שרשור שבועי
|סיוע

HagarStar

New member
../images/Emo103.gifשרשור שבועי../images/Emo103.gif../images/Emo109.gif|סיוע

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Johnni456

New member
ראאאשונה../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: אמרג'נסי שיר השבוע לא של פראמור: The all american reejects - Dirty little secret והמון שירים של סאם.. קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=y7W3Ahx05vg להקת/אומן השבוע: סאם41 אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: בני דודים חזרו מחו"ל והתחלתי לעבוד משהו שלילי שקרה השבוע: הילדים שאני עובדת איתם מעצבנים
סדרת השבוע:
סרט השבוע: הסיוט שלפני חג המולד ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: סיימתי לצייר את היילי

chen010189

New member
שניה ומבולבלת

שיר השבוע של פראמור: - שיר השבוע לא של פראמור: Kanye West - Stronger H 2 O - What's it gonna be קליפ השבוע: של H 2 O להקת/אומן השבוע: סינרגיה אלבום השבוע: סינרגיה - השתקפות משהו חיובי שקרה השבוע: הוא משהו שלילי שקרה השבוע: השליליוּת שלי סדרת השבוע: - סרט השבוע: - ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

Emergency Exit

New member
אנייייייי../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פראמור: Brighter שיר השבוע לא של פראמור: חם ויפת - הקומדי סטור (חרשנו בטיול) קליפ השבוע: לאדעת.. לא כ'כ היתי בבית. להקת/אומן השבוע: קומדי סטור
אלבום השבוע: all we know is falling משהו חיובי שקרה השבוע: סיימנו שנת קורס ט'! רק המחנ''ק נשאר.. שיואו. משהו שלילי שקרה השבוע: אני חזרתי עייפה רצח ומסריחולה ועיצבנו אותי
סדרת השבוע: אורות ליל שישי ועקרות בית סרט השבוע: לא ראיתי. ציטוט השבוע: "הולד איט, הולד איט רגע! וואט איז דיס טאט רמה? יו רילי ואנט טו פיינד אהבת טרו לאב?" חחחחח בדיוק יש ת'פרסומת הזו. תמונת השבוע: איןכוח. מהירה אז כן חזרתי מהקורס.. מקווה ששמתם לב לחסרוני בכלל:)

BegForMercy

New member
חחחח הפרסומת הזאת בהתחלה הצחיקה

עכשיו כשאני יודעת את הכל בעל פה זה כבר לא מצחיקXD

Sacred Lie

New member
אני ../images/Emo105.gif

שיר השבוע של פראמור: Decoy שיר השבוע לא של פראמור: Flyleaf-sorrow קליפ השבוע:
להקת/אומן השבוע: FLYLEAF אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: - משהו שלילי שקרה השבוע:- סדרת השבוע: האוס,הלוחשת לרוחות. סרט השבוע: ביום שזה יקרה:S ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

BegForMercy

New member
באמאשליD:

שיר השבוע של פראמור: מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: Unfamiliar Ceilings- Fightstar קליפ השבוע: אין להקת/אומן השבוע: פארמור ופייטסטאר אלבום השבוע: של פייט, וריוט משהו חיובי שקרה השבוע: אימון אחרון טוב משהו שלילי שקרה השבוע: מצברוח על הפנים סדרת השבוע: המפץ הגדול סרט השבוע: אל תתעסקו עם הזוהן- אדירD: ציטוט השבוע: לא תמונת השבוע: כסףףףD::

BegForMercy

New member
אכן עשירה *-*

אבל זה הכסף שלי+של אמא+של סבתא למי אכפת בסוף הכל שליD:::

תפוזבל! #%@!!!@^% ../images/Emo141.gif

פעם חמישית שאני מנסה. מזל שעשיתי קופי פייסט!
שיר השבוע של פראמור: המהמ. Misery Business. שיר השבוע לא של פראמור: Melee-Built To Last.
3 Doors Down-Citizen\Soldier. 3DD-Let Me Be Myself. David Cook-The Truth. Jason Mraz-I'm Yours.
The Kooks-Love It All. MXPX-Grey Skies Turn Blue. Kids In Glass Houses-Saturday.
קליפ השבוע: Kids In Glass Houses-Saturday. Jason Mraz-I'm Yours. להקת/אומן השבוע: דיוויד קוק
. וקידס אין בלהבלה. אלבום השבוע: 3DD-3DD. משהו חיובי שקרה השבוע: הממ. גיליתי שאח שלי חוזר מאוסטרליה. D: משהו שלילי שקרה השבוע: הוא חוזר לחודשיים
. כל העניין עם החטופים...
סדרת השבוע: המממ גוסיפ גירלז. החיים זה לא הכול. פלקון ביץ'
. סרט השבוע: "הורטון שומע מישהו".
ציטוט השבוע: מה שיש בחתימה שלי.
~אמא שלי,חברה של אח שלי ואני אוכלות בארומה~ ~כל שנייה דברים נופלים לי מהידיים~ אמא שלי: "תירגעי,את כולה אוכלת עם אמא שלך! אנלא איזה סלב או משו!" חחחחחח. תמונת השבוע: תגובה מהירה.

BegForMercy

New member
סורי שלא עניתי לך כל השבוע בערך >:

נדבר מחר, חייבים. לפני שאני נוסעת..

למעלה