משחק

shanyz

New member
את ב-כ-ל-ל לא מטורפת!

שוקולד זה באמת הדבר הכי טעם שהמצאיו/גילו בעולם!:) זה הכי טעים שיש! במיוחד קרמבו, טוב טעם, רולדת שוקולד (נאמייי) ופררו רושה!! =) וכמובן שגם מקופלת, פסק זמן וכל השאר..:)

shanyz

New member
וואלה יש גם את טורטית:) יש מלא..

אני ילדת השוקולד:) אפשר להגיד משהו ולא תחשבו שאני מטורפת באמת? אני גם אוהבת לאכול כפית שוקולד!:) אבל זה רק אם אין שוקולד ממש בבית..:) חהההההההההההההההההה

shanyz

New member
ממממממממההההההה?

גזר עם דבש!?:) דבר ראשון, גזר זה ממש מגעיל:) חחה.. דבר זה טעים!! במיוחד עם תפוח!! =) ושוקולד!? שוקולד זה ה-דבר!!! =)

gabrielle

New member
איכסה טורטית

שוקולד לבן עם עוגיות זה אחד הדברים היותר טעימים שהוצמאו בכדור הארץ..

gabrielle

New member
איכסה טורטית ../images/Emo5.gif

שוקולד לבן עם עוגיות זה אחד הדברים היותר טעימים שהוצמאו בכדור הארץ..

shanyz

New member
דווקא שוקולד לבן זה בין השוקולדים

הבודדים שנאי לא אוהבת..:) ואני אוהבת הרבה.. אני גם לא אוהבת מריר, וכאלה שזה נניח שוקולד תפוז... אהה..וגם ממולא ביין..:) בע.. אבל זה מזה טעים עם אגוזים בפנים, או פיצפוצים!? נאמי! עשיתם לי חשק..:)

ברודי

New member
שוקולד לבן זה לא שוקולד!

זה בכלל לא ... אהה.. איך לנסח את זה? לא מיוצר משוקולד אמיתי.

ברודי

New member
זה אמת מדעית!!!

לא המצאתי (לשם שינוי) שאלי אפילו בפורום שוקולד... חוץ מזה שלשוקולד לבן יש מרקם של מרגרינה והשוקולד הכי טעים בארץ זה שוקולד רגיל של ורד הגליל (שוקולד של עלית סתם מסריח) והכי הכי מעצבן זה ליפול על ה-מגדים הזה! סעמוק. מגעיללללל וזה נראה קופי אותו דבר במיוחד בשוקולד החדש למריחה של פרה נדפקנו עם הדבר המסריח הזה, עומד לנו בארון.
-אז מה שזה מגדים למה אתם לא אוכלים?
-אהה...שומרים ל...מלחמה..כן...למלחמה... (נזרוק את זה בחזרה על כל מי שיזרוק עלינו טילים, קשה כמו אבן) וכאן תמו להם 5' הדקות על היסטורית השוקולדים... (שמים
שמשעמם לי?! כן?)

Dafi the Mighty

New member
מה?!

אני בשוק אני בהלם אני מזועזעת!!! שוקולד לבן זה... זה לא... לא... זה... זה לא... לא שוקולד? <לוקחת נשימה עמוקה> זה עדיין לא משנה את העובדה שהוא מתוק, טעים ומקלקל את השיניים. הוא עונה על הקטגוריות שלי על היותו שוקולד, לכן מבחינתי הוא שוקולד. וזה מה שחשוב (לי...)! למה? אני אוהבת את השוקולד פרה. לא למריחה, מה פתאום למריחה, שוקולד למריחה רק שחר (פרסומת סמויה?). שוקולד פרה בקוביות- מממ, עם פיסטוק, או עם פיצוצים כאלה, או עם אגוזים, מממ... עם כל הכבוד לורד הגליל (ויש כבוד) אני יותר אוהבת את עלית. כמה מרתק!

ממשיכה קצת (מי רוצה לשחק איתי?)

היה לי היום שיעור נהיגה, נורא נורא מגעיל, כי הלך הכבל של הגז, וישבתי חצי שעה והתייבשתי עד שהוד מלכותו המורה המגעיל שלי שהייתי מחליפה כבר מזמן אם היה לי צ'אנס, אבל לא! בכל מקרה, היה שיעור מגעיל...

shanyz

New member
אני אמשיך..

אני עכשיו מאוווווווווווווווווווווד עצבנית! רבתי עם חברה שלייי ואני עצבנית!

יש כאן מישהו?../images/Emo3.gif

טוב, אני אדבר על עצמי מקסימום... יש לי ביום שישי מבחן ענק בפסיכולוגיה ועוד לא התחלתי ללמוד...ואני מה זה בעצבים מזה! אז מה אביב עושה כשהיא עצבנית? צובעת את השיער! אבל לא לבד, במספרה. ולכבוד פורים- משהו משוגע! חצי ראש <החלק העליון> - אדום!
והחצי השני- כחול כהה!
הייתי בטוחה שאמא שלי תתחרפן ותגרש אותי מהבית...וכבר קבעתי עם הספר שהוא מסדר לי ספה במספרה
אבל להפתעתי המרובה
אמא התלהבה!

למעלה