוון החיובי [שלא יהיה שום ספק בנוגע לכך!]

../images/Emo23.gif

"מוכן לצבוע ליצנים עבורי כשצריך ללימודים.." זה היה מצחיק בפעם הראשונה וזה מצחיק גם בפעם השניה
חמוד מצידו..
אני מבינה מה זה להתגעגע לחברה הזו שאת מתארת.. אבל הנה, עכשיו שנפגשת איתה - את חושבת שזה משהו שימשיך לקרות
סופ"ש נפלא שיהיה

למעלה