חזרתי מהמחנהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111../images/Emo110.gif
שיר השבוע של פראמור: לא שמעתי. שיר השבוע לא של פראמור: שיר המחנה, ושיר שאנלאיודעת איך קוראים לו, פשוט השמיניסטים כל הזמן חפרו עליו והמציאו לו ריקוד. קליפ השבוע: אין. להקת/אומן השבוע: מי ששרה ת'שיר ההוא. אלבום השבוע: פייי... משהו חיובי שקרה השבוע: המחנ"ק!!!! משהו שלילי שקרה השבוע: כלום? ציטוט השבוע: [מורל אני חולה עליו] -היי שצ"ג! היי מה? היי שצ"ג! היי מה? אתם מוכנים? למה? לריקוד הבטטה! [ביחד] ידיים למעלה, ידיים למטה ובואו נרקוד את ריקוד הבטטה בטטההה [פורסים ת'ידיים לצדדים ומניחים ת'ראש על הכתף ומקפצים] D: "טיבט זאת ארץ או מדינה?" חברה שלי ירדה עליי כ"כ הרבה בגלל זה. "המחנה הזה-אה יהיה פשוט מושלם!" חחח אחד המדריכים בגדוד שלנו שר בשיר מחנה קצת והוא חתיך אבל לא שר משהו והוא זייף וכל הזמן חקיתי אותו
וזה לא ממש ציטוט אבל ממש צחקו עליי שגליתי שסנדה של 1.30 מגיעה לי למעל הסנטר! וגם זה לא ציטוט אבל היה את השיר שחפרו עליו, וגם עשו ריקוד, והפזמון הלך "רק תדע, שרק לך אני מוכנה, לתת את כל כולי, ולא. אנלא אדרוש ממך דבר, רק תישאר פה גם מחר" ובקטע של "לתת את כל כולי" השמיניסטים כזה הרימו את הרגל ויעני "חשפו" את אזור המפשעה XDD זה היה אחד המצחיקים! אה, וגם מתישהו חברה שלי הייתה באוטובוס עם שבט שקוראים לו רמת חן [אנחנו שונאים אותם!] ויש להם מורל כזה: "אני מז**ן!" "מה אתה מז**ן?" "אני מז**ן, מז**ין ברמת חן!" אז אני וחברות שלי שרנו להם: "אני מז**ן!" "מה אתה מז**ן?" "אני מז**ן, מז**ן
את רמת חן!" תמונת השבוע: אני לא יודעת מי צילם את זה, אבל מצאתי את זה באינטרנט, רואים פה את המבנה של ו' לפני שהשלימו אותו, ואותי ואת חברות שלי למטה, הייתה שם עוד אחת שפשוט צילמו אותי ואת כל החברות שלי, אבל כאן אני מחייכת וזה P: אני זאתי עם הכאפייה הירוקה-שחורה, שרואים לה את הפרצוף.