משחק

gabrielle

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo149.gifמשחק../images/Emo70.gif../images/Emo149.gif../images/Emo103.gif

* שונאת את תפוז, שגורם לי לכתוב את ההודעה הזאת פעם 2
* אז ככה... הרבה זמן לא שיחקנו משחק חמוד. זוכרים שאמרנו שנעשה סיפור בהמשכים פעם?- אז זה לא זה
חשבתי על משהו אחר- מי ששם
, לשיחה הקטנה שאני וברודי ניהלנו למטה יכול לראות שזה היה דיי משעשע... אז חשבתי - למה לא להפוך את זה למשחק
בכל מיקרה, אלו החוקים: פותחים דיון, סתם דיון, שאנחנו מדברים, לא הדמיות, ומוסיפים תמונה שמתאימה.. וזהו, בערך... . אל תסתכלו עלי ככה
זה כיף אתם תיראו
אני אתחיל- לדוגמא, עכשיו, אני שומעת מוזיקה בפול ווליום בבית ( ההורים יצאו ) ואני משתגעת לי...

shanyz

New member
ייאי:)משחק!=)

אני עכשיו בדיוק סיימתי להתקלח:) ואני הולכת לראות זינה!!!!!!!! ביייייייייייייייייי

shanyz

New member
עכשיו יש פרסומות:)

אחרי זינה אני צריכה להמשיך להכין את הציקונים בעבודה בהיסטוריה.. אוף, זה קשה:)

gabrielle

New member
לדעתי זה " שורות המחץ "

חח איזה מתחיק זה בעברית = " פאנץ ליינס " עונה 5, עם דייטי בתור הפסיכולוגית של גבריאל, שהיא וארגו ניהים קטנים כי אל היאוש בעצבים עליהם...

gabrielle

New member
אתם חושבים שגבריאל וורג'יל שכבו

בפרק הזה? * לאו דווקא בתמונה הזאת * אלא בכל הפרק... הם כאלה חמודים ביחד... ואיזה גוף יש לו ...

shanyz

New member
נכון! הוא נראה כזה טוב:)

אני לא חשובת שהם שכבו... כי בסוף האו ארמ שמזל שהוא עוד לא עשה משהו שהוא יתחרט עליו (אני חשובת לשכב עם גבריאל) אז זה אומ שהם עוד לא שכבו. ובקשר לפרק, זו רק אני או שהפוני של זינה ממש לא שווה..!? =) פעם שנאתי את הפרק, אבל עכשיו דווקא הוא היה חמוד:) אהבתי את "זינה הרעה" =) זה הולם אותה!:) גם את גבריאל!:) ומה מרגיז אותי? שאיב, כזאת שברירית מסכנה, עוד דקה היא נשברת, עושים לו פווו והיא עפה..:) אבל פעם היא הייתה ליוויה! חזקה שנלחמה וכמעט גברה על זינה! ורק בסוף הפרק, היא כאילו נהייתה חזקה כמו שהיא יודעת.. למה רק שסוף הפרק היא נזכרת להיות חזקה כזאת!? היו לה הרבה רגעים שהיא יכלה להיות ככה..ונניח במקום לבחור מזינה ביער, היא יכלה להילחם בה... אני לא אוהבת אל לוציפר...=S =) זהו

gabrielle

New member
לא ניראה לי שהוא התכוון לזה...

תראי, בסך הכל זה דיי מוזר שהוא יהיה עם גבריאל, כשאבא שלו הוא זה שרצה אותה... לא? למרות שלדעתי הם מתאימים... אבל לא משנה... לא הסתכלתי על הפוני של זינה ת'אמת.. הייתי כל כך מהופנטת מהיופי של גבריאל ( רנה יותר נכון ) בפרק, ומהסקסיות שלה במסיבה הזאת שהם עשו שפשוט... יצאו לי העיינים מהחורים. ומאוד האהבתי את הפרצוף של גבריאל אחרי שהיא רואה את זינה ולוציפר מתנשקים והיא זורקת עליה משהו...חחח. ו... בנוגע לאיב, שגם עליה לא הסתכלתי כ"כ, אני חושבת שבסהכ היא לא רצתה ללכת מכות עם אמא שלה ( ובכלל ללכת מכות- דרך האהבה וזה... ), אבל רק שהיא ראתה שאין ברירה אז היא נלחמה. למרות שאני לא מבינה למה היא רצתה לזרוק את אמא שלה לבור של הגהנום אבל לא משנה...

shanyz

New member
היא רצתה לזרוק את אמא שלה

בגלל שהיא השליחה של אילי, של האהבה, והיא ראתה שהרוע משתלט על הלבבות של כולם, והיא היחידה (כנראה שלא) שיכלה לשים לזה סוף, כי היא היחידה שהלב שלה לא הושחט, ולכן לא הייתה לה ברירה אלא לזרוק את אמא שלה כדי להציל את האנושות!!!!! =) חחה.. אממ בקשר לגבריאל, גם אני אהבתי את הפרצוף:) אבל אהבתי עוד יותר את הפרצוף של זינה! פחחח כשהיא כזה מרימה גבה ואומרת באדישות כזאת: yes?! פחחחחחחחח=)

gabrielle

New member
אני קבורה במליון דברים לעשות

שאני לא יודעת איפה להתחיל בכלל...

shanyz

New member
גם אני../images/Emo10.gif אני לא ידועת גם במה

להתחיל.. יש לי יותר מידי דברים!

gabrielle

New member
אוף, יש לי כאב ראש רק מלחשוב

על זה שאני צריכה ללכת עכשיו לחניכים שלי ולרדוף אחריהם ולצעוק שיתחילו להכין את הריקוד שלהם לפורימון..

shanyz

New member
טוב אני רצה, חברה שלי צריכה

לבוא אנחנו צריכות להכין משהו:) ביי=)

אני הייתי היום בפארק הלאומי...

עם כל המשפחה וחגגו לי שם מומולדת!
היה מה זה כיף! שיחקנו כדורגל, שברתי כסא, התעללו בי, מה לא?
וגם אתמול חברות שלי באו אליי עם בלונים, זללנו המון ממתקים, וגם ראינו את הסרט "קייט וליאופולד" שזה סרט מאוד חמוד!
משחקת שם מג רייאן, והגעתי למסקנה שמג רייאן ורנה מאוד מאוד דומות...אם הייתה לי תמונה של מג הייתי שמה, אבל אין לי

shanyz

New member
אני הייתי אמורה לעשות קיר טיפוס

אבל בסוף לא עשיתי... =) (איך זה הגיוני שזינה באמת תצליח לטפס קיר ענקי כזה ועוד גבריאל נשענת עליה מאחור!? זה כזה לא מציאותי!!!!!!!!!!) =)

מממ....../images/Emo123.gif

נכון ששוקולד זה פשוט הדבר הכי טעים בעולם? נכון שזה התגלמות האושר? נכון שבלי שוקולד לא הייתם יכולים לחיות? נכון שאתם חושבים עכשיו שאני מטורפת?

למעלה