שרשור סופ"ש

כן, בהחלט ../images/Emo9.gif

נראה שהיה חיבור טוב מבחינת שתינו
עכשיו אנחנו זוממות לעשות דאבל דייט

sweet148

New member
תתחדשי על החולצה../images/Emo13.gif

ונחמד לך היה השבוע,מקווה שימשיך

סיכום השבוע שלי../images/Emo37.gif|../images/Emo41.gif

מה שלומך? מעולה
תודה ששאלת, ואת
השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? אני חושבת שהוא עבר על גבול הבינוני-לאט
ואיך הוא היה באופן כללי? מממ... עוד שבוע
היום הכי טוב בשבוע שלך היה....: אתמול
עשו לי ביקור פתע שמח במיוחד
והכי גרוע? אתמול.. משהו שאחותי אמרה אחרי שנפתחתי בפניה וקצת הוריד לי את החשק לכל היום
האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? החיילת שהפתיעה אותי
קניית השבוע: לא ממש קניתי משהו..
והדבר הכי מוצלח שעשית השבוע: הצבתי לעצמי משימה ועמדתי בה כמו ילדה גדולה
משהו שאתה מתחרט עליו? משהו שעשיתי למרות שידעתי שלא כדאי לי
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע (מי הכין?)? הספגטי שאמא הכינה
הכי מוצלח בעיר
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: שהתגעגעו אליי
[מה, זו גם מחמאה, לא
]
ציטוט השבוע? "שום דבר לא ידוע, לא שנה, לא שבוע.. יש לנוע, לנוע.. ולחשוב שהייתי יכול - לחזור על הכל, אבל בן אדם... זה קורה.."
ספר / סרט / שיר השבוע: מרתון "חברים" - עונה ראשונה
הדבר הכי מצחיק / תמוהה / משמח שקרה השבוע: השבוע כל פעם שדיברתי על חבר שלי או באתי להתקשר אליו - הוא הקדים אותי והתקשר
הדבר הכי עצוב / קשה / רע שקרה השבוע: חזרה לי הדלקת באוזניים והצטרכתי לקחת שוב אנטיביוטיקה
אגב שירי, איך את מרגישה
תוכניות לסופשבוע? התיכנון להיות אצל ההורים של החבר אבל הוא עדיין לא יודע שאני מתכננת משהו אחר
שאלת השבוע - באיזה סרט אתם הכי אוהבים לצפות עם האחים שלכם? אנחנו לא רואים טלויזיה בשבת, אבל אם ניהיה אצלי, אז בטח נשב כולם בסלון.. אולי נשחק טאקי
הודגש באמצעות מדגישומטיק
רבה מאיוש
היה כיף..

sweet148

New member
ואיי איך היה לך כוח לשים מלא סמיילים חח?

גם לך היה שבוע ממש נחמד:) ותרגישי טוב! איך את מרגישה עכשיו?

אני מכורה לסמיילים של תפוז../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

זוכרת את כולם בע"פ ויש לי את הפייבוריטים שלי
למעשה אני לא יכולה לכתוב הודעה מבלי להשתמש באייקון
אני מרגישה עכשיו הרבה יותר טוב,

sweet148

New member
חחח סבבי לך זה ממש כייף לראות הודעות עם מלא

אייקונים וצבעוניות למרות שלי אין כוח
יש רק את הבסיסיים שאני יודעת בע"פ חחח... רפואה שלמה

sweet148

New member
ללא נושא

מה שלומך? בסדררר:)))))) השבוע עבר מהר/בינוני/לאט?בינוני ואיך הוא היה באופן כללי?מעולההה היום הכי טוב בשבוע שלך היה....:כל ההימייםםם והכי גרוע?בימים שלומדים הסטוריהה איכסהה האדם שעשה לי את השבוע, ולמה?כולם כייף היה לי השבוע,בית ספר צחוקים קניית השבוע:אין והדבר הכי מוצלח שעשית השבוע:קיבלתי 100 בבוחן במתמטיקה 98 באנגלית גם בוחן ו98 במתמטיקה גם בוחן ובמבחן במתמטיקה 98 גם ובלשון מבחן קיבלתי 86 :): משהו שאתה מתחרט עליו?שאני מתעצלת ללמוד למבחן בהיסטוריה הדבר הכי טעים שאכלת השבוע (מי הכין?)?האוכל של אמא המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: שאני אינטיליגטית מאוד ומאוד אוהבת ללמוד את המקצוע והיחידה שמקשיבה [במגמה של אומנות]:)) ציטוט השבוע? אין ספר/סרט/שיר השבוע: שיר שיש בו הרבה את המילה YOU אבל אני לא מכירה את השם... הדבר הכי מצחיק/תמוהה/משמח שקרה השבוע: לא זוכרת עבר מהר.. הדבר הכי עצוב/קשה/רע שקרה השבוע:אין:) תוכניות לסופשבוע?ללמוד לאנגלית:(( שאלת השבוע - באיזה סרט אתם הכי אוהבים לצפות עם האחים שלכם?קומדיהה

ח'ברה, יש פה גאון../images/Emo70.gif../images/Emo22.gif

איזה ציונים
סחטיין עליך
מה את לומדת במגמת אומנות
אני למדתי תולדות האומנות, גם את

sweet148

New member
כן תולדות האומנות זה בעיוני ובמעשי ציור פיסול

וכל מיני..:) כל הציונים האלה אחרי למידה של יומיים חחח:) ועוד שנה שעברה חצי מהלימודים לא הייתי והייתי מקבלת יחסית גבוה לשאר הכיתה,עכשיו אני בין הגבוהים!:) שזה נורא כייף חחח:)

שנאתי את המקצוע הזה../images/Emo5.gif

שמו לנו את השיעור הזה בשלוש שעות האחרונות של היום.. מי מצפה מילדים בני 17 להקשיב להרצאות הלא נגמרות של המורה
תני לישון משוגעת...
אבל הכי נהנתי מהמעשי.. אחח.. היו ימים
איפה את לומדת
בנוסף לכל מה שציינת את לומדת גם עיצוב גרפי

sweet148

New member
לא רק אומנות מעשית ממש בידיים לא במחשב../images/Emo6.gif

ועיוני ודווקא המורה מה זה חמודה היא גולשת איתנו למלא נושאים ומראהה מצגות שהיא מקבלת באיימיל מראהה לנו בשקופיות אנחנו לומדים עם שקופיות כזה על הקיר...כמו סרט מה זה כייף...

maiky17

New member
קטן עליי

לי יש מתמטיקה בשלוש שעות האחרונות של היום

למעלה